Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... není moc co dodávat tuším, a zdravím Jaroslave:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Společnost je svobodná, pokud každá osoba je uznána jako výhradní vlastník svého vlastního jedinečného fyzického těla, pokud si každý může přisvojit nebo obhospodařovat dříve nevlastněné věci jako soukromé vlastnictví, pokud každý může svobodně používat své tělo a své hospodářské produkty na výrobu čehokoliv co chce vyrábět, aniž by tím došlo k poškození fyzické nedotknutelnosti majetku jiných lidí a pokud může každý svobodně uzavírat kontrakty s ostatními ohledně jejich osobního majetku způsobem, který je vzájemně prospěšný. Jakýkoliv vnější zásah představuje akt agrese a společnost nemá na takovou agresi právo.

Pokud toto neplatí, tak můžete mít sebelepší justici a stejně bude společnost inklinovat k nějaké formě nevolnictví, nebo otroctví.

0 0
možnosti
Foto

R^vzhledem k tomu jak dopadají některé kauzy v tomto státě nevím zda jde vždy o hledání pravdy:-/

1 0
možnosti
Foto

Asi Vám rozumím, ale pak by se možná spíše než "i" hodilo "především" - vzhledem k pravomocem a rozhodování o vinách a nevinách, s vážnými důsledky. Díky za pozornost:-)

1 0
možnosti
Foto

po oslavách 17.listopadu nejsem ještě zvcela střízliv, takže se mez mučení přiznám, že nechápu, co chtěl autor vlastně čtenářům sdělit.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že u vás se jedná o celoroční jev.

5 0
možnosti
Foto

Já bych si dovolil navrhnout začlenit do vaší první věty po perexu písmenko "i". Předpokládám, že kvalitu práce uvedených orgánů všichni vnímáme v rámci demokratických principů.

Hezký den.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS