Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^je to každého jeho věc ale nechápu tu jejich snahu se zviditelnit za každou cenu

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Já osobně neznám takové. Znám ale ty, kteří zabijí jiné, či nenávidí jiné. Ch.

0 0
možnosti

Jak zde již uvedli pp. Vébr a Hermánek, naše společnost je v tomto ohledu tolerantní.Jen prostě považujeme sexuální orientaci jednotlivce za jeho čistě soukromou věc, kterou není důvod dehonestovat, ale ani glorifikovat.Já za snahami těch bojovníků za LGBT komunitu(ale i za další - gender, uprchlíci, Romové) vidím jen pokryteckou touhu po zviditelnění a, zejména, po penězích.Založit neziskovku a sosat příspěvky odkud to jen půjde.

5 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Já za snahami těch bojovníků nevidím JEN tu pokryteckou touhu...ale vnímám Vaše vidění věci. Ch.

0 0
možnosti
PV

P75a41v56e58l 32V39é17b45r

19. 11. 2017 8:45

Na počínání pro-homosexuálních aktivistů se nejlépe hodí úsloví "vlámat se do otevřených dveří". A protože zjistili, že většinové společnosti jsou homosexuálové srdečně lhostejní, tak, aby odůvodnili svoji "osvětovou" činnost (protože nic jiného neumí), tak do toho neustále šťourají, popichují, vymýšlí koniny a vrtají do většinové společnosti, aby vzbudili zdání, že je třeba dále bojovat za práva homosexuálů. Svým pseudobojem neustále omrzují a není divu, že jich má většinová společnost plné zuby: Ne pro hosexualitu, ale pro to neustálé obtěžování.

8 0
možnosti

Zase každá skupina má svoje fanatiky a podivíny. :-)

0 0
možnosti

Lidská mysl je nepochopena značnou částí veřejnosti, včetně řady různých myslitelů a expertů. To mi připadá dost obdivuhodné, vzhledem k tomu, že má každý minimálně jednu doma.

Násilí je nám vlastní, nenávist je nám vlastní, láska je nám vlastní a soucit je nám vlastní. Ty druhé dvě věci jsou bohužel daleko křehčí než ty první dvě.

Mít v sobě agresi je úplně přirozený stav. Pokřikování, jak je to strašně špatné, je pokrytectví, protože dostat tu přirozenou agresi pod kontrolu, je sice známka moudrého civilizovaného člověka, ale taky to vůbec není samozřejmost a je to pěkný kus práce.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Plně jej sdílím. Ch.

0 0
možnosti

Ehm, to patřilo pod post pana Stanislava Ševečka

0 0
možnosti

V U.S.A. prý jakýsi herec provedl coming aut a přiznal, že je heterosexuál.

2 0
možnosti
Foto

To ale musel být skandál.

1 0
možnosti
Foto

V současné době je negativní postoj části společnosti ke 4% minoritě dán nikoli faktem homosexuality samotným, ale cirkusem, který se kolem toho dělá.

10 1
možnosti
PV

P31a26v76e92l 66V96é88b89r

19. 11. 2017 8:36

Mohu s vámi zcela souhlasit?

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik