Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Já nevím.

".........se jeden volič vyjádřil, že bude volit Zemana s odůvodněním, že bude alespoň sranda. "

Já totéž slyšel od člověka, proč bude volit Vladimíra Franze. Oproti vám tomu samozřejmě nepřikládám žádný význam a nepředpokládám, že to pro někoho byl skutečný důvod.

Dále, máme prostě přímou volbu a ve většině států s touto přímou volbou prostě volby takto probíhají, a to bez ohledu na to, jakou má prezident reálnou pravomoc.

Může se vám to nelíbit, ale to je všechno co s tím můžete dělat.

5 0
možnosti
Foto

Já také doufám, že Jiří Drahoš zůstane i nadále takovým, jakým je, tj. slušný, rozvážný a důstojný. Roli estrádního umělce ať tu hrají jiní.

7 2
možnosti
VM
SB

Zcela záměrně ignorujete skutečnost, že většina Zemanových voličů jej bude volit nikoli proto, aby byla legrace, nýbrž proto, že Zemana za vítače nepovažují, avšak Drahoše ano.

To je i můj názor na pány Zemana a Drahoše.

Jestliže mi kdokoli chce oponovat třeba tím, že Drahoš údajně vítač není, nebo tím, že prezident republiky údajně nemůže ve věci migrace nic dělat, tak to napsat může, ale nebylo by to k věci, pokud jde o téma vašeho článku. Vy nepíšete nic o vítačství nebo o možnostech prezidenta omezit migraci. Vy píšete o šoumenství nebo o komediálnosti výkonu funkce.

I kdyby mé názory na vítačství pana Drahoše nebo na nemožnost ovlivňovat migraci z pozice prezidenta ČR byly nesprávné, tak to nic nemění na věci, že i kdybych tahle hlediska vyhodnocoval chybně, jsou to přesně tahle hlediska, která mě nutí dát hlas Zemanovi, a nikoli nějaká legrace nebo něco podobného.

A domnívám se, že většina těch, kteří Zemana budou volit, uvažuje podobně jako já.

Tím neříkám, že uvažujeme správně. Jsem sice o tom přesvědčen, ale v tuto chvíli to neříkám, protože by to nemělo souvislost s Vaším článkem. Předmětem vašeho článku je, že prý hledáme legraci, na což já odpovídám, že hledámě něco jiného: nevítačství.

21 7
možnosti
RC

Tak, at ted zkuste rici, kolik vrchni velitel ozbrojenych sil CR poslal (prostrednictvim Parlamentu) vojaku bojovat proti ISIS? Ani jednoho!

Zeman totiz vi, jak manipulovat davem. Z politickeho umeni je to vec, kterou ovlada nejlepe.

6 5
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik