Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Jiří Drahoš zvaný žužu nebude v prezidentských volbách důstojným soupeřem současného prezidenta Zemana, který ho v debatě zesměšní kdy se mu zachce. Česká politika je mnohem více kabaret než cokoli jiného a poptávka po kladeči věnců na post prezidenta je minimální.

To už bych dával větší šance postpubertálnímu kovboji panuTopolánkovi, což je sice také neřízená střela ale s jasnou prozápadní orientací což by mohlo mnohým imponovat. Ale stejně si myslím, že největším soupeřem Miloše Zemana bude on sám a jeho zdravotní stav.

8 0
možnosti
Foto

Tak, ono to s tím zdravotním stavem je jaksi "otazné". Nikdo přesně neví jaký je a každý soudí opticky, tedy podle pohledu.

Já jsem o pár let mladší, než MZ, 70 let mi bude, když Bůh dá, za půl roku. Nemám cukrovku, netrpím neuropatií, ale mám zhuntovaná kolena. Možná mě čeká operace, možná lázně, ale v každém případě nechodím moc dobře a vůbec neběhám.

A Zeman je na tom s nohama ještě podstatně hůř a většina těch optických hodnocení je založena právě na té chůzi. Kdo se na něj podívá když sedí a hovoří s TV Barrandov Soukupem, tak tak hrozně zase nevypadá.

2 0
možnosti
Foto

Víte v čem je nevýhoda Drahoše? V jeho nevýslovně naivním pohledu na současné dění v Evropě a ve světě. Přes své akademické vzdělání ten člověk vůbec nechápe, co se děje a jak jsou rozdány mocenské karty. Místo toho mluví, jako by předčítal z propagandistické brožury o EU. V poslední době ho sice jeho mediální poradčuci už trochu zpacifikovali, ale je z něj cítit křeč z toho, aby zase nevykecal něco, co lidi ani trochu nechtějí slyšet. Pokud se o něm vyjadřuje nějaký jeho příznivec, první a zároveň poslední argument na jeho podporu který má je, že je slušný. Když dovolíte, to je na prezidenta poněkud málo a mě rozhodně méně vadí nějaké to sprosté slovo, než naprostý mimoň na prezidentském stolci.

15 1
možnosti
Foto

Drahoš by byl absolutní loutkou a rozhodoval by se jedině podle toho, aby nikoho nepopudil.

5 0
možnosti
PN

Ach jo

Proč budu volit Zemana.

Do roku 1989 jsme byli kolonií Sovětského Svazu a 80% našeho vývozu bylo do RVHP. Nebylo to dobře, nelíbilo se nám to. Po roce 1990 jsme změnili orientaci a pro změnu jsme se stali ekonomickou kolonií Německa, kdy do Evropy a Německa jde 80% naší produkce - produkce montoven, takže finální výrobky udává na světových trzích Německo a kasíruje zisk. Naši lidé pracují na nekvalifikovaných pozicích ve mzdě (mizerné).

Zeman dělá co může pro to, aby z východních trhů zachránil co může - podívejte se na jeho cestu do Ruska kde s ním letí další dvě letadla plné podnikatelů. To vůbec neznamená, že se vzdává západních a Německých. Pokud budeme schopni mít třeba 40% ekonomiky navázáno na Německo (i kdyby to byla jenom ta práce ve mzdě) a zbytek dokázali udat do Ruska, Číny a zbytku světa jako finální výrobky a sklidit nadhodnotu, tak by to bylo pro ČR nejlepší. A pochopitelně se to nebude líbit Německu, které chce mít ty trhy pro sebe a naši levnou práci spolu s Německou nadhodnotou tam udávat samo. A také se to nebude líbit USA, pro které je Rusko v principu nepřítel na kterého je potřeba uvalit sankce (mimochodem pro nás sankce znamenají propad exportu, zatímco v USA se obchod s Ruskem prudce zvýšil).

Drahoš i někteří další budou uhlazeně a pokrytecky jásat, že jsme součást západu, což v reálu znamená, že jsme jeho otroky s nádennickou silou a politické vedení v podstatě loutkovou vládou pracující nikoli ve prospěch ČR, ale ve prospěch Německa a USA. Zeman ať je jaký je dělá co může ve prospěch našeho státu. A jeho verbální vyjadřování je určeno pro jeho voliče. Pokrytecké uhlazené kecy přenechává jiným.

19 3
možnosti
MN

Drahoš je slušně vypadající, slušně vystupující a velmi vzdělaný člověk. Ale lidí s takovým popisem jsou u nás desetitisíce. Copak každý, kdo splňuje jen tato kriteria může být prezidentem naší země?

Zeman je především naprosto jedinečná autentická osobnost, která je jediná a nemá v historii státu žádné kopie.

Navíc, kde byl Drahoš, když Zeman pracoval pro tento stát a svými články připravoval půdu pro změnu režimu už před rokem 1989?

12 1
možnosti
FS

Paní Nečasová, vy žijete v nějakém informačním bludu. Pan Zeman napsal jediný článek o zaostávání vědy a techniky, jinak to nebyl vůbec, ale vůbec žádný disident. Rozhodně v Prognosťáku a jinde netrpěl a poctivě zkoumal vývoj rozvinuté socialistické společnosti....

6 3
možnosti
JK

Propaganda dle "ruského" vzoru cílí na nejnižší emoce a pudy lidí. Češi na sobě nechají dříví štípat, ale sáhnete jim na bezpečí jejich rodin, tak se neznají. Propaganda vykresluje Drahoše jako toho, kdo ihned po zvolení přivede hordy vraždících migrantů stejně, jako dříve tvrdila o Karlovi S. že pozve sudeťáky, kteří se k nám budou chovat ještě hůř než mi k nim.

Oboje je obludná lež, prezident nic takového udělat nemůže, nemá na to pravomoc a dotyční kandidáti nic z toho co tvrdí propaganda neřekli, ani nenapsali.

Na internetu je možné vše, proto věřím, že dnes již lidé nepošlou dopředu peníze neověřenému e-snopu a stejně nevěří pomluvě, u které neznají její zdroj, když se vám podaří zjistit, kde se zaručená zpráva objevila poprvé, tak se vám nezřídka otevřou oči.

5 1
možnosti
VM

V50á91c58l84a14v 20M67a81c72h

19. 11. 2017 0:49

Jestli je něco komické tak je to tento článek. Na p. Drahošovi je pro mě podstatné že je to místopředseda pobočky české římského klubu, pro Frantu z Horní Dolní že je to zapřisáhlý vítač ... tak či tak je naprosto nevolitelný

11 1
možnosti
PS

P59e32t74r 30S87k60á19c68e38l

18. 11. 2017 23:02

Zajímavé je, že se nikdo nebaví o ostatních kandidátech, nikdo si jich neváží alespoň pro odvahu jít s kůží na trh. Jako pan Petr Hannig, který prosazuje zdravý rozum. Ten totiž za posledních 27 let z politiky zcela vymizel a on je tím, kdo jej tam vrátí. Nevěříte? Mrkněte na jeho stránky, komunikujte s ním, atp. Zdravého rozumu je nám třeba.

3 0
možnosti
PB

Ať vyhraje ten lepší.

Dokud sem budou přispívat, tak zaujatí tvůrci jako Vy, tak bude sranda pořád.

Ale Vy tento blog určitě nemyslíte vážně, že ?

5 0
možnosti
RC

Ze Vy jeste nevite, ze ve volbach nevitezi ti nejlepsi, ale ti, co umi zmanipulovat vice volicu?

4 0
možnosti
Foto

Těch nevýhod má bohužel více.

7 1
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik