Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já tedy vůbec ne.

Číst Respekt ...

0 0
možnosti
PS

P44e79t36r 46S32k46á74c90e66l

18. 11. 2017 23:17

Níže uvedeným tvrzením jste mne, pane doktore, rozesmál. O nestrannosti a vyváženosti při výběru kandidátů by jste si mohl povyprávět s panem Petrem Hannigem. Ten označil ČT za zabetonovanou ostatním stranám. Vám a dalším naivním občanům asi uniklo, že do debat ČT byli zvány stále stejné tváře. Takže jejich záměr se povedl, po volbách se znovu budeme na TV koukat na stále stejné tváře. Chce zde vůbec někdo přeměny, změny ve vedení státu? Jo a pro pořádek - myslím, že "Komisí..." jste myslel http://www.rrtv.cz/cz/, Radu pro rozhlasové a televizní vysílání. Ano? Takže výsledkem tlaků na ČT je fakt, že k žádným změnám ve způsobu vedení státu nedojde, dál si budou plácat po ramenou stejní politici. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

V této souvislosti vysoce vyzdvihuji úsilí o pravdu, nestrannost, vyváženost a nezávislost veřejnoprávní České televize, která stále vzdoruje nepředstavitelným politickým tlakům o ovládnutí, včetně tlaků Komise pro rozhlasové a televizní vysílání.

Zdroj:https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=634449

0 1
možnosti

Přirovnáváte mne k Hannigovi. Vaše věc. Možná, že jsme stejně staří. Budiž. Ale v ničem jiném se nepodobáme!

0 0
možnosti
PB

Já myslím, že jste docela skvělý člověk (i když jsem Vás v nějaké diskuzi s chutí zkusil dehonestovat), ale zkuste prosím tento svůj blog ještě jednou kriticky promyslet.

Mám za to, že někde v základu svých úvah děláte chybu.

Nemyslím to nijak zle. :-)

1 1
možnosti
PS

P92e43t25r 52S73k33á71c28e34l

18. 11. 2017 23:18

Stejně tak smýšlím i já, viz výše.

1 1
možnosti
ZH

;-D;-D;-D Nejúspěšnější ministr financí... A říká to ještě někdo jiný, kromě Babiše a jeho přitakávačů? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Problémy etatistů, kdo jim bude brát svobodu a vyvlastňovat je, jsou k smíchu, kdyby nebyly k pláči.

A každý by za svého lupiče i život položil. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Tohle je agitka snad přímo učebnicová.

3 2
možnosti
JR

J30a84n 37R37á97ž

18. 11. 2017 11:10

Když Kalousek dostal nápad vytvořit blok volebně neúspěšných stran, tak tím, že Fiala mu na to skočil a stal se jakýmsi prozatímním mluvčím toho bloku prokázal, že je pouhým politologem, nikoliv politikem. Podle mne se tím odepsal, neb Kalousek ho za chvíli svou energií převálcuje a strhne veškerou pozornost medií na sebe. Koho pak bude ODS cpát dopředu, je zatím otázkou.

5 1
možnosti

Pokud chtěli KDU-ČSL, STAN a TOP 09 tvořit konzervativní pravici, bylo to logické a moudré. Přivzetím ODS se z toho stala antibabišovská národní fronta s neschopným Petrem Fialou v čele, která má vazbu na kmotry v pozadí. Jejich věc. Ale mne mrzí, že se tím pro mne stali nevolitelní.

O budoucnost ODS se nebojím. Je tam řada schopných liberálních pravičáků, jejichž čas zatím nepřišel. Poněkud se obávám Václava Klause juniora, který nejspíše strhne ODS opět proti Evropské unii. A to je pro Česko riskantní.

A Petr Fiala? Není ani dobrým leaderem, ale ani politologem!

0 1
možnosti
Foto

Kdyby se A.B. dokázal obětovat a zalezl, byl by problém vyřešen. Samotná partaj ANO zase tak špatná není, aby se s ní nedalo jednat.

3 3
možnosti
Foto

Tak byste to svého času měl přát také Havlovi aby Ustoupil dubčekovi, Klausovi aby se neprosazoval paroubkovi aby se neprosazoval Zemanovi aby se neprosazoval a tak dále a tak dále a tak dále.

A omluva za případné nepřesnosti v české gramatice Google ještě není zcela doladěno

5 2
možnosti
MB

Pane doktore, já to tak nevnímámn, a proto jsem oproštěn od pojmů , které tak zaníceně používáte - "Antagonisticky rozdělena společnost, hysterické vystupňování antikampaně, Antibabišovská národní fronta". Já zcela klidně, za sebe sděluji, že odmítám pokračování nepochybných nešvarů doby bývalé - Dnes, již ano, jinými prostředky. A.Babiš, je pro mne ztělesněním pokračujícího zla, kterého byl je a dokonce chce dále býti - Jeho součástí ! To je celé ... :-)

13 5
možnosti
Foto

Svou podporou Ano si nebezpečně zahráváte a odkláníte se od linie mainstreamu. Budete se muset rozhodnout, zda mít vymytý mozek a být tzv. demokraty považován i nadále za slušného člověka, nebo uvažovat samostatně a být zařazen do totalitních struktur.

3 8
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!