Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Já bych to neviděl tak skepticky. :-)

0 0
možnosti
Foto

Dík za článek. Po volbách řada umělců a intelektuálů házela flintu do žita, že prý stádo nevzdělaných důchodců zničilo budoucnost mladé generaci, a dokonce, že líp bude, teprve až "tamti natáhnou bačkory", ale z Vašich slov to světlo na konci tunelu přece jen nadějně problikává.

1 0
možnosti
AK

Svoboda je krásná věc, ale bylo by dobré, aby nepřerostla ve svobodu gaunerů utéct před následky svých činů a národ aby nečelil další fázi znárodňování - znárodnění dluhů bankrotářů, které národ ze svých daní zaplatí.

Příkladů máme dost - jen těch 12 zkrachovalých bank vyšlo daňové poplatníky na bilion korun a nikde žádný viník, žádný trest...

Skvělá svoboda pro ty, kteří nepodlehli strachu a tunelovali.

Svoboda má ovšem i sociální rozměr a zkuste statečně říct šéfovi, že to svinstvo do párků už nebudete přidávat. Nikdo se už nemusí bát, že u něj zazvoní Státní bezpečnost a přijde do vězení, ale pořád víc lidí se musí bát, že u nich zazvoní exekutor a přijdou pod most.

Ano, máme se dobře, patříme mezi ty bohatší země v globálním srovnání.

Ale to jsme patřili i před rokem 89.

I když jsme mohli být bohatší (tehdy i teď).

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za vylepšení dnešního dne:-)R^!!

2 0
možnosti

R^

Milá autorko, díky za Vaše slova!

Jen mám obavu, že v tom kapitalismu ovládaném komunisty již dávno žijeme, že ti komunisti nám dnes ukazují, jak zlé a nenávistné fabrikanty si představovali, a dnes nám tu svoji teorii předkládají jako majitelé fabrik v praxi.

Opřeme svoje životy o slušnost a solidnost, o vzájemnou solidaritu. Nevolme politické paznehty, kteří si naši úctu nezaslouží! Je spousta čestných lidí i v politice, kteří berou politiku jako službu občanům!

A nebojme se říci pravdu a zápasit o svobodu nás všech a o demokracii v našem státě! Buďme nekompromisní k veškeré lži a podvodu!

Díky!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Cynicky řečeno idealisticky založená paní autorka dodnes nepochopila, že Listopad 1989 nerežírovali komparzisté z Národní Třídy jejichž tehdejším heslům uvěřila zdá se navždy. O to krutější je zjevně její rozčarování ze současné situace kdy lidé místo ideálů raději....ty koblihy.

0 4
možnosti

Autorka je nejspíš mladičká, ale nic takového z jejích slov nevyplývá!

0 0
možnosti
MC

Jsme jací jsme. Převážně levičáci a v tom je jádro pudla. Říkáme, že vzdělání, pravda a svoboda jsou nejdůležitějšími aspekty, ale nevadí nám, že bezcharakterní mrzáky stále vytahujeme k moci z důvodu absence vlastního sebevědomí.

1 2
možnosti

Bohužel, jsme nacucaní tím komunismem, že se ho nedokážeme zbavit, stále nám svazuje naši společnost, stále nám bere naše sebevědomí, stále nás nutí žít bez svobodného, lidského dýchání!

Paradoxně se vysmíváme Evropské unii, že její vedení je levicové, a vůbec nám nevadí, že nemáme reálnou pravici, že ODS odhodila pravicové ideály a že se chová jen populisticky levicově již od Klausových vlád! Pravicovému myšlení nás ODS nenaučila a proto vítězí ve volbách jen na svém antibabišovském populismu. A přitom má ve svých řadách schopné politiky s pravicovým myšlením, kteří zatím nevystrkují růžky.

0 0
možnosti
KS

No jo, jenže tu myčku si nebudu moct dovolit koupit jen já, ale dalších 9.998.154 lidí. Zbytek do deseti milionů bude napojený na státní cecek a myčku si koupí. A víte, jaká je to slast, být mezi těmi 1.846 lidmi a ne mezi devíti miliony?

1 3
možnosti

A zase jeden demagog! Což se většina z nás nemá lépe? Komunisti nám tu nechali ruiny. Nemáme snad na jejich opravu? Na návsi bývalo jen jedno auto, dnes se nám na náves naše auta nevejdou! Přestaňme sloužit komunistům a jiným rozvracečům našeho státu! Nelžeme si o svojí chudobě! Není to pravda!

1 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,45
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..