Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan rektor Bek se vyjádřil, že "Svobodomyslná část české společnosti za posledních pět let utrpěla řadu neúspěchů či proher. Nepodařila se volba prezidenta, nedopadly dobře ty či ony volby." Je to jeho názor, má na něj právo a nedá se proti tomu nic namítat.

To, že tu dnes nevládne žádná diktatura, ještě neznamená, že tento názor pana rektora musíme odmítnout.

5 7
možnosti
Foto

Je to čiročirá demagogie. Sám sebe označit za svobodomyslného a ostatní za co? Za "nesvobodymyslné"? Jak na to, proboha, pan rektor přišel a jak si vůbec může dovolit takto otaxovávat své spoluobčany?

18 4
možnosti
JL

Pane Nozicko, Vam nevadi, Zeman jeste co predseda vlady neobnovil zemske zrizeni, podle usneseni fed, parlamentu c 190?1990 protipravne a nespravedlive zrusene poplatne centralnebyrokraticke praxi komunistickeho rezimu, za krok ktery byl v rozporu s principy demokracie a samospravy a tak prispel k deformaci vyvoje cs. spolecnosti. Federalni shromazdeni usneseni schvalilo 299 pro proti jednomu, (smrduta krysa Fejfar) a slibuje brskou napravu. Potud fed.shromazdeni.

Dlouho se nic nedelo az v r. 1998 predseda vlady M. Zeman predstavil "nove" statni usporadani. Ne to slibene historicke, staletimi osvedcene usporadni zemske Cechy, Morava, Slezko, Timto krokem se rozhodl setrvat v protipravnim stavu nespravedlnosti a pokracovat v deformovanem vyvoji, tak jak prednim v r. 1949 Klema Gottwald od nehoz Zeman prevzal 14 kraju sovetskeho typu, navic nanejvys zlovolnym zpusobem zprasil historickou zemskou hranici, Tim ukazal arogantni zpupne pohrdani historii, zrovna jako pred nim Gottwald

Vam mozna nevadi, ze Vam Zeman zrusil Vasi rodnou zemi a vlast Moravu. Pro mne se uz jenom timto Zeman diskvalifikoval navzdy.

2 11
možnosti
PK

Přeji Moravě to nejlepší - ale nezdá se mi, že by po zemském uspořádání byl na Moravě a našem Slezsku hlad. A že by to přineslo nějaký obrovský rozkvět země moravské. To už bych více uvěřil Katalánsku. Krajů mohlo být méně, detaily česko-moravské historické hranice - nejsem specialista. Jen jako dítko s prvorepublikovým atlasem jsem se podivoval, že Jihlavou, Ostravou atd. vedla hranice. Nejsem velikostí Německo s jejich Freistaat-y.

7 0
možnosti
Foto

Já jsem opačného názoru, s rektorem souhlasím.

8 9
možnosti
Foto

Ano, Vy samozřejmě můžete. Nejste rektor a neřečníte zde na slavnostním shromáždění.

4 1
možnosti
RP

Že ty podpisy nebyly zfušované?? No, to nemyslíte vážně... Dobře si pamatuji na p. Okamuru, jak se rozčiloval, že špatně spočítali jeho hlasy, anebo je mu nezapočítali. Byla to ta největší fraška, kterou jsem kdy od listopadu 1989 viděl. Něco podobného bylo v Rusku, když volili p. Putina..

Opravdu tohle nestojí za další komentář....

0 3
možnosti
DB

a v USA, když volili Bushe.........a asi i jinde...........

2 1
možnosti
JR

J19a65n 71R44á22ž

17. 11. 2017 19:53

Názory rektora Beka netřeba brát tak, že mohou nějak ovlivnit dění v našem státě. Jen dotvrzují naprostou odtrženost akademické obce od reality vývoje světa a názorů občanů žijících mimo zdi slovutných universit.

21 4
možnosti
DB

Neviděl bych to jako odtrženost od reality .spíše šlo jen o rétorické uklouznutí.........a možná by bylo bývalo mnohem lepší, kdy pan rektor nehodnotil............a když už bezpodmínečně musel..asi by bylo bývalo lepší hodnotit něco pozitivního.........než negativního.........

0 4
možnosti
PJ

P40e36t82r 65J35á18n46s98k96ý

17. 11. 2017 19:48

pane rektor bek mel vynikajici provev.. diky

3 2
možnosti
PJ

P72e44t10r 68J97á34n68s60k42ý

17. 11. 2017 19:48

pan rektor bek mel vynikajici projev.. diky

2 7
možnosti
BH
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik