Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Existuje jeden možná nezpochybnitelný důkaz, že státně bezpečnostní útvary ministerstva vnitra byly zapleteny do událostí 17. listopadu. Asi na jaře 1988 byla založen nějaký legální spolek na ochranu lidských práv pod jejich kontrolou, který zveřejnil počátkem týdne v Rudém právu vyzvu na prošetření toho, co se stalo na Národní třídě.

No a moje maličkost pak toto prohlášení, nic zlého netuše, v polovině týdne přečetla na závodní schůzi ROH s návrhem, abychom se k této výzvě připojili. Mimochodem, hlasování jsem prohrál, většina byla proti. Ale fakticky jsem ho vyhrál, protože výrazná menšina (nestranící) byli pro.

2 0
možnosti
BV

Paní Jandová.

Natolik vás neznám, abych móhl posoudit, zda trpíte či netrpíte vámi zmiňovanou či jinou duševní nemocí, ale jedno mohu z vašich zdejších projevů konstatovat, že jste natolik přesycena nenávistí, že vám to zabraňuje logicky myslet a žijete ve svém svou nenávistí vytvořeném světě, který vám zabraňuje akceptovat jakýkoliv zcela nesporný fakt, který do vašich pokřivených představ nezapadá,

3 1
možnosti
Foto

No a co, mě Zeman také nenávidí.

0 0
možnosti
MK

Oboje spojitost a jasnou; tedy pro Vás asi ani tu zamlženou.

Ti, co by v 89. nešli cinkat klíči, kdyby věděli (a Havel by to řekl) co je čeká, tak ti stejní půjdou v lednu volit Zemana. A mohu Vás, paní málo vážená nudící se důchodkyně ujistit, že jich nebude málo!!!

2 2
možnosti
Foto

To je slušná demagogie. Ale faktem je, že to jen Vaše vizitka.

15 5
možnosti
AP

To jsou jen zakomplexovaní a frustrovaní demograti, kteří jsou zdrcení z toho, že se společnost nechová tak, jak si přesně oni přejí. Její mužskou obdobou zde je Ábelovský, to je přímo ukázkový frustrát, ten to sám přiznává. Chovají se a myslí jak infantilní dětičky v mateřské školce. :-P

1 2
možnosti
JK

J84a13n 65K65o14z86á35k

16. 11. 2017 14:25

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. To se vás netýká, vy tou nenávistí přímo přetékáte.

Od soboty jsem se účastnil každé demonstrace. V podniku(Avia) jsem aktivně vystupoval proti komunistům. Že bude zase propagován jenom jeden, ten správný názor(ČT), to jsem nečekal.

Nejsme jako oni. Ale jste.

11 5
možnosti
Foto

Tak hlavně pozor, aby vás za ten názor, který je jiný než můj a který tady veřejně hlásáte, nezavřeli, nebo nevyhodili z práce a vaše děti ze školy. Vy jste zrovna jeden z těch lidí, kterým bych věřila spíše to, že v uniformě lidových milicí čekali, až je Štěpán, nebo kdo vám tehdy velel, povolá do boje. :-/

3 8
možnosti
Foto

Děkuji moc, Michaelo. Vše nejlepší k našemu svátku :-)

2 2
možnosti
Foto

Miloš Zeman se o pád komunistického režimu v listopadu 1989 zasloužil více než celá současná "Pražská kavárna."

Kde byli Miroslav Kalousek, Karel Schwarzenberg, Pavel Bělobrádek, Petr Fiala, Jiří Farský, profesor Jiří Drahoš, Marek Hilšer, Pavel Fischer, Mirek Topolánek, Pavel Kula a další v listopadu 1989? Jediný snad Michal Horáček, ale Miloš Zeman jezdil po městech a burcoval lidi proti tehdejší komunistické vládě.

9 6
možnosti
Foto

A kde jste byl vy? Svolával lidové milice?:-/

5 8
možnosti
Foto

89Ono datum si připomenu vždy, M.J. I PROTO, že se týkalo i mého strýce, který po něm skončil v koncentráku:-/! A koho volit, či nevolit, každého věc i právo. Nevíte, proč se jiný ,,oligarcha"/senátor,občan Monaka a tamtéž i dań ́. rezident, tak angažuje, proč a proti komu a čemu? O jeho sponzorství kde komu ani nemluvě. K roku viz.:https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/zruste-eet-a-topolanek-na-hrad-byznysmen-v-senatu-vysvetluje-sve-dalsi-plany-39880?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp8-o A k r. 89 si dovolím opět mnohým doporučit dokumenty třeba i I.Chauna, a vyjádření v nich od mnohých účastníků i exponentů oné doby, např. M.Bendy ml. vč. Vše je dostupné na Youtube, tedy zatím. Takže, až zas lid půjde Zifčákovou třídou k pomníku ,,mrtvého Studenta Šmída", pak, možná, skončí pravdy a lásky bída.

6 0
možnosti
Foto

P.S.: v úvodu mého příspěvku se mi nezobrazilo vše, tedy správně: 39/89!

4 0
možnosti
MP

Hm, a jak se takový 17. listopad u Jandů slaví? Že byste třeba jako poradila ( aby se slavilo správně).

7 0
možnosti
Foto

Že by tichou vzpomínkou v Moskvě?

1 6
možnosti
JS

Paní Jandová, obdivuji Vaši snad naivitu. Víte o tom, že kvůli osobě pana Havla se měnil návrh lustračního zákona, aby ten pán byl čistý? Máte tak špatnou paměť nebo o co jde?

11 4
možnosti
SB

Někteří lidé prostě nechtějí vidět situaci v reálu.

Usmyslí si, že je to tak nebo onak, a všechny skutečnosti, které by se jim k tomu nehodily, buď okázale ignorují, nebo překroutí, nebo zrelativizují ("ano, to je sice pravda, ale...").

Snaží se napasovat strohé skutečnosti na své názory, nikoli že by své názory vytvářeli podle strohých skutečností.

6 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik