Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EL

E43r48i54k58a 10L78i33n54e81k

22. 11. 2017 1:51

V pohodě.

Ve dvaceti jsem též odmítala rodit děti ;-D

Většina kamarádek měla děti až po třicítce, zdravotně jsou na tom dobře a nevím o žádné, která by litovala, že tu drobotinu má :-) Já jsem krom křečáků neměla žádné z uvedených problémů. Čtyři malí človíčkové mě sice občas dohánějí k šílenství, ale nevyměnila bych je za nic na světě VVVV

1 0
možnosti
Foto

Jééé, čtyři, tak to od srdce blahopřeji!!! A moc děkuji za zamyšlení.R^

0 0
možnosti
Foto

J60a73n62a 90M54a93j44o59v29á

20. 11. 2017 23:06

já bych ji prostě nechala dozrát...dvacet je dvacet, má čas a nejspíš ji doženou (nejpozději) ony naléhavé biologické hodiny.

1 0
možnosti
Foto

Není mi dvacet a takový jiný stav už jsem zažila. Dramatický porod v půli sedmého měsíce, pak rok piplání potomka, aby se z toho nejhoršího dostal a nakonec úprk manžela za milenkou. A u soudu jsem vyhrála do vínku střídavou péči. Ano - právo na výchovu dítěte mají oba rodiče, ale kde je v tom všem zohledněna povinnost matky starat se 24/7 od narození, když partner zrovna moc po ruce nebyl.

Ano, nemáme žádné vlastnické právo na naše společné děti, jen by někteří muži zasloužili pořádných pár facek a nakopat do zadnice za to, jak ohleduplně přistupovali k výchově potomka od jeho narození, přičemž zájem o něj projevili až v době soudu - chtějí střídavku.

Ty mladé holky to asi přejde, příroda je přeci jen silnější. Ale opravdu se jim vůbec nedivím, že takto uvažují...

7 0
možnosti
Foto

Děkuji za názor i osobní prožitek. Ano, rozumím, to je přesně to, čeho se ta dívka obává. Lépe řečeno... mnohé dívky obávají. Vidí tyto modelové situace kolem sebe a jejich momentální priority jsou úplně jinde. I já doufám a věřím, že je příroda silnější. Kéž by.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

To jste napsal moc hezky, děkuji Vám za to!!!

1 0
možnosti
Foto

Tohle by se mladým ř ženám a dívkám memělo moc povídat (strašit je), aby se zbytečně nezalekly - a na to, stát se maminkou, nerezignovaly. :-( Dříve o tom, zda otěhotnět, nebo ne, dívky moc nepřemýšlely, zamilovaly se, a příroda všechno další zařídila sama. (Vdávaly jsme se kolem 20 let). A některá z nás porodila snadno, jiná s většími obtížemi. Ale když už bylo zdravé dítě na světě, byly šťastné všechny a na to předporodní i poporodní trápení se brzy zapomnělo. (Natož na porod, i když nebyl třeba kdovíjak snadný.) A není úplně pravda, že některé dívky po porodu ztratí na kráse. Jiné jsou hezčí, a žádanější, než před tím. A není nic krásnějšího než pěkná mladá maminka s ditětem v náručí. (Proto jsou tak často malované, a adorované, obrazy - "Madona s dítětem"... R^V

3 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Mirko, to jste vyjádřila velice pěkně. Nejen srdcem, ale i z praxe.R^

1 0
možnosti
ID

Pani Ortova, ja bych to nechala plavat. Cokoliv reknete dnes asi nebude vzato v uvahu, ale za nejakych pet deset let se soucasny postoj sam od sebe prehodnoti.

1 0
možnosti
Foto

Když já to s těmi děvčaty (ale i s pány kluky) vše hodně prožívám a jejich důvěra mě těší. Ale je to samozřejmě jen nezávazné povídání. Život se o svá práva stejně přihlásí sám. A to je dobře.

0 0
možnosti
AK

A ty spermie vyhrát v tombole? ;-)

0 0
možnosti
AK
AK

No já tedy nejsem doktor, ale sestra té dívky z úvodu popisuje klasické příznaky ochablého pánevního dna, za které si může jedině sama.

0 3
možnosti
RM

Stejně je lidí moc a příroda to zreguluje sama. Třeba i tohle je cesta přírody jak regulovat populaci.

Já se nedivím, že dnes lidi nechtějí děti. Mi je 33 a též po nich netoužím.

1 0
možnosti
IV

Na rozdíl od žen máte dost času.

0 0
možnosti
ZR

Ano,podobný názor mi nebyl cizí.Ve věku 20 let je to asi i normální...mela jsem to podobne až do nějakých 28. Je ale faktem,ze tento názor sdílí i 30 lete ženy a v nebyvale velke míře i muži. Dnešní svet totiz uplne ženám s dětmi nepřeje. Doporučila bych,aby si pockala,ze ma jeste čas. ...přijde to samo. Myslim,ze slova její postoj moc neovlivní.Je to záležitost vnitřního rozpoložení v kombinaci s nalezenim dobrého protějšku.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Všechna slova jsou jen kamínky do mozaiky. Ale ta je hotová teprve tehdy, až ji doplní život v podobě partnera a plánování společného života.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS