Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

Když už někoho kritizuju za gramatiku, měl bych sám mít článek 100% v pořádku... Hned na začátku má správně být panu Miloslavu Roznerovi... Ne, že bych chtěla jakkoli bránit SPD :D ale tohle mě praštilo do očí...

3 1
možnosti
JZ

Tak samozřejmě bych byl rád, kdyby tu bitvu proti v současné době vládnoucí levičácké pseudointelektuální demenci využívané z pozadí Sorosem a mnoha mnoha dalšími porazili inteligentní lidé vyznávající nesobecké ideály, jako jsou např. Svobodní, které jsem volil. Takoví ale očividně příliš v kurzu nejsou. Jestli má tento úkol místo toho splnit nějaká banda pologramotů, tak ať, hlavně ať se zadaří aspoň někomu;-)

4 14
možnosti
DK

Aha, takže kdyby přišel novodobý Duce, byl by taky dobrou náhražkou za Svobodné? To snad ne. (a to byli italští fašisté bez rasových zákonů ještě slabým odvarem jejich nacistických následovníků)

6 1
možnosti
Foto

I86v51a40n 21M18a12r13e37k

13. 11. 2017 21:01

Velká a zasloužená karma p. Máco. [>-] R^

Dnes jste dokázal, že jste tam na jihu Čech opravdoví exoti, Vy, p.Ziegler a další o kterých je v blogu řeč.

A netřeba plakat nad rozlitým mlékem, co jste si tam společně zvolili, to tam máte.R^

4 4
možnosti
Foto

To je fakt dobrý když Váňa píše o exotech :-).

2 1
možnosti
KB
OK
JH

Přejdou čtyři roky a nikdo si na ně ani nevzpomene. Jen pro připomenutí, pořadatelé erotických plesů již v parlamentu seděli. NEI. Prosím neopravovat.

1 0
možnosti
DK

Fakt tam byli? Nekandidovali jen? No každopádně, ti to dělali aspoň z živočišného přesvědčení a ne jen jako business.;-D

0 0
možnosti
FM

Super, pobavilo... ačkoli je to vlastně spíš smutné.

2 0
možnosti
Foto

J25a68n 40M44a42r21š57á21l

13. 11. 2017 20:02

Vynikající.

3 1
možnosti
Foto

Rusko sice sponzoruje euroskeptické, nacionalistické, protiislámské strany, ale ne až zas tak vřele. Le Penové půjčila ruská banka, ale pak už se Rusům do její strany ani moc nechtělo vlévat peníze. Putinův režim nebyl od počátku k EU tak skeptický. Naopak po dlouhá léta trvalo příměří. EU a NATO se zachovali zdrženlivě k situaci v Gruzii a Čečensku, vše se vyhrotilo teprve sankcemi, uvalenými na Rusko za anexi Krymu. Ty V. Putina vyloženě naštvaly a od té doby se rozhořela ta pravá studená válka. Faktem je, že z ruských médií jsem se o tom, že si EU a USA všimnou jakýchsi jejich desinformačních kampaní, a o tom, že budou vyčleněny peníze k boji s jejich desinfromačními, či štvavými kampaněmi, dozvěděla asi tak rok dopředu, nežli vznikly Evropské hodnoty atp. A ony pak opravdu začaly vznikat. Osobně bych ale neházela euroskeptiky, lidi, co se bojí islámu, a ty, co nekriticky obdivují Rusko, coby našeho velkého slovanského přítele, do jedné skupiny. Jsou to 3 oddělené entity, jež se mohou, ale i nemusí prolínat. Toto je příliš velká simplifikace. Bohužel na nás zaznívá ze všech stran a pár citlivých jedinců na to může začít být po čase alergických.

6 2
možnosti

ne že bych s Vámi ve všem a váženě souhlasil, ale za širší solidní názor máte plus.

0 0
možnosti
JZ

Bez obrázků? No, tak snad mu to někdo ze strany přečte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik