Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Brněnský havlista záměrně lže za účelem snížení volebního skóre Miloše Zemana. To havlisté často dělají, např. mrtvý student Šmíd a tak dále.

11 4
možnosti
KB

K65a48r77e58l 98B91o87k

9. 11. 2017 9:25

Přesto musím říci, že jsou mně havlisti milejší, než-li komunisté.

5 1
možnosti
BM

Paní Jandová zkuste se zamyslet (pokud vám to nebude dělat problém)

„Přirozenou nevýhodou demokracie je, že těm, kdo to s ní myslí poctivě, nesmírně svazuje ruce, zatímco těm, kteří ji neberou vážně, umožňuje téměř vše.“ (Václav Havel)

15 0
možnosti
AH

Problém pí Jandové je,že se nemá čím zamyslet.Problém je že má čas a píše takové plky,které jsou hodné do hospod 4.cenovky.Sleduji dlouho její příspěvky a musím říct,že je to "mazec".

14 1
možnosti
TV

Tleskám etice adminů a paní Jandové! Jistě jste se v redakci předháněli, kdo takovýto "sluníčkový" a láskyplný blogísek připíchne! Slunce v duši a VIP na klopě!

17 2
možnosti
Foto

Tak od vás takováto pochvala také potěší. Jen škoda, že jste nepřidal něco o syrských doktorech a inženýrech. ;-D

3 15
možnosti
MJ

I kdyby byl Zeman nejzdravější na celém světě, o jeho duševní nemoci nemůže být pochyb, neboť jeho výroky jsou občas za hranicí zdravého rozumu.:-P

4 11
možnosti
Foto

Souhlasim s vámi :-)

1 8
možnosti
Foto

Miloš Zeman se v sobotu zbavil cukrovky. Do Vánoc se jistě zbaví i svých bolavých nohou a do prezidentských voleb tak půjde zcela zdráv. A co se týče soudnosti, té se zbavil už před delším časem. :-)

5 5
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Krausi, děkuji :-)

2 8
možnosti
Foto

Nikdy jsem, díkybohu, rakovinu neměl. Ale ve velké většině se při stádiu, které popisuje pan Bártík (metastáze) střídají pobyty v nemocnici a pobytem "na svobodě".

A také občas slezou vlasy, pacient tloustne z léků (G.Pompidou) atd. Asi je to fakt výmysl.

8 1
možnosti
Foto

No jistě ,zeman zdravím jen kypí,a ochranka jej nosí do schodů aby posilovala...

4 5
možnosti
BV

Specielně pro paní Jandovou:

Vyjádření ošetřujícího lékaře prezidenta republiky 8. listopadu 2017:

"Současný zdravotní stav pana prezidenta po kontrolních, klinických i laboratorních vyšetřeních v žádném případě nepotvrzuje lživé informace o jeho vážném zdravotním stavu. Jedná se o zcela vymyšlené, ničím nepodložené zprávy. "

MUDr. Miloslav Kalaš, ošetřující lékař prezidenta republiky

http://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/vyjadreni-osetrujiciho-lekare-prezidenta-republiky-13708

Jde o vyjádření ošetřujícího lékaře v reakci na obvinění z rakoviny.

Paní Jandová, je zcela jasné, že vy budete i nadále vyžadovat informace o "skutečném zdravotním stavu", bez ohledu na nějakého vyjádření nějakého lékaře, který sám prezidenta ošetřuje a má k dispozici veškeré podklady a výsledky všech vyšetření specialistů a testů.

PS: K tomu je třeba dodat, že prezident opakovaně veřejně uvedl, že má cukrovku a neuropatii dolních končetin. Tu cukrovku má dobře vykompenzovanou- má nízkou glykemii. Ta neuropatie může a nemusí souvist s cukrovkou a vysvětluje potíže při chůzi.

20 0
možnosti
Foto

Že kypí zdravím je patrné na 1.pohled! ;-D Třeba v té Číně když na něho VŠICHNI státníci čekali až jej přivezou na vozíku ,aby se jako jediný fotil s rozepnutym sakem...;-D ještě byla klika ,že se neprojevila inkontinence...Rv

6 16
možnosti
Foto

Po precteni toho blabolu je hlavne jasna jedna vec...autorka trpi primo patologickou nenavisti k Zemanovi.

Bartikovo prohlaseni (ktery se zrejme za kazdou cenu chtel zviditelnit), muze obhajovat pouze fanaticka osoba ktere bud nefunguje moralni kompas, nebo zadny nema.

Vyrokem o tom jak Zeman jen "ochutnal svou vlastni medicinu" autorka srovnava nesrovnatelne, protoze Zeman nikdy o nikom neprohlasoval ze ma rakovinu a ze mu zbyva X mesicu zivota....

Normalne myslici clovek by neco takoveho nikdy nevyslovil.

Akorat mi neni jasne jestli autorka clanku jen predstira ze nechape ten rozdil, nebo jestli to opravdu nechape.

Osobne se domnivam ze to predstira, protoze v opacnem pripade mi neni jasne jak by se tato osoba dokazala vyrovnat s nastrahami kazdodenniho zivota.

15 8
možnosti
Foto

Asi nechápete text, s tou vlastní medicínou je to tak, že Zeman rovněž veřejně šíří lži o jiných a ani se u toho nezačervená a nyní někdo jiný šíří lež o něm. Jak se do lesa volá.... Jde o princip, ne o obsah konkrétních prophlášení. A mimochodem, to s tou rakovinou klidně může být pravda, zatím to nikdo přesvědčivě nevyvrátil ani nepotvrdil.

4 4
možnosti
MC

Paní Jandová dříve z vás zlo jen kapalo, teď už z vás teče. A na tu rakovinu pozor, mohla by být brzo vaše kamarádka.

16 8
možnosti
Foto

Paní Chmelařová, já jsem nikde ve svém článku NIKOMU rakovinu nepřála, dokonce jsem to tam napsala. Dost mě proto udivuje, že mnozí lidé, včetně vás, kteří mě za ten článek kritizují, by mi ji nejspíše přáli.:-/:-)

3 11
možnosti
MS

Pokud někdo veřejně prohlásí o jiném člověku, že má rakovinu a zbývá mu sedm měsíců života, je to mírně řečeno hulvát.

Možná vám tom přijde ok, ale pro mě a jak je vidět pro spoustu dalších lidí (i Zemanových odpůrců podotýkám) je toto prostě nechutné. Jsem ráda, že u většiny lidí šly antipatie vůči Zemanovi stranou a Bartíkovo chování odsoudili.

Nemám problém, pokud někdo poukazuje na Zemanův špatný zdravotní stav, ale toto je prostě za hranou.

26 2
možnosti
Foto

Paní Spálenková, vy jste někde v článku četla, že jednání pana Bartíka SCHVALUJI?

1 13
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik