Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Pokud bych mohl mluvit za sebe, tak, mou řídící emocí ve volbě prezidenta by rozhodně nebyl hněv ... ten nepřináší nic dobrého, ale stud. Stud za to, co pan Zeman na hradě a ve své pozici provádí. Ať se vám to líbí nebo ne, část té ostudy, kterou pan Zeman ve světě předvádí padá na každého z nás. Bez ohledu na to, kdo ho volil a kdo ne.

Uvádíte, že nebýt Zemana, byly bytu desetitisíce "náročných sousedů" ... no .. co jsem já sledoval dění, tak a) nikdo z našich představitelů nečinil kroky, kterými by pozval ony desetitisíce jedinců k nám (tolik k tomu že snad Zeman byl jediný, který tomu zabránil) a b) se sem nikdo dobrovolně nehrnul. I kdyby se Zeman věnoval svým koníčkům a do politiky nekafral, žádní nároční sousedi by tu nebyli.

Na jednu stranu říkáte, že nebude-li tam Zeman, bude tam někdo, kdo kývne na cokoliv co přijde z EU, na druhou stranu hovoříte o tom, že Zeman neměl žádné pravomoci. Takže i kdyby tam byl kdokoliv, vliv na dění by neměl.

A co se týče Zemanových "otevírání témat" ... on nikdy nebyl ani tak chytrý, jako spíš vychytralý. Už od roku 89 v jeho projevech zaznívají podbízivá hesla, kterými hraje na nižší pudy svých posluchač/voličů a nestydí se kvůli tomu manipulovat fakty ... co manipulovat, přímo si je s patra vymýšlet.

5 4
možnosti
SB

Ty omšelé fráze o tom, že tento prezident je pro ostudu!

Pro ostudu u koho? Třeba u Francouzů, kde už je dva roky výjimečný stav? U Švédů, kde oficiální švédská policie přiznává, že ztratila kontrolu nad historickým centrem hlavního města?

13 3
možnosti
Foto

J76a33k93u26b 42R68o73t64h

3. 11. 2017 15:17

"Pan Hynek bude mít hlasy od všech držitelů zbrojních průkazů"

To tedy rozhodně nebude. Nikdy nedostane hlas můj, mé ženy (také ZP) a ani mých přátel, takto též držitelů. A víte proč? Páč držitelé ZP mají za sebou posudky zdravotníků, ve kterých se praví, že nejsou dementní ani šílení.:-/

5 0
možnosti
PS

Jsem zmatený, Hynek je členem lexu. Z hlediska práv držitelů zbraní by měl být logickou volbou on. Co ho tedy tak kategoricky vylučuje z vaší volby?

0 1
možnosti
PS

Řešení je v prvním kole Hynek a pak se uvidí.

0 3
možnosti
Foto

J40a53k30u56b 82R40o28t18h

3. 11. 2017 15:18

Řešením je nebýt blbý.:-/

3 0
možnosti
SB

Rozhodně Zemana!

Jestliže zemře, nebo odstoupí, půjdou do další volby i jiní nevítači, třeba Kubera nebo Klaus mladší. Nyní do toho nejdou, domnívajíce se (a patrně správně), že by v nevítačském táboře neměli proti Zemanovi šanci a ve vítačském by ji neměli prostě proto že vítač nevítače volit nebude.

Takže Zemana!

I kdyby o měsíc později zemřel, tak důležité je, že v tu chvíli tady budou i jiníé nevítači.

V tuto chvíli je však Zeman jedinou nadějí.

10 6
možnosti
OJ

Hmm, dává smysl...

3 0
možnosti
JH

Raději fyzicky strádajícího Zemana, nežli ty zdravím překypující probruselské kývaly.

14 6
možnosti
OJ

Příroda se nedá ošálit. Kdyby ten sešup šel tak rychle jako za poslední rok, tak jak dlouho by mohl vykonávat funkci? nebo hůř, ... ?

.

Jde o to, že si tyhle otázky kladou i jeho příznivci a proto si myslím, že zvolen nebude. A koho tedy, aby se tam nedostali kývači?

1 1
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky