Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to ti Němci Belgičané a spol. čekali na 20 franků na oděv?

0 0
možnosti
Foto

obdrží žadatelé o azyl odměnu za oblečení ve výši 20 franků :

Azyl žadatel o azyl je pronásledovaný člověk ("právní ochrana uprchlého cizince, který ve státě, jehož je státním občanem nebo kde bydlel (pokud jde o osobu bez státního občanství), má opodstatněné obavy z pronásledování, z rasových, náboženských nebo národnostních důvodů, z důvodů sexuální orientace" atd.)

0 0
možnosti

Základním problémem těchto úvah je to, že se ignoruje fakt, že lidé nemají problém s migranty a cizinci obecně, ale mají problém s migranty neproduktivními, jdoucími ve velkém jen za sociálními dávkami, navíc z kulturně nekompatibilních oblastí, tedy momentálně především muslimskými migranty z rozvojových zemí. Dávat za příklad ukázkové integrace zemi, kde naprostou většinu "migrantů" tvoří především Evropané ze sousedních zemí, kteří tam buď pracují, nebo užívají bohatého důchodu, to mi přijde velmi hloupé. Když se mluví o ČR, tak se zase naopak účelově vyzdvihuje pouze fakt, že tu takových cizinců máme minimum (= tudíž jsme velmi xenofobní), a ignoruje se realita, že tu máme mnoho cizinců Slováků, Ukrajinců nebo Vietnamců, kteří ovšem nejsou pro intelektuály tolik zajímaví...

5 0
možnosti
Foto

cizinci 2,107,793 : z toho je Evropských 1,755 mil. (86,5%). V tabulce 15 a 18 místo mimoevropské země. Schweiz will 3000 syrische Flüchtlinge aufnehmen ( Švýcarsko chce přijmout 3000 syrských uprchlíků ) Slovo CHCE - důležité. http://test.20min.ch/schweiz/news/story/Schweiz-will-3000-syrische-Fluechtlinge-aufnehmen-16063753 .

U nás "mnoho" celkem 503 464 cizinců (stav k 03.2017):Ukrajina, Polsko, Rusko,Vietnam, Slovensko, (Ostatní tvoří 146 869) https://www.czso.cz/csu/cizinci/4-ciz_pocet_cizincu .

Podle rozhodnutí švýcarské velvyslanectví sousední zemí Sýrie vydala zhruba 4700 víz. Usnesení Federální rady ze dne 9. prosince 2016 schválilo přijetí dalších 2 000 obětí syrského konfliktu do dvou let. Především budou přijímaní syrští státních příslušníci z Libanonu a Jordánska

0 0
možnosti

Jeste humannejsi postup k migrantum maji ve Svedsku.Švédská ministryně pro kulturu a demokracii Alice Bah Kuhnke navrhuje, aby Švédsko přijalo s otevřenou náručí a znovu integrovalo ty migranty, kteří původně dostali azyl ve Švédsku, pak odcestovali na Střední východ, kde bojovali na straně ISIS, a nyní se vracejí zpět do Švédska. Jde prý asi "jen" o 300 islámských radikálů.

"Musíme je vrátit zpátky do naší demokratické společnosti, musíme jim dát šanci" prohlásil tento výlupek soudnosti. Připustila při tom, že Švédsko nemá ponětí o tom, kolik radikálů je ještě radikálních a kolik se napravilo.

Je zvláštní pozorovat, jak kdysí dobývačný a hrdý severský národ statečných bojovníků pracuje na vlastní sebevraždě vlivem ztráty soudnosti a pudu sebezáchovy.

4 0
možnosti

K38a31r39l62a 57S30u97c62h61á

3. 11. 2017 14:48

paní stojí Vám to za to? máte děti?

1 1
možnosti

Možná, že jí něčím naštvaly. Tak jako se dříve říkalo: "Proč budujeme pro své děti komunismus? Protože si ti pacholci nezvedený nic lepšího nezaslouží."

1 0
možnosti

Vážená, to tedy to Švýcarsko musí být "velký jak sviňa":

Z celkového počtu 2 100 milionů cizinců pochází z Evropy

Zdroj: https://alenastratilova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=631445";

1 0
možnosti
Foto

pochází z Evropy 1,755 milionu cizinců (86,5%).zní věta

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že je to věc Švýcarů, že si tam ty lidi pouštějí. A naše věc zase je, že je tady nechceme. Když mají Švýcaři právo si jich k sobě pouštět kolik chtějí, máme my to samé právo. Také si jich se pustíme, respektive nepustíme tolik, kolik MY budeme, či nebudeme chtít

7 0
možnosti

Zase se porovnávají hrušky a jablka - slyšel jsem od emigranta, který utekl po roce 68 do Austrálie, jak to bylo: pár týdnů výuky angličtiny zdarma a pak šup - běž do života. Začal hned pracovat ve firmě na instalci žaluzií, nečekal roky na dávkách, až za ním přijedou všichni příbuzní včetně babičky a dědečka.

11 0
možnosti

V debatě o imigraci, vítání, integraci přistěhovalců atd někteří lidé asi záměrně míchají hrušky a jablka - ignorují totiž, že hlavní vlna odporu v Česku se zdvihla proti muslimům právě v souvislosti s násilnostmi, terorismem, válkami, které zuří na jihu, v zemích Alláha, už aspoň 10 let. Když někdo argumentuje tím, že ve Švýcarsku žije hodně cizinců a pak uvede, že většina z nich jsou nemuslimové a nemají švýcarské občanství, tak to je opravdu uplně jiný příběh, než ten, který na nás hraje BRUSEL, když jeho představitelé říkají věci typu - Kdo nepřijímá migranty, rozbíjí Evropu. - Ano, chápu tento výrok tak, že skvěle placení politici a úředníci si chtějí zachovat své skvělé funkce pod skvělou penzí, a my je máme poslouchat, abychom sem přijímali komplikovaná etnika, která budeme živit s naší komickou životní úrovní, kdy průměrný důchod je asi 11 000 kč - kolik je to euro?

7 0
možnosti
Foto

Máte tam tabulku a čísla. Federální rada chce přijmout dalších 3000 syrských uprchlíků - https://www.srf.ch/news/schweiz/bundesrat-will-weitere-3000-syrische-fluechtlinge-aufnehmen , 3000 syrských uprchlíků pro Švýcarsko

V příštích třech letech chce Federální rada dovolit 3000 Syřanům vstoupit do Švýcarska. https://www.tagesanzeiger.ch/schweiz/standard/3000-syrische-Fluechtlinge-fuer-die-Schweiz/story/29760944

0 1
možnosti

A protože spolu tak dobře vycházejí, tak dokonce ještě před největší vlnou migrační krize v roce 2009 Švýcaři v referendu rozhodli o zákazu stavby minaretů. Muslimové zase na oplátku usilují o odstranění helvétského kříže z vlajky Švýcarska a Švýcarská muslimská rada vyhlásila, že islám si Švýcarsko nakonec podmaní.

:-P

Zeptám se vás na jednoduchou věc: Představte si, že se odstěhujete třeba za prací, či za manželem do Turecka. Umíte si představit, že byste začala aktivně usilovat o odstranění muslimského půlměsíce z Turecké vlajky? Nepřipadá vám to jako agresivní projev neuvěřitelného pohrdání Turky? Opravdu vám ani z tohoto "detailu" nedochází, o jak odlišnou s námi neslučitelnou a k nám nepřátelskou sebestřednou mentalitu a kulturu se jedná?

18 0
možnosti
Foto

Pohádky mají různé konce, s realitou, milý pane Kuchař nemají nic společného.

0 5
možnosti

Ekonomický migrant jde vždycky tam, kde má nejlepší podmínky, takže se Česka žádní migranti netýkají. Z Československa se taky neutíkalo do Itálie, Španělska nebo Irska, utíkalo se do Rakouska, Německa, USA a Kanady.

2 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 934x
"Velmi krátký a nepokojný je život těch, kteří zapomínají na minulost, nedbají přítomnosti a bojí se budoucnosti."
Lucius Annaeus Seneca

Seznam rubrik