Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Opozice nemusí nutně bojkotovat vládní návrhy. I opozice může být konstruktivní. Kde to žijete? Nevím, čím se v minulosti provařili třeba starostové nebo piráti. To byste nám mohla objasnit. Přesto se do koalice nehrnou. Ano se již čtyři roky provářelo. Když jste volila Anofert, měla jste si dle programů ověřit jejich koaliční potenciál. To je tak, když se volí podle počtu rozdaných koblih.

3 3
možnosti
VS

Voliči rozdali karty. Ale přes osmdesát procento voličů dali hlasy jiným stranám než ANO. často právě proto, že předem řekli že s Babišem nepůjdou.

2 1
možnosti
Foto

Máte nějaké divné počty.

4 1
možnosti
Foto

Karma. Fiala prostě neni Klaus a neumí v politice bruslit. Takovi lidé patří do škol a ne do Sněmovny.

3 3
možnosti
Foto

O tom, jestli patří do sněmovny nebo ne, rozhodují jeho voliči. A tím Vy určitě nejste. Naštěstí.

7 2
možnosti
Foto

S despektem mluvíte o všech stranách kromě ANO a zároveň na ně apelujete aby se pochlapily a zapomněly na své předvolební sliby. A přitom ANO nemusí vůbec žádný předvolební slib porušovat a stačí když řekne, že sestaví vládu bez trestně stíhaných osob. A jsem přesvědčen že na koaliční vládnutí se hned vytvoří fronta ostatních stran. Nemyslíte že máslo na hlavě má nejvíce právě ANO?

8 2
možnosti
Foto

A proč by to, proboha, dělali? Bublina stejně splaskne, tak, jako tak.

2 3
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1189x
Ve vydavatelství Akcent mi vyšly 4 knížky: "Začíná to nudlemi a končí to kudlou v břiše", "Nepravidelný deník české rentiérky", "Jsem tu na kus řeči" a nejnovější "Hana Podolská ve víru dějin'

A pátá knížka "Láska v bačkorách" mi vyšla v nakladatelství "JaS"