Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J81i27ř71í 85F21o30g47e45l

31. 10. 2017 8:19

Jediným úspěchem ČSSD bylo rozhazování peněz ušetřených MF. Jediným úspěchem lidovců byly návštěva landsmanšaftu a výkup vepřína. Přesto tyto strany mohly být veleúspěšné. Jen by nesměly zradit své voliče tím, že úspěšného partnera, na jehož úspěšnosti praticipovali pár měsíců před volbami vyhodily. Kdyby nebylo hloupého Sobotky, který neví o reálném životě ani zbla, mohlo mít ČSSD s ANO pohodlnou, možná i ústavní většinu.

S takovou ji však bude mít ANO po dalších volbách samo.:-/

7 0
možnosti
MB

p. Fogel, Váš vid opravdu závidím ! Já zase vidím, že ekonomika svou přirozeností rostla - vládě navzdory. Mj., stačí se optat Frau Merkelové - jak to vidí - potom se zpožděním je u nás. Frau říká, že to ještě jde ... Máte kamaráda, úspěšného, že kterého se vyklube zloděj s rudou minulostí. Vy svým dětem říkáte - to nevadí, vez se na vlně - něco ti i může klápnout ... Rozumný rodič říká - pryč od něj - zdroj ostudy ... Hmmm ... :-)

0 4
možnosti
MB

Sveřepé tábory se přou a podstata pěkně uniká ! Otázka zní - Vyhrálo Hnutí Ano volby ? Anebo je vyhrál Andrej Babiš ? Ten marketing lákadla se nyní pěkně staví proti situaci. Vyhrálo hnutí, tedy Babiš s Faltýnkem se upozadí do vyřešení případu - Vláda je okamžitě, není problém. Hnutí = A.Babiš, pak Sekta, viz Stanovy. S Veleknězem STB a trestanci spolupracovat nelze ! 30% volíčů říká lze - Hrad přitakává, mazaný Miloš vidí, jak si pěkně v pozadí opět povládne ... Vláda bude !

2 2
možnosti
Foto

I60v41a34n 66M26a78r66e81k

31. 10. 2017 7:17

ČSSD a Lidovce, to jste si na "spolupráci" vybral ty pravé p.Šlechto . Rv

2 0
možnosti
Foto

Pokud Babiš dokáže kohokoliv zastínit, pak je to proto, že je schopnější. On žádnou magickou moc nemá. Spíše je to téma k zamyšlení pro ostatní strany, koho si staví do svého čela.

12 2
možnosti
RH

R53a35d76e53k 73H16o59d31a22ň

31. 10. 2017 10:52

Schopnější? Spíš tak nějak pochopil, že "tradiční metody" s ohledem na současnou situaci jsou k ničemu, a je potřeba nebýt "politik" ale "marketingový produkt". Tak si na to prostě najal lepší tým, a papouškuje co je mu předepsáno.

Pravda, občas to pokazí když dostane nečekaný dotaz někde v diskuzi nebo při selfpromu nějakým "vlastním" blábolem, kde demonstruje že o problematice nic neví a jen tak nesmyslně plácá, ale to nevadí. Další den už má noty od agentury/Prchala, a udělá "prohlášení". Možná dá někomu pětilitr, nebo klasicky - můžou za to kmotři, chtějí ho odstavit, je to kampaň, může za to Kalousek, on má nejlepší výsledky...

4 3
možnosti
Foto

Perfektně vystiženo, karma

4 5
možnosti
Foto

To srovnání s jeho podnikáním je velmi trefné a výstižně.

To je přesný popis jeho modu operandi.

12 4
možnosti
Foto

Tak to bych tedy opravdu rád věděl jak Babiš odstřihne svou konkurenci od zdrojů?

Zdrojů čeho? Financí, materiálu, ldských zdrojů, know how nebo něčeho co mě nenapadlo?

V podnikání je konkurence nejen povolená ale dokonce žádoucí. Tak jak konkrétně to Babiš dělá? Přijde jeho Luca Brasi, položí před podnikatele na stůl smlouvu a k hlavě mu přiloží pistoli?

6 3
možnosti
ZV

a tohle je ta údajně vzdělanější většina voličůRvRvRvRv

3 2
možnosti
Foto

Vysokoškoláci volí Babiše, protože mají dost rozumu.

2 0
možnosti
LC

Já jen pořád přemýšlím, které úspěchy ČSSD a lidovců si ANO přivlastnilo (možná máte na mysli inkluzi ve školství, či zbourání vepřína) a které své neúspěchy na ně hodilo.

13 2
možnosti
KB

K86a59r49e33l 95B51o83k

30. 10. 2017 22:50

Chtělo by to více vzdělanosti a trocha přemýšlení.

2 7
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik