Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Promiňte, ale já jsem PRO, budou li děti obeznámeny s tím, že to EXISTUJE a že je to vlastně velký DIVADLO a taková POHADKA PRO DOSPELE, která NENI REALNA , patrně to v nich vyvolá méně zmatku a méně škody až se budou deznamovat s vlastní sexualitou, než kdyby se každý tvářil že to neexistuje a místo vysvětlování přidal represe...

6 1
možnosti
Foto

Četla jsem si odkaz na tu knihu a opravdu mi nepřijde škodlivá. Hranice výuky sexuální výchovy se postupně v západních zemích legislativně snižuje. V Kanadě je umožněn pohlavní styk už od 14 let, pokud partner není starší 5 let. Například ve státe Connecticut v USA je povolen styk mezi 12 a 13 letým dítětem, ale ne už mezi 12 a 14 letým dítětem (2 roční rozdíl). Naopak znala jsem příklad jedné věřící Rusky, která se ohradila vůči brzké sexuální výchově v EU a sdělila, že si přeje až pozdější výchovu. Ale nyní, pokud rodiče opravdu nezabezpečí svůj počítač, kam mohou děti, tablet a cokoli, vůči vstupu k pornoserverům, a kolik z nich to učiní, tak se na ně stejně dostanou. Lepší je dostat informace dříve a vhodnou formou, nežli pak nevhodnou od kamarádů anebo pozdě a lámat si nad tím hlavu, jako jsem si ji lámala já, nad tím, jak jsem přišla na svět, až do dlouhých 14 let.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.