Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

V jednom s panem Paroubkem musím nesouhlasit. Podle toho, jaké nové myšlenky by radil ČSSD začlenit do programu - odklon od jádra, někde psal taky o homosexuálních manželstvích..., se obávám, že právě tyhle lidskoprávní a nazelenalé nápady dostaly ČSSD tam, kde je dnes - Hatefree, inkluze, multikulturní výchova, promigrační výroky lidí jako Dienstbier, předvolební řeči o nutnosti zapojit se do "tvrdého jádra" EU..., to bylo naprosto mimo. Naopak je potřeba cílit na sociálně-konzervativní témata a pokusit se přilákat zpět tradiční voliče, nikoli městské liberály, ti to radši hodí Pirátům, TOPce a spol. Tady není Německo, naštěstí...

9 2
možnosti
SN

:-)....Z mého hlediska "inkluze"! Jezdí u mně několik učitelek, probíráme to, hrůza ! R^R^R^

4 0
možnosti

Ten popis nové lídra ČSSD docela sedí i na Jiřího Paroubka;-) Nejsem sice příznivcem návratu staronových politiků, ale na druhou stranu ano, této straně má podle mě stále co dát a pokud by mu stranické vedení dalo šanci, mohl být volební výsledek ČSSD v těchto volbách přeci jenom o něco lepší.

Jinak souhlas, každá strana potřebuje výraznou osobnost, nikoli introverta, byť by to byl sebeschopnější úředník. Ono podobný problém má i Petr Fiala z ODS, hodně procent mu v těchto volbách přinesl Václav Klas ml., jehož názory jsou lidem bližší, než filosofické úvahy současné předsedy, ale v popředí ODS jsou bohužel stále lidé, jejichž hlavním tématem je Andrej Babiš, nikoliv návrhy na řešení problémů běžných lidí, tak jak se je veřejně snaží prezentovat V. Klaus ml.

Za největší přínos hnutí ANO, nebo chcete-li A. Babiše osobně považuji to, že do politiky dokázal přivést schopné manažery, např. Ivan Pilný má zcela jistě úplně jiné zkušenosti něž přechozí ministři financí, tím spíše lidé, kteří se od maturity pohybují pouze v politice, namátkou B. Sobotka, M. Benda a jistě i celá řada dalších...

7 0
možnosti

No, tak se mi to vyplnilo! Jsem si říkala, že to ČSSD v brzkém čase od Vás slízne, když jste nebyl vzat zpět.

Ale, že zrovna Vy mluvíte o osobnostních limitech, je úsměvné, Vaše Ješitnosti.

4 0
možnosti
JK

Spíš VeleJešitnosti.

4 0
možnosti
JD

J96a60n 73D64ě86t89á89k

25. 10. 2017 17:27

Já tedy očekávám, že teď povede ČSSD nějaký neúplatný exekutor a dovede ji do zdárného konce. Dlužníci si žádají své, majetek tu je, tak není proč otálet!

7 0
možnosti
MV

Že zrovna Vy máte chuť radit...

8 0
možnosti
Foto

V jednom máte pravdu: "Problém Starce i většiny současných členů vedení je, že ty reálné zkušenosti ze života prostě nemají".

Zkušenosti nemají a neměli ani minulých dvacet let. A proto jsme zadluženi 1,5 bilionu korun. A svůj díl viny na tom máte i Vy.

17 0
možnosti
PB

R^

ČSSD mi není příliš blízké, tak doufám, že na Vás nedají. :-)

1 0
možnosti
SB

Pane Paroubku, v aktivní politice jste nebyl můj šálek čaje, avšak v sobotu odpoledne jsem se díval na povolební studio na Nově a tam jste byl skvělý. Možná proto, že v aktivní politice jste šel za svými zájmy, zatímco v povolebním studiu jste žádné ryze osobní zájmy neměl, o nic Vám nešlo a mohl jste zcela objektivně komentovat situaci.

Byl jste znamenitý.

8 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik