Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R21e28n15é 75J67o89s93e69f

24. 10. 2017 18:49

Můžeme si myslet o Havlovi cokoliv, ale absurdní drama uměl a měl i jistý smysl pro humor. Kdyby dnes viděl tzv. havloidy, STAN, TOP09, KDU-ČSL, ČT a další rádoby politiky a novináře, kteří se až fanaticky stále dokola ohánějí právě jeho odkazem, a přitom jednají proti jeho principu, musel by se zasmát. ABSURDNÍ DRAMA OVLÁDLO VEŘEJNÝ PROSTOR. https://www.youtube.com/watch?v=d-Z68Bb6S78

4 1
možnosti

Máte pravdu,

setkal jsem se s Václavem Havlem s kolegy na hradě, když ještě kouřil myslím Marlboro. Nebyl žádný vejtaha, ale po pravdě nerozuměl hospodářství a tak si tady dělali někteří páni, co chtěli. Jak to dopadlo, víme všichni, ale tenhle blog není o něm.

1 2
možnosti

Vzhledem k tomu, ze mnoho z odpurcu A. Babise svym maslem na hlave zapricinilo jeho nedostatek na pultech, je jejich udajny moralni postoj jen siroke a vysoke sombrero kryjici hroudy masla na jejich hlavach.

Autorovi karma za to, co pisu.

4 3
možnosti

S ohledem na to, kolik toho másla chybí, bude spíše na hlavách Svědků Babišových.

0 0
možnosti

Už před volbami jsem konstatoval, že skalní příznivci Babiše se dají rozdělit na dvě skupiny:

1) Babišovec prvního stupně bude hájit svého zbožňovaného a omlouvat všechny jeho i naprosto zřejmé prohřešky a lži až do okamžiku, kdy mu přímo před očima umlátí basebalovou pálkou jeho babičku.

2) Babišovec druhého stupně bude svého zbožňovaného hájit a omlouvat i potom s tím, že ta babička už byla stejně stará a brzy by umřela.

Není to nic podivného, když se vezme v úvahu početná skupina osob, která se dá tak snadno ovlivni, že opakovaně vyhazuje své úspory do různých "letadel" a která natolik podlehne těm naprosto nereálným slibům, že nedá na na zdravý rozum a každého, kdo je logickými argumenty upozorní na nereálnost jejich očekávání velkého výnosu považuje za nepřitele.

Nechám zcela na vás, kam zařadit autory podobných článků či obdobných diskuzních příspěvků.

3 1
možnosti

Tohle lze aplikovat na všechny strany, nemyslíte?

5 1
možnosti

Jestliže je morálka všech stran a hnutí taková jak propagují, tak doufám, že po sestavení parlamentu se okamžitě ihned rozpustí a budou nové volby. Zbožné přání.;-D

3 0
možnosti

Nevím, opravdu máme jiné vidění světa ! Co mi převelice chybí je jasné sdělení do společnosti ze soudobého Hradu. Ten morální apel s příkladem. Nejde o soudobost - jde o dojem 4 let. Miloš ví, že Hnízdo vyšetřuje OLAF - již tam tedy čile pobíhá s dětmi ... Hraje na sebe - pro sebe ... Pak se objeví strany, které jasně řeknou, že s Babišem a Faltýnkem nepůjdou. První je agent STB, (rozhodl soud), druhý dotační pomahač, původně chudobný zemědělec z prostějovska , člen ČSSD. Kdo vstoupí do vlády s těmito elementy - je politicky mrtev ... To vše je ideální půda pro Miloše, opět si povládne a bude zachraňovat národ ... Odsud vše plyne, včetně podstatného podílu na vraždě (v mnohém zasloužené), vlastní matkostrany - Proč ne, je zde přece nová, ře ano ... :-)

3 1
možnosti

:-).......Pane BUčku! Kolik let se to "hnízdo" už vyšetřuje, že za ty roky nikdo neobjevil nějakou levárnu? To jsou v OLAFu tak neshopní lidé? Za ty prachy co berou? TO by se u Babiše neuživili ! !!!!!!

1 5
možnosti

Jak řekl pan prezident: volte to menší zlo!!

Rozhodně je lepší politik ten co možná dostal neoprávněně dotaci na nějakou stavbu ,než politik který bere úplatky v krabicích od vína a strká si je pod podlahu a nebo politik který dával miliony odměn své milence která řídila stát přes tajnou službu a ovládala premiéra,nebo politici kteří své strany spojí,pak je zase rozpojí což nás stálo šest milionů a.t.d Tak že ANO je to menší a myslím to nejmenší zlo co šlo zvolit.Skoro všichni to pochopili je\n těch pár hlupáků nikoliv.

3 6
možnosti

Toto p.Střecha, jsou ty nesmírně nebezpečné názory, které se objevují ! Rath kradl neelegantně, ČSSD zaostale, Nečas sice neukrad nic, ale byl omámen podprsenkou, tedy pryč s ním. A.Babiš sice asi taky cosi zašmelil, ale dělá to tak nějak lépe ... Dělejme, že se nic neděje ... Prostě dopoledne má metr 98 cm, po obědě zase 102 cm ... To je náš hodnotový konec ! ... :-)

4 1
možnosti
Foto

Podle toho, jak se na Vás, pane Čumpelíku slétli Vaši oponenti to vypadá, že volby vyhrála TOP09.

7 2
možnosti

Pane Nýči,

vůbec neříkám, že Andrej Babiš byl, jako podnikatel svatý, ale to je princip kapitalismu, nebo-li liberální demokracie - zkrátka rvačka o práci, zakázky, dotace, majetek, peníze a někdy i o život. Samozřejmě vyhrává silnější a dravější.

Nemusí se vám to líbit, ale podnikání je riziko v kterém můžete přijít o všechno. Podnikatelé často pracují více, než 16 hodin denně a neznají So-Ne.

Holt, to není žádný socialismus a není jim, co závidět.

Co jsme chtěli, to máme, ale většina lidí je na tom dnes dobře i když ten náš dluh na potvoru stále roste a Andrej Babiš byl právě ten, který ho trošičku zmenšil.

3 1
možnosti

Většina voličů dala svým hlasem najevo, že nechce, aby jimi volená strana byla ve vládě s ANO nebo minimálně s trestně stíhanými osobami. Představitelé těchto stran to dali jasně najevo ještě před volbami. Změna postoje by byl podvod na voličích. AB má možnost a dostatečný prostor, aby pro složení koalice něco udělal. Pokud mu opravdu tak záleží na blahu a prosperitě naší země. Tečka.

2 1
možnosti

pan B chtel vyhrat. dokonce v predvolebnich diskuzich inicioval k takovemu poctu hlasu, aby mohl vladnout sam. coz se mu, Bohu dik, nepodarilo. a ted s tou "vyhrou" musi nejak pracovat...komunisti na chvostu, s SPD nepujde a ostatni nechteji jit s nim. "že mi je lúto...."

1 0
možnosti

Zkuste se podívat jak Zeman smýšlel o Babišovi v roce 2011...

https://www.youtube.com/watch?v=OhQwaK3nmss

2 0
možnosti

R^

Ale vždyť řekl jasně, že cit: "jen idiot nemění své názory", ne? A poté, co na jeho účtě přistála, a hovoří se až o devítimístné sumě, tak je změnil.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS