Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

V touze po moci ? Spiš jste měl napsat blog co jsou schopny udělat zavedené strany v touze se udržet u zavedených penězovodů.

1 0
možnosti
FM

Všichni včetně těch nejvzdělanějších oponentů a včetně Vás jste zaslepenci. Máme tady špatný volební systém, který vyhovuje šíbrům, prospěchářům, neschopným a také schopným všeho. A tak si v tom pěkně chrochtají a na voliče z vysoka se..u.

2 0
možnosti
MR

Nemusí nikam chodit všichni mu nahrávají na smeč. Podle dnešních vyjádření s ním do koalice jít nechce což je pro něj maximální výhra. Stvoří menšinovou vládu a oni mu ji shodí nedostane důvěru. Další dva pokusy o vládu budou jenom z povinnosti. Nebo velká koalice ostatních pro Babiše max jacpot. Jediné východisko předčasné volby kde Babiš bude v pozici jediného státotvorného muže a výsledek bude ještě lepší než nyní. Ostatní ztratí protože odradí část voličů svojí nerozhodností.

5 5
možnosti
KB

............ a končící téměř až vydíráním zavánějící výzvou k volební účasti s tím, že teď nebo nikdy.

Můžete napsat, čím koho vydírá? Ostatní nikoho k ničemu nevyzývali? Oni neříkali, aby lidé přišli k volbám, atd.

7 1
možnosti
NM

:-P...co Babiš ale ti ostatní a je jich dost jsou vosk??

3 1
možnosti
SN

:-).......Jak píše pan Beneš......ostatní snad po moci netouží ? Kalousek by se spřáhl i s ďáblem jen aby se tam udržel! Znáte jistě jeho cestovatelskou minulost ! Tak proč Vám to u Babiše vadí ? Rv

8 4
možnosti
SB

Kam až je Babiš ochoten zajít v touze po moci?

Až tam, kam kterýkoli jiný vysoce postavený politik, včetně Kalouska, Bělobrádka nebo Farského či dalších lidí z jejich názorového tábora.

Oni pouze vsadili na jiný myšlenkový proud, na idealistické intelektuály, kterým slíbí slušnost (v politice nesplnitelný slib) a za to dostanou od nich hlasy.

Babiš slíbil lidem jiné nesplnitelné sliby a dostal od nich mnohem více hlasů než ti tři dohromady a o něco více hlasů než když k těm třem ještě připočítáme Piráty.

Je to jen za prvé jiná taktika, za druhé zaměření se na jinou skupinu voličů a za třetí zatím menší okoukanost, protože strany těch tří pánů stejnou politiku slibů nerealizovatelné politické slušnosti dělají už dlouho, zatímco Babiš jen asi tak šest let (vím, že STAN je poměrně nová strana, a tudíž sama o sobě tu politiku tak dlouho nedělá, ale mám na mysli směr politiky).

A jestliže Babiš nyní v touze po moci zachází dále než pravdoláskařské strany, tak jenom proto, že má více prostoru.

Že by pravdoláskařští politikové byli skromnější, pokud jde o touhu po moci, to ani náhodou!

Takže odpověď na vaši otázku z nadpisu:

Je ochoten zajít tak daleko, jako politikové směru "Václav Havel" a jako sám Václav Havel svého času. Není ani ohleduplnější, ani bezohlednější. Pouze vsadil na jinou kartu.

7 2
možnosti
MD

Kdyz ma chlap malo penez ..

Kdyz uz tak chlap ma dost penez na to, aby jej jini o ne nepripravili, dostava potrebu zdokonalit ci zcela zmenit beh veci. Mezi nami 'jak jste na tom vy ?'

2 1
možnosti
Foto

Když má chlap dost peněz, tak chce ještě víc. Za poslední 4 roky vzrostl majetek Andreje Babiše ze 40 miliard Kč na 80 miliard Kč. Ta politika je docela dobrý kšeft, co?

5 0
možnosti
VM

Pokuste se změnit téma a místo politiky napsat něco hezkého....

1 0
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Přemek Čech,

Seznam rubrik