Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cestou pravdy mohl jít Hus, protože jako kněz neměl rodinu. Kdo jde cestou pravdy je hrdina a hrdinů, jak známo, jsou plné hřbitovy.

0 0
možnosti

Opak pravdy je lež. A to nebývá moc radostná cesta. Platí se za vysoká cena.

0 0
možnosti

Milý Aleši Vavřinče, podívejte se, kolik lidí si přečetlo Váš krásnej článek! Průměrný člověk se na sebe nechce dívat do zrcadla, bojí se takového pohledu. Mně je Vaše pojetí života blízké, hodně blízké. Žiju tak, jak píšete a narážím na každém rohu. Jsem domlácená ze všech stran, ale nevzdávám to. Právě nyní jsem vydala 150-ti stránkovou knížku Hladce obrace nahodit sejmout (k mání pouze v nakladatelství Šuplík), která by se Vám asi docela líbila.V

2 0
možnosti

Vaše články, dobré jsou a já rád očítám. Ukazuje se, že největším, přítelem - nepřítelem člověka = Je pořád on samotný ! Každý si z dětství - minulosti cosi vlečeme . Máme to uloženo na hard disku. Teď jde o to, jakou on má kapacitu. Zda zabral veškeré volné místo - nebo je schopen přijímat a ukládat to další ! Dobře vidět, jak používáte např. slovo strach - Beru za dobrou vlastnost ! Kdo nemá obavy - nepoznal limit, většinově pak osoba neodpovědná ... Podobně pak, napsal jste - Vážit si sám sebe ! Opět souhlas - nejde o narcismus ! Jde o základní předpoklad toho, aby člověk, který si váží sám sebe - si tak mohl vážit zbylých lidí. Jinými slovy - Nastavit si své parametry a stanovit hodnoty ... Mj., pojednává o tom i filosofie ve svých "Párových kategoiriích". Forma x obsah ! Nežijme pro formu - věnujme se tomu obsahu ! ... A mějme přitom strach , važme si, sami sebe ! ... :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS