Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není právě příliv hlasů ze zahraničí podezřelý ? Když už bylo skoro jasné, že Kalousek balí kufry, najednou zničehonic nastal příliv hlasů. Skoro jako v Rakousku hlasy korespondenční.

8-o

1 0
možnosti

Pouze přímá účast voličů v Česku a ve volební místnosti je relevantní.

4 0
možnosti
Foto

Pro TOP byla katastrofa nahrazení knížete Kalouskem. Bechyňák je bezcharakterní a agresivní nafoukanec bez schopnosti sebereflexe a to je pro politika sebelikvidace a pokud je navíc lídr tak i pro jeho partaj.

2 2
možnosti
PU

P20e85t14r 96U77h31e91r

23. 10. 2017 21:38

petříku, ty se opravdu už prober, nevím, kde žiješ a co sleduješ, ale v mainstreamu opravdu není překalouskováno. Fakt by mě zajímalo, co za chorobu tě užírá...

1 0
možnosti
JZ

Rozdíl mezi domácím voličem a voličem v zahraničí je ten, že ten druhý nemusí řešit dopad svojí volby na svůj každodenní život. Volí pouze pro jakýsi dobrý pocit od žaludku, že svět, v němž nežije, se hýbe správným směrem, bez ohledu na malicherné každodenní problémy běžného člověka. Volí akademické ideály. Volí tedy přesně to, co nabízí TOP 09.

6 0
možnosti
MV

Díval jsem se na výsledky v zahraničí - na některých kontinentech je těch hlasů jen pár, takže je jasné, že většina těch hlasů jsou hlasy našich velvyslanců, zaměstnanců velvyslanectví a jejich rodinní příslušníci. Mě to připadá, že velvyslanci a zaměstnanci velvyslanectví jsou převážně z TOP09 a ODS, část jejich rodinných příslušníků pak volilo Bartoše od Pirátů, příznivec KSČM se k diplomatům každopádně nedostane ;-)

6 0
možnosti
EL

E25r82i45k19a 63L16i26n46e38k

23. 10. 2017 20:15

Ti žijící v zahraničí zkrátka chtějí vidět Česko silně proevropské, otevřené světu, s eurem. Bylo by to pro ně výhodnější. My, žijící zde, ho tak vidět nechceme. Pro nás to až tak výhodné není. To je celé.

13 0
možnosti
PK

On je i obrovský rozdíl jak volí Praha a zbytek. Ve "zbytku" je naprosto jiná situace, problémy než v Praze. A cizina, kde se volí, je také jiná sorta lidí, s jinými příjmy apod. Nedivím se ...

3 0
možnosti
MS

Nemá cenu rozebírat celý článek. Nepochybuji o faktech,která jste uvedl. Nutno podotknout, že zbytek ve kterém uvádíte voliče TOP 09 obrácenou psychologií jako voliče rozumné (kteří nic neviděli a neznají jazyk) a s přehledem (zmanipulované Sorosem) a naopak voliče SPD jako hloupé (moudří a zkušení) a bez přehledu (hltajíce denně pravdu z PL a FB) je jasná přehlídka vaší frustrace, že TOP 09 má pouze 5%.

Buďte rád, že Češi, kteří natrvalo žijí v zahraničí ještě mají volební právo, jinak by neměla ani 5%.

Já jsem SPD (a vlastně ani Babiše) nevolil, ale přijde mi absurdní rozhodovat o zemi ve které nežiju, ani nemám v úmyslu se do ní vracet, jak má vypadat složení její vlády. Chápal bych, kdyby šlo o exil, nebo dočasný azyl, ale trvalá emigrace?

Jenom otázka na závěr. Jak nás v ČR konkrétně zachraňovala kvalita z TOP 09? Ministr zahraničí, který chtěl být prezidentem, se spokojeně fotil s vládou SA, která prokazatelně porušuje lidská práva, ale jakmile Zeman jel do Číny, byl oheň na střeše (a to Zemana nemusím).

Pak se na ministerstvu zahraničí nezastane "jediného" bojovníka proti korupci, který upozornil na dlouhodobou korupci. Nedokázal si udělat pořádek v jednom resortu a to chtěl na hrad?

Pro mě je TOP 09 nevolitelná úplně stejně jako SPD.

3 2
možnosti
PD

P35e39t91r 94D70r57a24p25a57l

23. 10. 2017 19:47

ten vzorek je tak malý, že má mizivou vypovídací hodnotu

3 0
možnosti
Foto

Celkový ani ne. A vypovídací hodnotu jistě má, že je všude stejný.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS