Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mícháte dohromady hrušky s jablkama, respektive normální chování a skutečně sexuální obtěžování. Navíc neděláte rozdíl mezi obtěžováním a úchylama (tady jde o nemoc, nedokáží se kontrolovat)

Pokud bych chtěl feministkám udělat špatné jméno, sepsal bych něco podobného.

6 2
možnosti
JZ

Tak byste to mohl uvést na pravou míru ne? Ukázat, co je normální mužské chování, a co už sexuální obtěžování. Jinak nechápu, proč by se mělo rozlišovat mezi úchylama a obtěžováním...

1 1
možnosti
OP

Nějaká nepříjemnost potká za život každou ženu, ale v jádru jde o to, zda umí brát chlapy takové, jací jsou a zároveň jim dovolit jen to, o čem sama rozhodne. Ty všelijaké celebrity, které teď svědčí, se těmi celebritami chtěly stát za každou cenu, i za cenu ponižování. Zneužívání moci je samozřejmě hnusné, ale přistoupení na tuto nízkou hru je stejně tak hnusné

6 1
možnosti
JZ

jde o to, zda umí brát chlapy takové, jací jsou? Takže zítra v práci ve výtahu můžu říct vdané kolegyni, že má po čertech slušné kozy a doufat, že mě bude brát takového, jaký jsem?

0 0
možnosti
JR

J65a16n 98R24á89ž

23. 10. 2017 17:12

Po přečtení članku jste mne jen utvrdila v názoru, že ženy, které tvrdí jak jsou sexualně obtěžovány a jak jim to je nepříjemné, jsou buď frigidní nebo o ně není takový zájem, jak by samy rády, popřípadě od nich každý chlap uteče. Což je u emancipovaných modernistek častým jevem.

Samozřejmě motivy lesbiček jsou jiné a chápu je, neb mně taky není příjemné, když mne pohladí po zadku chlap.;-D

8 3
možnosti
LJ

Já bych to bral jako jeden z projevů sexuální revoluce. Všichni ti, kteří se dopustili těchto projevů vůči vám to považovali za přípustné.

1 0
možnosti
JZ

Tak takové zkušenosti jsou ovšem hrozné. Upřímně, mi samotnému se těžko věří, že toto je běžná realita a že se s tímto běžná žena běžně za život tolikrát setká. Ono to tak zřejmě opravdu je. Jenom si nedovedu představit, že by takové věci, jako natlačovat se na někoho v tramvaji nebo znenadání ukazovat nějaké oplzlé obrázky kolegyni v práci, dělal kdokoli z mých známých. Pokud by toto dělali, musel bych je označit za kretény. U nás jsou sexuální narážky opravdu jen předmětem vtipů v hospodě u piva, kde už jsou podobné fórky zvykem. Vlastně tam spíše obtěžujeme sami sebe navzájem, když si z někoho utahujeme, že by měl zkusit chlapa, když nebyl spokojen se ženskou apod. No ale jestli toto někdo z nich dělá v zaměstnání... to těbůh!

U nás v práci jeden takový kretén je. Chlap před šedesátkou, co nafasoval do své kanceláře novou zaměstnankyni, holku 26, věřící, poněkud upjatou. Měl jí vysvětlit některé pracovní věci. Zavolala mu šéfová, on zvedne telefon a říká "ale já teď nemůžu nikam odejít šéfko, jsme tady zrovna s Monikou v nejlepším!". Šibalský smích. No nevím, jak se ta holka musela cítit. Mi osobně by bylo dost trapné říct do telefonu před kolegyní v kanclu - ženskou před důchodem, asi o dvacet let starší, čerstvě babičkou - že nikam nemůžu odejít, protože jsem teď s ní zrovna v nejlepším.

Co mě překvapuje ale ještě více, že mnohé ženy toto chování schvalují.

5 1
možnosti
PM

P19e57t56r 33M20u13n14z56a98r

23. 10. 2017 16:59

Obávám se, že jistá mužská sexuální agresivita je nutná pro přežití druhu. Je daná pudově a pudy jsou prostě důležité. Pokud se ji budeme snažit vymýtit, dosáhneme pouze toho, že lidstvo vymře.

4 2
možnosti
VV

Zvonokosy , Eulálie Čubíčková by to nenapsala lépe .Au

22 0
možnosti
EN

E25d98n91a 43N80o34v88á

23. 10. 2017 16:44

Panebože... To je tedy fakt sexuální obtěžování :D. Vážně to myslíte vážně?! Chápu Vaši hroznou psychickou újmu.

2 0
možnosti
Foto

Rebeko, kristapána, se omlouvám, ale mně naskakuje jeden z monologů tety Kateřiny ze Saturnina, kde jí každej chlap fixíroval pohledem. Tohle okukování a semtam poznámka, to přece - když - podívám se dotyčnému zhluboka do očí, usměju se... a málokdo si to v sobě neupraví s nějakým prominte,,, s úsměvem rozloučení a hotovo. A když si vzpomenu na jednoho devadesátiletého pána, co mu kosou nasečenou trávu nosím pro králíky a on má v garáži jednu nahotinu za druhou, skoro bych mu vlepila pusu, že je to jiskrný a nezpašklý chlap... a uvolněte se prosím ... štiplavě ,ale tak,jak to prostě je... jedna z nejkrásnějších věcí, co znám:-) jsem prostě nemrava;-D;-)

https://youtu.be/1YOL-Cm5RmQ

24 0
možnosti
LM

Karma. Chlapů (ale občas i ženských...), kvůli kterým si člověk i po krátkém hovoru má chuť jít dát sprchu, bych z fleku vyjmenovala tucet. Asi nemá smysl rozebírat hrubost, násilí a cílené ponižování... ale to upřímné nepochopení, že slušnost, soukromí, osobní prostor, vnímání toho, co je mezi cizími lidmi ještě přijatelné, může mít každý trochu někde jinde, mě zaráží - to i tady v diskusi, zjevně. Nechápu, jak tu může někdo nechápat rozdíl mezi sváděním někoho, kdo vás má rád, a pindama o kozách, pipkách, včerejším postelovém výkonu a osaháváním.

2 2
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->