Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Do ted jsem si myslel, ze jsem mel v zivote tu "smulu", ze jsem nebyl v zivote sexualne obtezovan. Diky Vam se mi vybavila vzpominka, kdyz mi na VS kamaradka rekla, ze mam peknej zadek. Akorat me ted, tak nejak, mrzi, ze me neobtezovala jeste vice, protoze se mi moc libila.

9 0
možnosti
Foto

Já jen doufám, že žen jako jste vy bude ubývat. Nechci se dožít toho, že podržím ženě dveře, přidám oční kontakt a úsměv a dostanu zdupané, že jsem ženu urazil. Díky vám jsem si vzpomněl na moji bývalou služebnu v práci. Střídali jsme se tam pět chlapů. Na záchodě samozřejmě nahotinky, ale z Lea 1990.... A jednou jsem tam měl mladou holku na výcvik. Že kde je wc? Tak říkám tam a tam a že doufám, že nevadí, že jsou tam vylepené "obrázky". Ne to nevadí, říkala. Ale jak přišla zpět, byla totálně vysmátá. Že kurňa to byla hrozná doba, doba bobrů. ;-D Zbytek směny jsme se hecovali, kde se všude holíme a takové věci. Byla to parádní ženská. A to jsem ženatý a ženě jsem to taky vyprávěl a byla vysmátá též. Prostě normální mladá holka. A až jednou zase pomůžu s kufrem, vezmu tašku, podržím dveře, jen tak na chodníku se usměju a dostanu sardel od femiženy, řeknu jí: "Paní, vy jste píp?"

6 0
možnosti
JZ

No a kdyby Vas navstivila v praci Vase mama a skocila si na hajzlik, treba by tsky prisla vysmata a vsichni byste se s ni hecovali, kde se kdo holi.

0 1
možnosti
PH

A jak se tedy podle vás korektně vyjadřuje sexuální zájem o druhou osobu?:-P

9 0
možnosti
Foto

Jářku slečno, pokud byste souhlasila, nabídl bych vám moji přízeň.

2 0
možnosti
MS

S některými ženskými to je holt těžké. Nedávno jsem nakupoval v supermarketu a taková mladá fešná prodavačka doplňovala zboží zrovna v místě, kde jsem si chtěl vybírat zboží. Mírně dvojsmyslně jsem řekl "s dovolením, já bych si jen hrábnul" a zamířil rukou podél jejích nohou do regálu a vybral si svůj oblíbený jogurt. Ty čertíky v jejích očích a pobavený úsměv rozhodně nesvědčily o tom, že by utrpěla nějaké trauma. A troufám si tvrdit, že podobně by reagovala většina z jejích kolegyň. Ovšem kdybyste tam na jejím místě byla vy, asi bych se ocitl ve vašem seznamu čuňat. :-)

16 1
možnosti
JZ

No pockejze, a dovedete si predstavit, ze by takove jednani mohlo nekoho pravem urazet?Domnivate se, ze by to vetsine zen nevadilo, i kdyz nevim proc si to myslite. No ale jak to vidite s tou mensinou, ktere by to vadilo? Ta by mela proste smulu, ze na Vas narazila?

1 1
možnosti
JG

J24i88ř27í 29G89a78n39o

23. 10. 2017 19:16

Bože, jak jste mohla pracovat, když vás pořád obtěžovali? Není to trochu přitažené za vlasy? Málokdo by si toto přece dovolil.

1 0
možnosti
Foto

Můžu vás uklidnit, že to obtěžování bude postupně slábnout a za chvíli si vás nikdo ani nevšimne.;-D

30 4
možnosti
ZB

O to ale větší bude zášť žen vůči mužům, ;-D

4 0
možnosti
ZB

Pokud budou názory všech žen podobné "názorům" Hany Rebeky Šiander, pak je jen třeba dotáhnou AI do dokonalosti a muž namísto ženy bude žít raději s robotem. Ten článek jsem dočetl s velkou nechutí a obavami o lidstvo samotné. Za chvíli bude sexuálním obtěžováním i to, že muž vidí.

7 2
možnosti
JH

Chudinka Hana Rebeka Šiander.

5 0
možnosti
Foto

J94a23n87a 48M96a73j70o18v80á

23. 10. 2017 18:15

Ještě by bylo dobré se v této věci zaměřit na pohádky...(lidové písně raději vynechám). Jejich výklad totiž nic romantického není, stačí se začíst do výkladu a udělat si obrázek. (Ono to totiž sedí.) Jedna zneužitá holka vedle druhé. Víte, autorko, že píchnutí se o trn není v životě Růženky nic menšího než menarché? Od té doby ji otec dobře hlídal, nepotřeboval, aby mu dceru svedl někdo nevybraný. Pro svět tedy spala. A hrdina si ji musel dobýt. Překonat překážky a pak ji směl políbit. Ona už nesměla nic. Jen souhlasit.

I s Popelkou je to stejné. Střevíček a nožka na kterou, jako jedinou, se přesně hodí, nesignalizuje nic jiného, než úspěšný sexuální styk.

A tak bychom mohli pokračovat.

x

Já bych to prostě zrušila....

4 0
možnosti
PS

P35e31t74r 77S14k87á35l90a

23. 10. 2017 18:30

Správná připomínka. A líbat spící Šípkovou Růženku bez jejího výslovného souhlasu je možná víc než sexuální obtěžování. To už zavání znásilněním.

12 0
možnosti
Foto

Ještě mě napadá udělat hezky pěkně vítr v našem filmovém světě , poukázat dokonce na dětské pachatele...panečku:-P..poukázala bych na režiséry prstem veřejně... Báječná léta... Jaruško, ukaž... Quido - předzvěst budoucího sexuálního delikventa nonplus ultra... A což teprve Svěrákovi kluci v bunkru ze Strniště ... Ukaž... no, neukázala v bunkru, neukázala;-( Ale ty klučičí narážky pak ;-)- hele , neukázala, ale, kluci, nevadí, počkal bych půl roku do zimy, až jí dorostou ještě větší:)))

11 1
možnosti
VV

Chtelo by to zfilmovat knihu co napsal Günter Grass kocka a mys. To by se dely veci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->