Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J41i51ř69í 59L64i19b97e28r

29. 10. 2017 19:33

Někde jsem slyšel, že zhruba třetina obyvatelstva je s inteligencí na štíru. Výsledky voleb tomu docela odpovídají, navíc, když komunisty (konečně) volilo méně lidí, někde se to muselo projevit.

0 0
možnosti

No tak když jste to "někde slyšel", tak to bude jistě pravda. :-) Předpokládám, že vy si o sobě myslíte, že patříte minimálně mezi ty i nteligentní dvě třetiny a volil jste ty nejlepší kandidáty.

5 0
možnosti

A61d29a57m 60B31í42l40e52k

29. 10. 2017 13:07

fascinuje mě, že stále slyším - nebudud volit starou mafii, tak hodím hlas mafii konkurenční. Nedám si tu práci, abych se podíval, zda mezi jinými menšími stranami není nějaká smysluplná, která není do ničeho namočená a jsou tam rozumní lidé. Ano, s těmi lopatami jste měl naprostou pravdou. Bohužel.

2 0
možnosti

Promluvil inteligent. Já se díval a dal si docela práci. takže které, z těch nezatížených stran, které měly šanci vstoupit do parlamentu, jsou ty správné, na které by se měl volič zaměřit?

Jinak i v ANO jsem nalezl hodně kandidátů, kteří jou určitě rozumní a důvěryhodní. Projděte si jejich kandidátní listiny. Spousta úspěšných lidí z oborů nepříč sociálními skupinami. Nebo všichni ti lidé jsou také lopaty a idioti? opravdu nás posouvají směrem k Rusku?

No a právě intoši s vašim slovníkem byli těmi, kteří naháněli a stále ještě nahání vodu na Babišův a Zemanův mlýn. A Mára si jenom mne ruce, jak jsou ti "intoši" ve skutečnosti hloupí a těší se na další pusu od Babiše.

1 0
možnosti
Foto

Sice se mi těžce přijímá fakt, že jsme v podstatě zlodějskej a zamindrákovanej národ a že si tedy nic jiného, než co nám volby přinesly, nezasloužíme, ale s vaším pohledem musím souhlasit.

1 0
možnosti

Poslyšte, vy vážně kradete? Nebo máte nějaké mindráky? Já ne. I když netvrdím, že občas, jak řekl kdysi jeden pán, taky přejdu na červenou.

Takže to s tím zlodějstvím či zamindrákováním nevidím nijak zvlášť tragicky.

2 0
možnosti

P14e97t28r 93S58k92á47c87e30l

27. 10. 2017 23:03

V článku se uvádí jen strany, které nás za 27 let přivedli tam, kde jsme. Proč? Rezignovat a nejít k volbám? Proč? Právě volby, třeba hned ty příští, by mohly způsobit radikální změny ve vedení státu, pokud bychom vůbec nevolili strany doporučované televizí a novinami. Chceme vůbec nějaké přeměny, když vidíme na obrazovkách stále stejné tváře?

2 0
možnosti

R^ Napsal jste to přesně. Nikdo nenutil politiky zakládat program na útočném vymezení proti Babišovi, protože akorát dosáhli přesně opačného výsledku.

Na druhou stranu nadpis článku je také fakt, protože lopatám a skorodůchodcům očividně nevadí zajišťovací příkazy finanční správy, které zničily spoustu slušných lidí, kteří normálně odváděli daně.

Také jim očividně nevadí fakt, že Babiš sám popřel smysl EET, když se veřejně sám udal, že k majetku přišel legální daňovou megaojebávkou. Kdyby tuto metodu použili hospodští, tak by vlastně nebyl důvod ke tvorbě EET.

Také odpustili násilné převzetí Agro Jevišovice.

Je to obyčejný mafián,který využívá mafiánské praktiky.

A pokud by se nějaký chytrák chtěl ozvat, že existuje nějaká presumpce neviny, tak rovnou může připsat vysvětlení na jaké presumpci vzniklo EET, kterému příznivci tak nadšeně hýkají.

5 2
možnosti

Pane kolego, kauz, jako násilné převzetí Agro Jevišovice tady bylo v průběhu období po tzv. Sametové revoluce tolik, že běžný volič je tím svinstvem unaven natolik, že nějaká další "kauzička" jde naprosto mimo něj. Vidím, že stejně jako já, sledujete politiku docela podrobně a s nadhledem, ale věřte, že ani mezi lidmi velmi vzdělanými a velmi inteligentními je spousta těch, kterým naprosto unikají spuvislosti a nechají se ovlivnit nějakým mediálním cancem, kterých kolem nás probíhá mraky.

Takže nikoli jenom "lopaty" a důchodci, ale ani mnozí doktoři všelikých věd či inženýři a už vůbec ne státní zaměstnanci, bez rozdílu vzdělání, nejsou schopni pobrat takové pojmy, jako je DPH, daňový odečet, obrat či zisk., odvody ze mzdy atd atp. A chtít po nich znalost problematiky kontrolního hlášení či EET, je naprosto nad limit jejich chápání. a vy byste chtěl po lidech, kteří si odbouchají svoje dvě, tři směny, aby byli schopni takovéto věci pochopit, natož pak posoudit, co je větší pra*árna? Oni žijí v přesvědčení, že v politice jsou mafiáni všichni, takže to Babiše v jejich očích naprosto nedohestuje. A řekněme si upřímně, nejsou daleko od pravdy. Když jsem včera viděl v TV usmívajícího se bývalého senátora za ODS, Sašu Nováka, musel bych se, při stejném mechanismu myšlení, jaký mi tu předestíráte, před slušnými lidmi za svůj hlas ODS stydět.

2 0
možnosti

Cituji

"Zvláště, když se člověk cítí více jako "lopata", než „podnikatel“, je poloviční důchodce a ještě k tomu z venkova."

Tu třetí možnost z titulku jste nepojednal. :-)

1 0
možnosti

To je přesně ono, když každému který jenom náznakem uvažuje o nějaké straně řeknete že je idiot tak myslíte že bude volit vás? Ne naopak se zatvrdí a na truc to hodí té straně kterou nesnášíte. Můžete nad tím brečet jak chcete, že je to nespravedlivé atd., ale jde o výsledek a tahle taktika prostě těžce nevychází. Měly by to kluci zkusit jinak.

4 0
možnosti

Souhlasím s nadpisem. Bohužel je to tak.

5 2
možnosti

Také to tak vidím. Nadpis je pravdivý. V článku je pak trochu snaha ten nekorektní nadpis trochu zmírnit a pak svádět vinu za hloupý výsledek voleb

na toho či onoho.. ale výsledkem je opět jen potvrzení nadpisu.

Apropo, sranda je, jak jsou příznivci nekorektního a nenávistného projevu nyní sami vzteklí, když se jim to nyní jak bumerang vrací.

1 0
možnosti

Myslím, že nejste v posledních dvou větách tak docela upřímný. Na nikom jste nenechal nit suchou - ovšem kromě Babiše...

Nepřestává mě fascinovat, jak si jeho voliči myslí, že to někomu "natřeli". Ano, natřeli - sami sobě a hlavně těm schopným a podnikavým. Babiš systematicky likviduje pomocí rostoucí byrokratické zátěže i nekalých praktik samostatné lidí - živnostníky, malé podnikatele i větší podniky, které představují konkurenci pro jeho byznys. Pokud umíte googlovat, může si sami zjistit, jaké mzdy nabízí svým holdingovým otrokům.

14 2
možnosti

Proč bych nebyl upřímný? Pokud to chcete vědět, volil jsem ODS, Babiše nemám rád a článek není o něm, le o jeeho oponentech. Až budu psát o Babišovi, tak to budu v článku natírat jemu.

Jsem živnostník a věřte, že při debatách s kamarádem, který je jeho skalním voličem, volím slova, která by mně tady určitě nepublikovali.

Mně samozřejmě vadí, že vyhrál a ještě k tomu s takovým náskokem. Ale vyhrál, protože dělal dobře svoji práci. Tedy, aby bylo jasno, tím myslím nejen volební kampaň, ale stejně tak i prezentaci během své činnosti ve vládě. A debakly ostatních politických stran, mimo Okamuru a Pirátů ( a jsou to opravdu debakly, ať už se pan Fiala prsí jak chce), jsou zase výsledkem činnosti těch politiků. Obviňovat z toho voliče, respektive jim spílat, jako ta milá, chytrá a jistě inteligentní paní pod námi, je prostě jejich hloupost, ubohost a předzcvěstí debaklu ještě většího.

5 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik