Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další pseudoanalýza z nekonečného seriálu "jak jsou čeští voliči hloupí":

Autorka nepochopila jeden základní moment. Velká část populace je už několik let tvrdě urážena politiky a mainstreamovými médii. Je jim nadáváno do fašistů, xenofobů, rasistů, neustále jsou popisováni jako hloupé nedospělé bytosti, neschopné vlastního kritického úsudku, které nechápou "dobro" Bruselu a výhody multikulturního světa. Neustále jsou jim podsouvány myšlenky o "dospělém západě" a "nedospělé východní Evropě". Mysl těch lidí je mnoho let otravována cenzurou, zkreslováním informací, imbecilními pro-bruselskými a pro-imigračními agitkami, tupou multikulturní ideologií.

Lidé z dob komunismu umí selektovat zprávy, dokázat se vyrovnat s cenzurou a zkreslováním informací. Někteří "oficiálním médiím" pouze nevěří, ti šikovnější si dokáží najít relevantní zdroje informací (přičemž nemyslím "prokremelské zdroje")

A teď přišly volby.

A voliči udělali naprosto logickou věc: poslaly mainstreamové strany do zádele...

6 2
možnosti

J90a30n 34P40a47v92e89l

24. 10. 2017 8:01

Ano, ANO je alternativní strana která nikdy nebyla v parlamentu, natoź aby dostala možnost být ve vládě ;-D

0 1
možnosti

Existuje milion argumentů, že volit nové strany nemá cenu. Teď ještě je přetavit na milion důkazů z praxe, tak jako se to během posledních dvaceti let podařilo tradičním stranám.

2 0
možnosti

Hledají spasitele, ale před čím? Nikdy jsme se neměli lépe.

3 0
možnosti
Foto

a tak mi popište jak se máte lépe, děkuji

0 2
možnosti

No, je pravdou, že jistá ..a dost velká část Čechů v každých volbách čeká na nějakého toho spasitele. Tentokrát ho spatřují v Babišovi. Ale tentokrát mají alespoň o trochu lepší představu, co jim ten spasitel může nabídnout a přinést. Přece jenom se už Babiš v politice nějak představil.

Nelíbí se mi ten model hnutí ovládaného jedním oligarchou ...ale pokud jde o praktickou (mimostranickou) politiku, tak to nebylo až tak úplně mimo..

To bych měl větší strach z takových Pirátů..

1 0
možnosti

Kdyz se podarilo oponentum svymi vystupy z AB udelat temer mucednika, tak ty volby ani jinak dopadnout nemohly. Proste antibabis zabral, ale uplne jinak, nez dotycni cekali. O to vic me to prekvapuje, ze se aspon mohli poucit z kampani antizeman ci antitrump.

4 0
možnosti

AB rozhodně není mediální hvězda a problém si asi nikdo v jeho PR týmu neuvědomuje, resp. je těžké ho asi cokoliv naučit.

0 1
možnosti
Foto

R^ano povrchní populistické a laciné triky na tento národ zaberou a spasitelství je také hodně v módě:-)

nejen v politice

0 0
možnosti

P43a21v71e95l 76G57ö53t48z53e

23. 10. 2017 16:11

Dovolil bych si nesouhlasit, ze ANO je ODS devadesatych let. Neni , ani z principu byt nemuze. Lide devadesatych let nemeli s nove vzniklym rezimem zkusenost. Dnes ho jiz maji. Od toho se odviji vse.

1 0
možnosti

Děkuji za skvělý komentář, podepisuju každolu větu R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS