Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebral bych to tak zeširoka. Babiš mluví ze srdce co si myslí a to na lidi působí. Ostatní politici mluví jak je naučili a rozdíl jsou lidé schopni rozpoznat.

0 1
možnosti
Foto

Myslím, že nemáte pravdu, části společnosti žijící na "zahrádce a v kravíně" se život od roku 89 soustavně nezhoršuje, naopak se jim život zlepšuje, jen těm kolem nich se život zlepšil výrazněji a to je to, co se jim nelíbí. Jenže těm, kterým se život zlepšil, to nespadlo samo z nebe, pro zlepšení života je zkrátka třeba něco udělat, jinak na tom budeme jako před rokem 89, nikdo nebude dělat nic a všichni na tom budeme stejně bídně až na pár vyvolených. A druhý rozpor vidím v tom, že uvádíte, že ti lidé pracují v nějaké firmě na nejhůře placeném místě a přitom touží po řízení státu jako firmy, nebudou pak náhodou zase na nejhůře placeném místě? Logicky budou, jen to kdovíproč nevidí nebo nechtějí vidět nebo doufají, že takových nejhůře placených bude tolik, že se v tom množství ztratí?

3 0
možnosti

to neni vubec jiste, ac ho vubec nemusim, tak je jasne, ze svym kapitalem(at uz se k nemu dostal jak chtel, to uz se asi nikdy poradne nedozvime), medialni moci a dobrym marketingem dokaze opravdu hodne, takove moznosti nikdo jiny nema, takze on mu Prchal zase neco vymysli, ted vyluxoval levici, kdo vi, co prijde priste. Ted jde o to jak ustoji Capi Hnizdo, pokud jo, tak je docela mozne, ze vyhraje i pristi volby.

0 0
možnosti

Babiš příští volby neprohraje, protože ho nic neohrozí. Paradoxně ani on sám sebe ohrozit nemůže, protože jeho fanklub mu odpustí všechno, protože Kalousek.

2 0
možnosti

P86e36t37r 90B48ü68r73g31e64r

23. 10. 2017 12:38

Obce by měly dostat více peněz "na hlavu". Lehký přesun v rozpočtovém určení daní ve prospěch obcí je nedostatečný. S tím by mělo postoupit i zvýšení jejich pravomocí.

6 0
možnosti

Taky si myslím, že žijeme ve špatném systému rozdělování peněz obcím. Jedni investují do zbytných a často i nesmyslných akcí a druzí nemají ani na základní potřeby obce.

13 0
možnosti

Vždy se divím lidem, kteří umí odhadnout to, co bude za 4 roky. Není to je zbožné přání autora ?

11 1
možnosti

Je víc vizionářů, nejen p. Babiš vidí skvělou budoucnost, když sní. :-)Egyptolog p.Bárta ( je v týmu kandid. na prezidenta p. Drahoše) napsal, že nás čeká vbrzku kolaps systému, jsme prý na začátku nevyhnutelné krize. Jiní tvrdí, že ještě snad 50 let a je konec kapilalismu, ovšem nynější adepti na "skvělou" politiku se toho pravděpodobně již nedožijí a řada z nás se zřejmě nedočká změny.

0 0
možnosti

Hlavně Babiš nevstoupil do politiky aby frustraci změnil, ale aby ji zneužil.

Okouzlení Babišem bez ohledu na vývoj ekonomiky časem vyprchá, přijdou jiní výrazní tlučhubové a až bude mít pod 15% nebude tak nebezpečný.

13 1
možnosti

musím s vámi nesouhlasit. Mluví z vás emoce místo pragmatického uvažování. Chytil lidi na jednu jedinou větu (i když jich bylo vysloveno tisíce...) : vrátil jsem do rozpočtu navíc o 190 miliard korun navíc tím že jsem donutil platit daně i těm co je nikdy neplatili i když měli!i vám hezký den;-D

10 2
možnosti

Babiš nikdy nic do rozpočtu nevrátil. Nikdy nedonutil nikoho, aby platil daně. Pokud máte pocit, že zavedením EET nebo kontrolními hlášeními dosáhl těch 190 miliard, potom jste právě jeden z těch, kteří podlehli jeho propagandě. Nebo jste si snad někde tato tvrzení ověřoval? Jsem si jist, že ne, protože i to číslo 190 mld je vycucané z prstu a nikde ho nenajdete.

13 2
možnosti

Jak pan Bartoš tak pan Macek mají pravdu. Dosavadní strany svůj divadelní výstup "promrhaly". S A.B. je alespoň nějaká naděje na změnu. Autora článku, který vidí tak jasnozřivě daleko bych požádal o příští čísla v jakékoliv loterii. Rozhodně ví, která budou tažena.

7 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS