Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

bože, ty to vidíš?

0 0
možnosti
VK

já bych měl jeden dotaz na Svobodné jako takové, nijak se nevztahující k vašemu blogu. čím si vysvětlujete propad o 50.000 voličů od posledních voleb? já tomu fakt nerozumím :( a je mi z toho po pravdě do breku (i když daleko víc mi je do breku z totálně levičácské sněmovny vedené stbáckým komunistou)

0 0
možnosti
Foto

Chápu, že se vám má slova nelíbí, jen škoda, že jste místo mínusu nenapsal konkrétní výhrady.

K propadu: nemyslíte, že se na tom mohl podepsat Machův "výlet" do Brusele?

0 0
možnosti
Foto

Svobodní, jste nevolitelní díky své nedostatečné aktivitě, aroganci (alespoň zde se prezentujících členů), nečitelnosti, nekomunikativnosti (když se někdo ptá, odkazují na stránky a program, který je nesmyslně obsáhlý a všeobjímající), propagaci vystoupení z EU což je absolutně nepřipravené a nezvládnuté a v neposlední řadě odchodu předsedy do EU, ze níž chcete vystoupit, popř. jí rušit.

Je toho jistě i víc, jenže NIKDO z členů, s nimiž jsem měl to "potěšení" komunikovat, včetně Macha, nepřijme ani náznak z uvedeného a sveřepě trvají na své jedinečnosti a výjimečnosti.

Ale je to samozřejmě vaše věc. Ze snahy pomoci jste mne vyléčili.

0 1
možnosti
Foto

To jsou jen pindy a nic konkrétního, co tvrdíte. Podle mne u vás jde spíš o to, že jejich program nějakým způsobem zasahuje do vaší obživy a to se vám nelíbí i když principiálně s nimi tak nějak souhlasíte. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 664x
Matfyzák a linuxák, který se snaží k demokracii přistupovat zodpovědně, což jej nutí se zajímat i o témata, která s matematikou ani Linuxem vůbec nesouvisí. Politicky momentálně u Svobodných, ale mám docela rád i Piráty, ODS, ...

Seznam rubrik