Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komu by se chtělo do vlády s někým, kdo své koaliční partnery nazývá cit. debily, největšími sviněmi, které kdy potkal, krávami, co chlastaj a vyjadřuje se tak, že je cit. pošle do pr...e? A to ted záměrně odhlížím od trestního stíhání, stb minulosti atd.

2 0
možnosti

S ANO problém bude a nejvíce s Babišem. Ten je navyklý jen diktovat a i při jednání vlády nesnesl přijmout dobré protiargumenty. Navíc i tam dokázal mluvit velmi vulgárně. I ministři za ANO jej tam oslovovali šéfe a poslanci v parlamentu taktéž. Uvidíme jak se situace vyvine a pokud bude ochoten spolupracovat s komouši, tak celou ANO zcela znevěrohodní. Že on věrohodný není je známo!!

0 0
možnosti
Foto

Trestní stíhání pana Babiše bylo jeho voličům známo. Neexistuje tedy žádný důvod další vyjednávání s touto marginální banalitou svazovat - represivní aparát, mobilizovaný patrně zákulisními osobami z útrob kavárny by měl být odstaven na vedlejší kolej, je to v zájmu demokratické vůle voličů !

2 3
možnosti

Nesmíte to přehánět. Teď už působíte jako vlastní karikatura...

1 0
možnosti

P60a36v64e38l 28P72o24n31e17c

22. 10. 2017 18:26

> Ve volbách prohrála demokracie

Nemáte pravdu, důvody napsali už jiní a dobré hodnocení článku to spíše potvrzuje:

https://milansarapatka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=629982

1 0
možnosti

To si hodnocení pod článkem špatně vykládáte.

0 0
možnosti

:-) Autore, jste již dost starý, mohl byste tedy vědět, jak to bylo se spoluprací člověka, který hlídal v Maroku prodej fosfátů pro ČSR ! STát si dobře hlídal, aby ho různí šizuňkové neokrádali, samozřejmě, že to řešila StB. Tudíž se dostal do análů. Víte kolik komunistů a spolupracovníků je v tomto parlamentu, neřkuli bývalo ve vládách? Pamatujete, jak se po sameťákum pálila po mezích auta s těmito ďáblovými úpisy? Já ano ! Skartovačky nestačily ! :)

4 10
možnosti

jak souvisí hlídání fosfátů s tím, že je trestně stíhaný?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS