Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Malinko bych ten titulek poupravila:

"Nejít s Babišem je podřízení zájmů stranických zájmům naší země!"

1 0
možnosti
IZ

Anebo taky nadřazení zájmu naší země nad osobními ambicemi,,, to by taky šlo...co říkáte...hmmm? Asi i líp.

1 0
možnosti
JZ

Podívejte, pane Polický, asi takhle: jak vy, tak v diskuzi aktuálně "vedoucí" pan Hrubý, velmi nemáte rádi Babiše. Ale zatímco příspěvek pana Hrubého plně respektuji, protože si je jeho autor vědom, že jeho odpor k Babišovi je záležitost čistě subjektivní, tak vy se zase jednou snažíte svůj subjektivní názor prezentovat jako objektivní veřejný zájem. Proto jste dostal tolik mínusů a proto jste na zdejším blogu ikonou diskuzního mimoňství.

0 0
možnosti

Jen technická poznámka: od neděle je trestní stíhání pozastaveno. Takže de jure Babiš teď stíhaný není.

0 0
možnosti
Foto

Máte podivnou představu o demokracii.

Abychom v Bruseli nevypadali špatně, tak nemají strany dodržet sliby svým voličům?

8 1
možnosti
Foto

Vzpomeňte, jak byl odsuzován Paroubek, když shodil Topolánkovu vládu v době našeho evropského předsednictví.

0 0
možnosti
Foto

I81v66a39n 20M85a83r97e28k

22. 10. 2017 18:09

Žádné obavy, za pár dní se budou předhánět, kdo půjde s ANO do koalice. . . . . Jen si prosím nemyslete, že v tom jsou zištné zájmy, to nenív žádném případě jejich styl. . . . . Karma R^[>-]

1 4
možnosti
VH

Co se na nás rozkřikujeme. My jsme volili strany, o kterých jsme věřili, že s Babišem nepůjdou. Nejít s Babišem je nadřazení zájmu voličů nad vlastním zájmem politika (moc, koryto). Prostě s evidentním lhářem a podvodníkem nelze!! (A Vy si o tomto prohlášení myslete, co chcete.)

13 0
možnosti
MT

Ano, asi je potřeba více zdůrazňovat, že národ není nějaký abstraktní mráček nad státem, ale národ jsme jednoduše my, voliči. Takže "vůli národa" a "vůli voličů" jaksi z podstaty věci nelze oddělovat:-)

1 0
možnosti
Foto

Naopak nejít s Babišem je nadřazení státního zájmu nad zájem stranický.

Zájem sttáu je totiž nemít premiera, který je stíhán pro podvod a je permanentně ve střetu zájmů. Naopak stranický zájem je být ve vládě za každou cenu.

14 7
možnosti
MT

Za pozornost stojí, že strany nemají ani tak problém s ANO, jako konkrétně s osobou AB. Takže státotvorně se může zachovat i sám AB, aniž by to vyloučilo ANO ze hry, že...:) ANO prý není stranou jednoho muže, takže asi nebude nejmenší problém, aby premiérem byl někdo jiný z ANO;-)

11 0
možnosti
AT

To jsou zase pokrytecké žvásty. Předpokládám, že kdyby se našel nějaký hazarder a přes předchozí proklamace nespolupráce nakonec do vlády s Ano šel, vyplodíte za nějakou dobu vy, nebo spíše váš loutkovodič posměšný blog na téma hlad po funkci, morální zásady resp. podvod na voličích či něco podobneho

5 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že lidé, žádnou vládu nepotřebují, protože:

1. O svých věcech si každý umí rozhodnout sám...

2. Vždy dokážeme zvládnout to, co je pro nás důležité

3. Svoboda podporuje kreativitu

4. Problém není svoboda, ale násilí.

5. Násilí je slepá cesta

6. Život je prioritách a toleranci.

7. Řešení je dobrovolnost, ne politika a volby!

0 5
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik