Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík! Vaše slova jsou balzámem na duši v této podivné povolební době, kdy kromě ANO nikdo nehodlá sloužit vlasti!

Dík! A souhlas! Mějme odvahu žít! Tady a teď!

:-)

0 0
možnosti
Foto

R^váš článek jakoby mi seslal osud-právě v době kdy se někteří blogeři-spíše ještě blogerky rozhodly řešit nevhodnost mé profilové fotky jsou vaše slova jako balzám pro mé uši-nevadilo by vám kdybych některé části využila v případném diskuzním boji?:-)

0 0
možnosti
Foto

Je dobře, kolegyně Šnajdrová, že píšete coby psycholožka. Už ženy u ohně, když čekali na přinesenou kořist od mužů, vytvářely oxitocinové společenství...filozofie a psychologie z hlediska časové osy se mezi sebou velmi liší počtem let a to tisíce a něco přes stovku, že!?

O to nepíši o matriarchátu a jeho opaku. I tato doba nahrává vám v mnoha procesech sociální, ekonomické sféry či společensko - politickému nahlížení na rodinu a jejich zásadních potřeb, související s pracovní dobou doma a v zaměstnání. Péče a výchova dětí, která v ČESKU zmutovala tak, že každé druhé manželství je rozvedené! Budoucí společenská hrozba pro stát!!! A nemluvím o soudech, ochraně dětí už jenom z pozice jeho zdravého duševního vývoje. Jsem pro, aby dítě určitě žilo s maminkou, do 3 let nevyhnutelně a oba dva se uměli dohodnout jak dál. Bez soudních tahanic. Dítě má geny obou rodičů!!!!To nepíši ani o času stráveného s vlastním dítětem, natož mu večer aspoň 20 minut číst! Poznatky jsou jedno a skutečnost vidí každý kolem sebe či čte a slyší z masmédií. trochu jsem se rozepsal...:-)[>-]EU

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS