Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S Kalouskem na malirskem dvojaku se stetkou v ruce bude alespon nejake vytrzeni z vsedniho deni. Bude licit, tedy bude nam licit .. jak by ON, kdyby TOP ano a jini ne ..

1 1
možnosti
Foto

Pane Dolanský žádný volič není tupec! Od Antické demokratické doby se voliči, kdysi jen svobodní občané, dnes nad 18 let stačí přijít k urně a máme vystaráno.

Pestrost názorů mezi námi blogery je také jistá úroveň virtuální demokracie, ale když ji přeneseme na obrazovky s placenými poplatky, kde nejvíce figurují reklamy!? Sám vidíte absurdní názorové úhly pohledů na stejný fenomén, hlavně politiky. A v čem je problém!? V osobní pokoře myšlení, dostatečné sebestřednosti a potřebné znalosti politické vyspělosti spolu se srovnáním s okolními státy, kde mají podobné státní zřízení, ústavu, zákony..osobně vidím dennodenně mezi lidmi jak se chovají v MHD, autech - když mluví a konají- SCHIZOFRENĚ a politici už jsou jen na infikované, bezudně zhotmělé volební lístky, líznuté s omáčkou strany, dolité z leva či zprava. Bohužel.:-)[>-]EU A jistě víte, že český národ moc neřeší, dodržování zákonů!

0 0
možnosti

Nikdy jsem nemyslel, že to řeknu, ale zaplať pánbůh, že Kalousek s TOP09 do sněmovny nakonec proklouzli. Bez nich by reálně hrozila pohroma - vláda Okamury s Babišem, kteří by měli pohodlnou většinu. Pokud by se k nim přidala s tichou podporou ještě KSČ(M), byl by to nejhorší volební výsledek od revoluce.

3 6
možnosti

R^Naprostá pravda, mohu říct, já jsem vás varoval, než to začalo.

0 1
možnosti

Kalousek dobrý rétor je, jen by měl zkrátit dálky projevů a i jejich četnost; pak ho možná bude někdo poslouchat. Osobně nejsem rád, že je tam pražská kavárna dotlačila. Je to medvědí služba, se stopkou na 4 roky měli možnost se jen na tribuně obrodit.

5 1
možnosti

Nemuzu rict, ze bych byl zklamany, ze se TOPka do parlamentu dostala, protoze jsem to cekal...Do posledni chvile jsem ale doufal, ze by tam byt nemusela. Je to smutne, ze nas budou strasit dalsi roky ale zaroven ocekavane...Bohuzel.

15 2
možnosti
Foto

Ano, pane Kronere, přesně jak říkáte.

7 0
možnosti

P84a48v28e64l 26Č40e12r91n82ý

22. 10. 2017 10:11

TOP 09 jsem volil a jsem rád , že proklouzli do parlamentu a ještě raději, že leží v žaludku lidem jako vy....:-)R^

9 10
možnosti
Foto

No, to je hezké. Bohužel prolezli.

4 3
možnosti
Foto

J17i63ř87í 16K17i11n28d82l

22. 10. 2017 10:08

OP09 jsem nevolil, ale držel jsem jim palce a jsem rád, že se tam dostali. Škoda by byla výborného rétora Kalouska. Aspoň tam bude někdo, kdo bude śtvát levičáky.

5 5
možnosti

Farský, to je klenot politiky. My, potažmo JÁ rozhodnu která strana je demokratická. Komoušové byli úplní břídilové.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS