Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak z mého hlediska ne-politika, pozorovatele politiky a důchodce ČSSD prohrála, co se dalo, opravdu pozoruhodně špatně. Oni dělalli vše možné, aby to tak dopadlo - na začátku rozkol. Pak to Sobotka vzal do rukou, ale v jednu dobu začal a prostý lid působit hloupě, neodborně a nikoli jako silný vůdce. ČSSD to pochopila, ale pozdě vystrčili Zaorálka, ale pozdě. Lidi prostě těžko mohli zapomenout na to, že Babiš, který se jevil jako schopný, byl Sobotkovými lidmi zapuzen z vlády. Lidi taky neměli jasno, zda je čssd opravdu proti islámské invazi - to j nezapomněli. Taky se těm starším sotva líbily pokusy o "zelenou liberalizaci" typu - ať se kluci berou s kluma a holky s holkama apod. Vážení, tohle českého důchodce fakt nerajcuje, to nechte Zeleným gayům a Pirátům - liberální hrátky. ČSSD podle mě se měla tvářit a chovat jako dělnická levice a zastávat se těch na příjmovém dně - komunisti to nedělají, tak to měla dělat ona. Nakonec čssd zjistila, že jí toho v hrsti moc nezbylo, holub na střeše odletěl do Babišova.

0 0
možnosti

J20i52ř23í 47H12o55r86á12k

27. 10. 2017 14:23

Je to situace ODS při minulých volbách. Ti, kteří tu situaci způsobili, si prvními místy na kandidátkách zajistili své přežití. Za ODS jsou tam pořád stejní hrobaři: Stanjura, Blažek, Benda (ten si to ošetřil jinak), Bendl. A typy jako Kuba, Drobil to řídí. Jinak všichni zvedli ruce pro církevní restituce.

0 1
možnosti

P82e28t47r 12M30a56n31d46a

19. 11. 2017 12:27

ja k si to zařídil Benda. pane prolhaný.

0 0
možnosti
Foto

S tím Mládkem jsi to Juro podělal. Ale tím, že by měli všichni odstoupit jsi to napravil.:-/

0 0
možnosti

To chce čas, Bohouš ten výsledek udělá, stejně jako Štramák ve Spartě ..;-D

0 0
možnosti

Jsou tu ke cteni daleko lepsi rozbory. Tento Paroubkuv vypovida spise o Paroubkovi samotnem.

1 0
možnosti
Foto

Paroubek se plete. "Oni" i s těmi 7% vyhráli !!! Svá korýtka v parlamentu si zajistili prvními místy na kandidátkách a na členskou základnu a lid této země z vysoka .... sakra, co jsem to chtěl použít za sloveso. Až je vyhodí na sněmu z vedení, budou z nich pijavice, co budou své hlasy prodávat té či oné straně tak, jak to dělali mnozí jiní před nimi, když "opustili svůj poslanecký klub". K blití, velebnosti.

0 0
možnosti

Ten pád začal u Marťanů. Ale to si vy, Jiří, nikdy nepřiznáte.

4 0
možnosti

A u "kdo z vás to má?". :-)

5 0
možnosti
Foto

Nemusíme mít rádi Miloše Zemana, Jiřího Paroubka či na druhé straně Václava Klause. Ale oni dokázali překonávat veškeré stranické pohromy a držet "tu svoji" partaj vždy na špici volebního pelotonu. Ty současné šedivé myši to neumí.

Pokud se o chlapovi říká, že je hodný a slušný, tak je to snad ta nejhorší možná kvalifikace pro politiku - a to pan Paroubek velice dobře věděl.

4 0
možnosti

Nebyl to právě Paroubek, kdo po volbách do Sněmovny v roce 2010 musel přiznat volební porážku a jít od válu, i když byla ČSSD s mírnou převahou necelých 2% nad ODS vítězem voleb ? :-P

0 0
možnosti

P98e88t44r 93A15g37u80l90á41r

22. 10. 2017 8:32

Škoda, že vám zabránili vplížit se zadními vrátky zpět do partaje. Nejspíše by neměli ani těch pět procent...

2 1
možnosti

Takže podle vás je dodržení závazku směrem k NATO o výši výdajů na obranu vyhazováním peněz? No, dobře vědět...

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS