Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už mám toho mentorování o tom, že je občanskou povinností mít děti, plné zuby. Každý ať si dělá co chce, je mi jedno, jestli někdo obcuje s manželkou nebo plyšovou žížalou. Homosexualita není ani úchylka ani nemoc. Existují názory ( myslím, že to říká Dawkins), že homosexualita přetrvala do dneška, protože byla pro lidský rod výhodná. Prostě tito lidé, když nemuseli živit své děti, se mohli věnovat jiným činnostem, třeba vědě a umění. A ještě pomohli svým sourozencům postarat se o jejich děti. To, že se dneska z toho politikum je možná dáno tím, že homosexuálové často tíhnou k humanitním vědám a na svých studiích se nakazí morem politické korektnosti , multikulturalismu a levičáctví. Jenže to není jen jejich problém. A nejvíc mě štve, že o to, jestli nevymřeme, mají největší starost chlapi, kterých se těhotenství a porody netýkají.

7 1
možnosti
Foto

A kdo by se, asi, měl o populaci starat?

0 0
možnosti

Když se politik ve vrcholné funkci zúčastní obřadu uzavření registrovaného partnerství, a nikterak to nešíří, je to jeho a jen jeho soukromá věc. Pokud to ovšem zahrne do svého politického programu a nebo předseda SOHO mluví ve státoprávním médiu s despektem o té "heterosexuální většině", pak evidentně není něco v pořádku.

6 0
možnosti

Takže jak to, že ještě máte volební právo?:-)

2 0
možnosti
Foto

Lidé s odlišnou orientací by ho neměli mít?

0 0
možnosti
Foto

Autore, dopouštíte se poměrně zásadního omylu. Dáváte totiž rovnítko mezi lidi s jinou sexuální orientací a LGBT aktivisty. Dovoluji si vás ujistit, že většině gayů je agenda „jejich“ aktivistů naprosto ukradená.

Ona aktivistická skupina (nebo lobby) ve skutečnosti zastupuje pouze sama sebe - jen je velice hlučná a na její činnosti se doslova přiživuje spousta politiků, stran či spolků. Je to totéž, jako kdybyste všechny chataře a chalupáře (i ostatní), pečující vzorně o svou zahrádku i pořádek v okolí, podezíral z podpory „Zelených“.

Osobně se pak domnívám, že dosud schválené zákony na toto téma nikomu v běžném životě neubližují (a ani moc nepomáhají). A posuzovat, co ještě je či není „morální“? To se neodvažuji.

Diskutovat o genetických vadách také dost dobře není možné; obávám se, že na této planetě nenajdete člověka, u kterého by se nějaká genetická odchylka od „normy“ nenašla.

8 1
možnosti
Foto

Autor má v mnohém pravdu.

1 3
možnosti

Povaha (a tedy ani její úchylka) nemůže být nepovolená. Může být pronásledovaná. Stejně jako jiné vrozené vady (např. albíni v Africe), A nedá se s ní nic dělat (stejně jako s modrýma očima).

0 0
možnosti
Foto

Článek snad není o povaze?

0 0
možnosti

Ježkovy voči... ;-D To jste vymyslel sám? Nebo Vám pomáhal nějaký nepřiznaný homosexuál?

Podívejte se, oba dva nosíme brýle, svým způsobem jsme vadní. Chybí nám plnohodnotný zrakový smysl, který se snažíme vyvažovat brýlemi. Jen v některých činnostech nás brýle omezují, třeba plavání nebo spaní. Ale homosexualita? Nebrání mi vystudovat, nebrání mi doučovat lidi, kteří to potřebují, nebrání mi v zaměstnání, nebrání mi ve vykonávání mých oblíbených činností, mám IQ nad průměrem, mám volební právo, kromě občasného nachlazení jsem prakticky zdravý. Pokud by se mnou bylo něco v nepořádku, můj praktický lékař by mě upozornil. Takže nevím, z jakého pohledu bych se měl cítit nemocný.

Máte rád "hnědočechy"? To byste měl, protože ti se reprodukují geometrickou řadou a jejich jedinou povinností je chodit na úřad pro sociální dávky. Měl byste je mít v oblibě víc než homosexuály, protože ti se významnou měrou podílejí na přežití druhu homo sapiens. ;-)

Předpokládám, že z Vás nic kloudného nevypadne.

3 0
možnosti
Foto

Máte to opravdu nějak popletené, s tím vážně nehnu. Článek není o dávkách, ale občanech, kteří se nejprve vymlouvají, že nemohou mít děti (sám ale říkáte, že mohou) a pak pořádají demonstrace, aby si mohli nějaké adoptovat. Trochu to postrádá logiku.

1 0
možnosti

To je blbec, to se nevidí...

6 1
možnosti

8-o si trochu pletete pojmy s dojmy..

4 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik