Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak je to exhibice v duchu Hollywoodu, to se u téhle televizní generace a vzhledemk tomu, že pán je z herecké rodiny, dá pochopit. Ale na české voliče to asi moc nezapůsobí, jen na ten segment, co má rád divadlo a comingauty.

0 0
možnosti
JB

Pro mne je absolutně nevolitelný, i kdyby byl hetero.. Rv A přiznání v týdnu voleb nelze brát jinak, než jako kalkul.

3 0
možnosti
Foto

D41a45v39i94d 21J62a17r11o69š

20. 10. 2017 15:18

dobrý den, děkuji za názor. to už se asi nikdy nedozvíme. To je jako když Vám da někdo zbraň k hlavě, ale nestihne zmáčknout/nezmačkne spoušť. Chtěl Vás opravdu zastřelit? No pokud to nepřizná, tak se to můžeme jen domnívat...Ale asi si každý může udělat svůj závěr na to.

0 0
možnosti
RV

R42o81m47a50n 10V45o38l52f

20. 10. 2017 13:40

Pro začátek, než začnete někam něco psát, by neškodilo zopakovat si pravidla českého pravopisu - zrušení EET stranami, které ho zavedli - kde se píše Y a kde I a proč. Každý se ve volbách pokouší urvat co nejvíce a když se to nepovede, alespoň to nějak musí "zdůvodnit" . Netuším, proč by mladý Stropnický měl být vyjímkou ? Mně je celkem sympatický, to že je nebo není teplej s tím nesouvisí. Vyjadřuje se celkem solidně a budu mu držet palce, ať se mu daří. I soukromém životě, po kterém nám nic není, i když je to politik. Alespoň v budoucnu nebude "vydíratelný" pomocí "senzačních odhalení". :-)

0 0
možnosti
Foto

D72a44v64i37d 37J28a32r41o31š

20. 10. 2017 15:33

Dobrý den, děkuji Vám za názor a upozornění ohledně pravidel českého pravopisu. Vím, že má gramatika není vždy nejlepší, ale to už já nezměním. Minimálně, pokud by to pro Vás byl tak nepřekonatelný problém, už nemusíte ode mě nikdy nic číst, jelikož najdete asi vždy nějakou tu chybu. Pokud to lze, tak mě lze zajisté i nějak bloknout. Pokud jste četl můj článek pozorně a nesoustředil se pouze na to kde najít mé gramatické chyby, tak já jsem proti tomu, že může hledat hlasy touto formou, nic nenamítal. Uváděl jsem právě příklad koblih, EET, apod. Asi bychom našli těch příkladů nekonečno. Dále jsem nijak nehanil to, zda-li je není homosexuál, může nám to být opravdu jedno. Já jsem jen reflektoval, aby se to později nesnažil "zneužit" do politické roviny, jelikož to může jen ublížit celé komunitě. Nic víc, nic míň. Já mu i Vám také s radosti popřeji mnoho úspěchů jak v soukromém, tak i pracovním životě. I přesto, že si v určitých názorech nemusím rozumět s daným člověkem. Přeji příjemný víkend

0 0
možnosti

Zdaneni prace robotu je jeden z moznych scenaru, jak resit nezamnestanost jimi zpusobenou. Ale v soucasnosti jde o krok predcasny

0 0
možnosti
PK

Pan Stropnický se chová jako mnoho jiných politiků, kteří nebyli zvoleni... Za vše můžou ti ostatní (na které je proto potřeba nakydat co nejvíce špíny), jen ne vlastní chyby...

5 1
možnosti
IK

Pokud jde o pana Stropnického, nejnepochopitelnější mi připadá jeho potřeba veřejného přiznání sexuální orientace zejména proto, že už je dávno všeobecně známa (když jsem to zaznamenala i já, ač sexuální orientace veřejně činné osoby je to poslední, co mě zajímá ...).

Za svou osobu jsem přesvědčena, že sexuální orientace je každého soukromá věc a veřejně mávat vlajkou své homo (nebo jiné) sexuality mi připadá poměrně nevkusné. Na druhé straně, v případě pana Stropnického bych se dopočítala mnoha skutků a výroků, které bych kavalifikovala hůř, než jen jako "nevkusné".

7 0
možnosti
Foto

D39a45v77i52d 30J83a28r39o96š

20. 10. 2017 15:40

Dobrý den, děkuji za názor. Já si myslím, že prostě sdělit to oficiálně, aby se o tom jen nespekulovalo, neprobíralo se to novinami a nehledala se neustále nějaká špína, je to nejlepší. Takto už to vlastně nebude "nikoho" zajímat a každý to vezme jako fakt. Co jsem se dočetl, tak ono se to jen předpokládalo, ale předpokládat něco a vědět něco je velmi rozdílné. I když já bych za některé předpoklady (nemyšleno, teď k panu Stropnickému) dal ruku do ohně. Přeji pěkný den.

0 0
možnosti
JZ

No já toho Stropnického znám jen od vidění z televize, zdá se mi, že měl i nějaké celkem sympatické názory, ale těch ze sebe podle mě udělal nedozrálého pitomce. Nechápu, co tím myslí, že by byl srab, kdyby veřejně neprohlásil, že je gay. A že zná i řadu dalších politiků, kteří jsou také takto orientovaní, ale mají strach se přiznat či co. To jako člověk, který je gay, ale který kvůli tomu nesvolá tiskovku, je podle něj srab? Nebo on považuje za zbabělce lidi, kteří odmítají na požádání sdělovat svou sexuální orientaci, nebo ji sami aktivně neohlašují? Nebo to mu tak záleží, aby si o něm ostaní nemysleli, že je srab, ačkoli on sám se za něj nepovažuje, ale přesto raději kvůli mínění ostaních udělal to, co po něm chtěli? No ja říkám, moc tohle nechápu. Takové myšlenkové pochody mi přijdou normální u někoho v pubertě, a ne u chlapa dost za třicítkou, který by mě mít už asi trochu jiné uvažování.

3 0
možnosti
JL

Jasně, kdyby řekl, že je nekrofil nebo pedofil či zoofil, tak to bych bral jako odvahu, tohle je slabý.

0 0
možnosti
Foto

Homosexuálů jsou prý ve společnosti asi 4% a volební preference strany zelených jsou zhruba na stejné úrovni. Nevím, proč Matěj Stropnický udělal "coming out" právě teď, ale soudím, že mu to ve volbách nic nepřinese a ani jej to nijak nepoškodí.

1 0
možnosti
MN

Zelení mají mizerné preference spoustu let - fakt čekáte, že se teď začnou vymlouvat na nenávist společnosti vůči gayům? Neni to paranoidní?

Mimochodem: zdanit roboty chtějí i Piráti. Takže v tom bych důvod neúspěchu nehledal...

0 1
možnosti
Foto

D88a30v73i37d 76J59a43r75o32š

20. 10. 2017 15:44

dobrý den, děkuji za názor. Nevím jestli to je paranoidní nebo není. Raději budu paranoidní praktik, než neparadnoidní nepraktik. Jak jsem psal, doufám, že se to nestane a je to vyřízeno. Přeju pěkný den

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Osoba jako většina z nás, která podporuje svobodu slova a diskuzi nad různými tématy.

Seznam rubrik