Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J55a72n 78R10i90c43h55t51e77r

26. 10. 2017 11:31

"Nikdy nepustíme na naše území ilegální migranty."

Babiš není ilegální migrant, tady jste trochu ujel:-)

0 0
možnosti

Takže

"Budu se snažit zefektivnit fungování veřejných institucí a změním jednací řád sněmovny po vzoru Německa abych omezil zbytečné a nesmyslné blábolení politiků."

Proč sem pak, autore, trapně pletete KSČ a komunisty???

1 3
možnosti

Doporučení: Buď si přečtěte programy všech stran a nebo žádné. Jedině to vás přivede k optimální volbě a k přemýšlení.

4 3
možnosti
Foto

Autore,myslím,že jste zaujatý. Kdyby tam napsal cokoliv,najdete proti argument. Já ty programy nečtu. Rozhoduji se podle toho ,jak se kdo choval minulé čtyři roky. Budu volit Babiše. Líbí se mi i Svobodní i Piráti. Komunisty jsem nikdy neměl rád. Dnes by neměl problém dát hlas i jim. Je potřeba aby někdo upozorňoval na věci které nejsou fér.

2 6
možnosti

Pane Chýlku, s vaším příspěvkem docela souhlasím. Osobně se k předvolebním slibům chovám stejně.

Co ale nechápu: Pokud opravdu poslední 4 roky sledujete co AB dělá a co tvrdí že dělá, jak o něm můžete uvažovat.

Opravdu to nechápu.

9 0
možnosti

Vidíte! A pořád ho ještě dlouhá řada lidí chce volit!!!

Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebeské !!!

!!!!!!

5 1
možnosti

Babiš udělal nejlepší práci ve vládě jakou jsme tu kdy měli...a to by mělo stačit obyčejně rozumnému člověku na to,aby věděl koho má volit.......

7 16
možnosti

J24i82ř94í 84G77a82n48o

20. 10. 2017 8:24

Co to melete? To snad není pravda. Vše co udělal je, že si zařídíl dotace pro své firmy, které zvýšili obrat o 50%. Ekonomický zázrak. Je vidět, jste jeho kovaný volič řádně ovlivněn a zmanipulován. Kdyby jste se zajímal, zjistily jste pravdu ale to nechcete - ono to dá práci a musí se u toho přemýšlet a to bolí co? Přeji vám Andreje Babiše jeho voliči ale budou plakat první. A to je dobře.

14 2
možnosti
Foto

Co je psáno, to je dáno. Soudit můžete za 4 roky. Nemám rád slova balená v krepovém papíře. Volím Babiše.

10 12
možnosti

nemuzu vamvelet ale volit slovaka?

3 4
možnosti

Se divím, autore, že jste to vůbec četl, já na takové papíry škrábu brambory, aby byly alespoň trochu užitečné. Na druhou stranu jste to dobře komentoval. A na třetí stranu se ještě víc divím, že se takový blog dostane na titulku. V předvečer voleb se dějí zázraky, dyť on ten Andy není až tak špatný, on byl komunista z donucení, protože jeho ocko ho do teho nutil, on byl dobrý estébák, nikoho nehlásil úmyslně, jen musel vykazovat výsledky. Najednou mu spadl do klína majetek a on, chudák, nevěděl co dělat, tak začal nesměle podnikat, samozřejmě naprosto čistě, daní platil víc než musil. Vždyť on je v podstatě obětí listopadového převratu, nebýt jeho, tak by stále leštil židli jakéhosi velvyslance někde v banánové republice. Autorovi karma.

23 2
možnosti
Foto

Fakt jsem netušil, že my dva někdy najdeme souznění. Ode mě dík a pozdrav.

4 1
možnosti

článek je úděsně pravdivý .. karma R^

12 5
možnosti

Masivní mediální kampaň snad konečně zabrala a snad ubrala na síle Andreje Babiše. Politické špíny si toho jsou velmi dobře vědomy. Pokud se do někoho opřou sdělovací prostředky končí vždy špatně a není třeba zacházet hluboko do historie..

4 0
možnosti

informovat je novinářova povinnost ..

3 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.