Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud MUSÍ stát přijmout 2/3 svých zákonů odjinud, aniž na jejich tvorbu nemohl mít téměř žádný vliv, tak redukuje své ústavodárné shromáždění na úroveň hlasovacího automatu, na zbytek jsou dané mantinely, pak politické přetahovačky o tom, jestli 50 Kč důchodcům nebo jinam, jsou směšné.

1 1
možnosti
Foto

Jako obvykle jste mimo. Prakticky žádný zákon, pokud vůbec nějaký" jsme nepřijali odjinud. EU jen řekne v jaké oblasti musíme udělat legislativu a my si ji sami stvoříme-nikdo nám nic nediktuje

0 0
možnosti

P37e15t18r 94S67k52á78c74e58l

20. 10. 2017 0:10

Proti malosti brojil i T.G. Masaryk. No a když autor naivně schvaluje naše členství v nefunkčním spolku EU, jen tím potvrzuje nízký stupeň sebedůvěry. Naši vynálezci, naši řemeslníci se "zlatými českými ručičkami" nejsou podle něho zárukou prosperity? Prosperity, jakou dosáhli naši předkové do roku 1938? Byli jsme totiž před EU a budeme i po ní. To sdělil pan Petr Hannig, lídr "Rozumných" č. 10. Proč tato a i jiné strany nebyly vidět v televizi, nepsali o jich v novinách? Čeho se bojí šéfové sdělovacích prostředků? Přeměny tak jak tak přijdou, nová generace totiž myslí a jedná jinak, líp....R^

1 2
možnosti
Foto

Před rokem 1938 se do Evropy nevozily boty a obuv z Asie, měli jsme vlastní bohatou vrstvu, která vlastnila naše podniky, těžili jsme z naší pozice z rakouska Uherska, díky doprav nebyla konkurence z USA....

Dnešní svět je na rozdíl od tehdejšího světa globalizovaný

Byla to naprosto jiná doba.

2 0
možnosti

Zase jsem se pobavil. A ten závěr je opravdu top. TOP je prý ... konzervativní v ekonomice a na poměry u nás hodně liberální v ostatních oblastech ... Tak pokud je znakem konzervatismu tvorba různých záchranných fondů pro nezodpovědné, tzv fiskálních kompaktů, eurofilství, tedy podpora dotací, směrnic, regulací, přerozdělování (dnes už i lidí), tak potom je TOPka opravdu konzervativní strana.

PS: Pane Polický, 38k není 38 Kč, ale 38000.

6 1
možnosti
Foto

Plkáte hlouposti a cucáte si je z prstu.Rv

0 4
možnosti
Foto

No, pane Polický, co se vám to přihodilo? No toto....8-o

5 0
možnosti
Foto

Máte pocit, že jsem někdy Piráty nějak chválil?

0 0
možnosti

RvRv Nemám co dodat, tak přeji obě stranám velmi dobrých 4.9%!!! :-/;-(

6 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že jste volič TOP 09, je to docela překvapující. Piráti jsou pouze upgrade TOP 09 infikovaný zeleným virem. Tudíž byste k nim měl mít blízko.

8 1
možnosti
Foto

Piráti vznikli dokonce dříve než TOP09 a kromně některých programových shod nemají zas tak moc společného.

0 0
možnosti

Jestliže to nejstrašnější, co dokáže POlický na Pirátech najít, je taková nacistická krvavá odporná věc, jako "referendum" (ničeho jiného se tento blogerodiskuter v tomto vesmíru nebojí tolik, jako referenda na libovolné téma), pak jsem pocítil krátké nutkání jim hodit hlas. A to by mě to doteď ani nenapadlo. A oni zlí by dokonce nechtěli přijmout euro okamžitě do dvou hodin, jaká drzost!

1 1
možnosti

Piráty skutečně nehodlám volit. Názor bych změnil pouze a jen tehdy, kdybych si měl vybrat mezi Piráty a Vaší stranou, pane Polický.

6 1
možnosti
Foto

Nejsem členem žádné strany. Volte si koho chcete

0 0
možnosti

P30e11t32r 97T15o94m35e57k

19. 10. 2017 16:03

Proč se vlastně jmenují piráti? Pirát je přece námořní lupič. To máme volit lupiče?

1 1
možnosti

Piráti jsou taková všehochuť a směska mladých voličů nejen u nás. V západních zemích jsou již jen mimoparlamentními stranami a jen do počtu různých pidistraniček. I tam byli krátce zářící kometou na politickém nebi!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.