Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dostavba SN je opravdu mimořádně náročným úkolem, což dokazují výsledky veškerého úsilí architektů. Připravuji se na něj a pracuji na něm s přestávkami od roku 1990. Tady se jedná o velmi složitý neprojektovaný urbanistický vztah mezi SR a kostelem sv.Mikuláše od mistrů naší gotiky a baroka a tímpádem také o velký problém architektonický!!! Přístup opravdu vyžaduje značné schopnosti, odpovědnost, důslednost a vytrvalost.

Vypracoval jsem ještě několik dalších velkých architektonických návrhů (i soutěžních), ale živitelské práce a realizace jsou jen menší (ze zahr. a stavební architektury). Je jich samozřejmě za dobu mé praxe mnoho.

Ko bude nadále zlehčovat tuto práci a urážet mou osobu, využiji svého práva takové komentáře nadále mazat.

0 0
možnosti
Foto

My Vaše úsilí nezlehčujeme. Jen se podivujeme nad tím, jaké sousto se snažíte ukousnout, ačkoliv se Vám dosud nic rozsáhlejšího nepodařilo realizovat. To by samozřejmě bylo pochopitelné u začínajícího autora, ale to Vy jistě nejste.

1 0
možnosti

P26e17t49r 88T11o17m56e39k

18. 10. 2017 12:07

Pane architekte, nikde jsem nenašel ani zmínku o nějaké vaší stavbě. Mohl byste mě prosím poučit? Děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Připravuji se na tuto mimořádnou dostavbu Staroměstského náměstí - 27 let - a tudíž nebylo možno se takto zaměřit na jiné podobně náročné úkoly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik