Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve volbě se rozcházíme, stejně jako v mnoha názorech, ale tady jsem musel dát karmu. Ta hloupost Babišových voličů a jejich obhajoba volby bije do očí. Nadávat na "zloděje" v politice a volit toho největšího mi přijde velmi hloupé.

1 0
možnosti

RvRvRv Vy, p. Polický chcete volit stranu, které velí pan neprokážeš a který byl opakovaně usvědčen ze lži o jeho odchodu z KDU? Těch lží bylo více, ale jinak je podstatné, že Vámi opěvovaná strana je pro přijímání muslimských migrantů a má zatměno před očima při pohledu do západních a severských zemí. Doufám, že budete patřit mezi ojedinělá zjevení mezi účastníky voleb. Samozřejmě nevím, jak dopadnete, ale číslo 4,9% by vám velmi slušelo!!!

0 2
možnosti
Foto

No Vaší stranu rozhodně volit nebudu;-DRv

1 1
možnosti

No, kdybych neměl na výběr z dalších asi 30 stran a musel volit mezi Babišem a vaším guru Kalouskem, tak bych si asi připomenul, že ...

Babiš státní dluh nezvýšil, zatímco Kalousek je v celé historii ČR v této disciplíně bezkonkurenční jednička.

Babiš daně (teda alespoň mně) nezvyšoval, dokonce sem tam nějakou snížil (mně to udělalo za rok 38k, nic moc, ale potěší), zatímco Kalousek je v téhle disciplíně opět jednička.

Babiš zvýšil důchodcům důchody snad cca o pětikilo, Kalousek o pade.

Na druhou stranu Kalousek umí pěkně mluvit, nejlépe o strukturálním deficitu o povinnosti naší solidarity s nezodpovědnými, o hlavním proudu v EU ... a mnoha dalších povznášejících záležitostech. Kurňa, koho bych měl volit?

1 2
možnosti
Foto

Mýlíte se.

Za dobu působení Babiše dluh narostl a to přesto, že utratil řádově 150mld z rezervního fondu a i přesto, že za dobu co je ve vládě přiteklo do rozpočtu ročně v průměru o více než 150mld ročně (celkem o cca 650 mld více) proti době kdy byl ministrem Kalousek. Ty peníze navíc pak jdou za ekonomickým růstem a za penězi z EU-ne za vládou.

Babiš zrušil snížení daní platné od 1.1.2015-tedy realně daně navýšil.

Za dobu Kalouska se navýšily důchody o více než za doby Babiše o čemž svědčí statistiky http://www.cssz.cz/NR/rdonlyres/579944D5-DEDF-4D0E-93FE-5DCDD1D52717/0/2017_Prumerna_vyse_solo_duchodu_v_CR_v_casove_rade.pdf

1 0
možnosti

Babiše jsem párkrát obhajoval (ve smyslu, že je jenom stejně špatný jako ostatní), nicméně volit ho určitě nebudu.

A co vy, pane Polický, opravdu chcete volit TOP 09, na kterou těch prvních 10 bodů z vašeho článku sedí jako zadek na nočník?

1 1
možnosti
Foto

Ne nesedí a ano budu je volit.

Snad jen první bod-opravdu nikdo nedokáže splbńit vše co slíbí-zejména ne pokud není ve vládě sám a to TOPKA nikdy nebyla a taky nelze vše předpokládat dopředu. Pokud např. z dobrých důvodů byly např. DOČASNĚ zvednuty daně-krize, důchodová reforma pak s tím zásadní problém. udělali nepopulární ale nutnou věc.

Ano mají "přeběhlíky" jako každá strana, ale vím jen o těch ze stran s podobným programem-ne s tím taky problém nemám.

U ostatních bodů mě tak nějak nenapadá co na ně chcete napasovat.

1 0
možnosti

Ano, ano, ano. Když mi to vyvrací tento člověk, absolutně zprofanovaný vítač, z až pomatenými názory na přistěhovalectví, bez pudu sebezáchovy, do omrzení mlel ty svoje bludy, byl už jen pro smích, tak ano, budu volit Ano, pane , ano, i kdyby jste se na hlavu stavěl. Ještě maličkost, Vaší hroší kůži bych mít nechtěl a to, jak jste vaší podobiznu oblepil národními barvami je doopravdy groteskní. Někde níže jste odepsal"volte si koho chcete", tak proč jste si dal tolik práce s tímto článkem. Přeji příjemný den.

2 2
možnosti
Foto

Vy se tím netrapte pane Nekolný.

Můj blog byl pro ty co u voleb a o volbách přemýšlí:-)

1 0
možnosti

P56e98t35r 39B35ü54r55g89e81r

18. 10. 2017 15:39

Opravdu chcete volit ŠŤOP09 ?

Vážně?

̈ ̈ klobouk dolů, dal jste si s tím výčtem docela dost práce. Bohužel nemám žádnou motivaci k tomu, abych vytvořil podobný seznam pro Vás. Navíc - probírání kauz bratra Kalouska by mi zase zvedlo tlak a ještě by mi praskla žilka.

Zcela vážně a bez ironie: pokuste se vysvětlit, jak je to možné, že vznikli ti skalní, až fanatičtí voliči ANO, jak je to možné, že je nic neodradí? Čím je způsobeno, že neslyší a nevidí argumenty? Tohle kouzlo by se jistě hodilo i jiným stranám - a skutečně by snad nejen mne zajímalo, jaký že to sociálně psychologický faktor zafungoval?

(osobně: ANO nevolím)

1 1
možnosti
Foto

Pan kalousek nikdy vyšetřován nebyl prostě proto, že nikdy nebyly žádné důkazy, že by se dopustil něčeho protizákonného.

Na drby jeho odpůrců já opravdu nedám-namáhal byste se zbytečně.

Vysvětlovat proč má Babiš tolik příznivců (pokud je opravdu má a nejde jen o průzkumy poplatné zadavateli) numím, nedává to žádnou logiku

1 0
možnosti

Já budu volit Starosty, a víte proč pane Polický? Protože se dokázaly odtrhnout od Vaši dávno profláknuté Topky a dokázaly ustát i podraz všehoschopných Lidovců. Pro mě jsou nejdůvěryhodnější. Hnutí ANO to je jen a pouze Babiš a nikdo jiný a pro mě naprosto nevolitelné.

0 0
možnosti

Starostům nestačí jedna funkce? Proč chtějí starostovat a ještě sedět v poslanecké sněmovně?

0 0
možnosti
Foto

Občas se neshodneme, ale tentokrát jasná karma ;-)R^

2 0
možnosti
Foto

K61a77r45e51l 79C34a93c63h

18. 10. 2017 14:56

Pane Polický - když mluvíte o skalních voličích, měl byste je definovat. Skalní volič podle mne není ten, kdo se rozhodl někoho volit v těchto volbách a Vám se ho argumentačně nepodařilo přeladit na svou vlnu. Skalní je ten, který každé volby poslušně zvolí tu svou jedinou stranu. Já budu volit ANO a nejsem skalním voličem. V té politické ubohosti, která tu panuje už více jak dvacet let, volím vždy ty, co mě v posledním období nejméně nas...li (že to musím napsat tak neslušně). A protože nedůvěřuji těm úplně novým, kteří ještě neukázali vůbec nic, tak těm svůj hlas nedám (Okamura, Bartoš). Možná až příště?

2 1
možnosti
Foto

Kde konkrétně píšu o skalních voličích?

Ten kdo volí podle toho kdo ho méně ....možná není skalní volič ale rozhodně je nemoudrý volič

0 0
možnosti

Nejspise budu volit ODS, ale nevylucuji, ze to nakonec hodim Babisovi. Mozna nepujdu k volbam vubec ale rikam si, ze kazdy hlas komukoliv jinemu nez KSCM, Zelenym nebo TOP09 je dobre odevzdanym hlasem.

2 1
možnosti

Já volím Svobodné, ale je to těžké. Když vidím tady toho klauna a vedle Máciče, tak mám chuť to tam hodit ANO nebo SPD.

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2554x
Čověk, kterému není lhostejná budoucnost jeho dětí a vnoučat. Podporovatel TOP09.

Každý má právo dělat cokoliv, co nezakazuje zákon!

Nechci se dožít doby, kdy u nás bude opět někdo persekuován kvůli víře, etniku či národnosti nebo jinému důvodu na základě principu kolektivní viny.