Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Upřesněte si to. "Ani jeden zákon nebyl podle mých představ o svobodném trhu". Třeba podle mých představ o této instituci třeba alespoň jeden z nich ano. Např. EET. Nkdo nesmí zatloukat pravdu o svých tržbách.

2 1
možnosti

No, dnes budou stávkovat proti zavedení EET dochtoři.

1 0
možnosti

Pan bloger předkládá břitký a úderný text. Položil si však otázku - jak je možné že dnes drží ekonomickou a zprostředkovaně politickou moc "uhlobaroni", "penězobaroni" atd. domácí i zahraniční a politika není řádně pravicová ale údajně "neomarxistická"? To není tím, že lid rezignoval. Ta pravicová nejpravicovatější nefunguje, kromě "pohádek". Samozřejmě bych zrušil EET v on-line Babišově podobě nebo 100%ní elektronické recepty, ale to není podstata.

2 0
možnosti
Foto

Není to tím, že lid rezignoval, ale proto, že byl řádně indoktrinován a jeho náboženstvím se stal stát s vírou všespasitelné demokracie. Je těžké bojovat proti nepříteli, když má základny ve vaší hlavě.

2 0
možnosti

Ten korporátníí fašismus už tady je a je v rukou němců a francouzů.

1 0
možnosti
Foto

Dávám karmu a souhlas.

Z vývoje naší společnosti je mi už dlouho smutno, nějak se mi začíná vzdalovat.

Pokud však volby dopadnou podle průzkumů, potvrdí se mi názor, vytvoření už v době volby Zemana - většina národa rezignovala na podstatnou část rozumové služby nabízené mozkem a nechala se zcela ovlivnit a rozhodovat za sebe reklamu.

Myšlení je bolí a rozhodování taktéž, tak proč to dělat.

Mě to mrzí a je mi z toho smutno a dokážu se od toho oprostit, takže mne to ve výsledku nijak neovlivňuje. Ale nejvíc mi vadí, že to, že sklizeň plodů tohoto bezmyšlenkovitého jednání budou sklízet mé, jejich děti a jejich vrstevníci. Ale zapracoval jsem na tom, aby měli šanci se odblokovat jako já.

Autore: dobrá práce. R^

5 1
možnosti
Foto

SChwarzenberg by byl volbou rozumu?

1 0
možnosti

P89e12t44r 43L18a20n59g25e15r

17. 10. 2017 18:30

Neumím si po volbách představit funkční vládní koalici. Ten miš-maš, který vychází z průzkumů a k tomu monarcha Miloš I, to bude mazec.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS