Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem sympatizantům za úspěch článku. Za 17. 10. se našly pouze 4 články s vyšší karmou a 7 s vyšší čteností.

0 0
možnosti

Děkuji Vám za odvahu, pane Jiráte.

(karma od tiché většiny hovoří)

0 0
možnosti
Foto

8-opro kristapána, jakou odvahu???

0 0
možnosti
Foto

Když jsem se kdysi dávno začal zabývat daňovým právem, platila tehdy taková rozumná zásada, že v posuzování případů nejen daňových, má přednost skutečný stav před stavem formálně právním. A podle této zásady by už měl být Babiš s celou svou rodinou a nemalou částí vedení Agrofertu dávno v pruhovaném mundůru.

7 1
možnosti

to je vám podobné - platí duch zákona, co?!

0 0
možnosti
Foto

V profilu máte "bankéř". Už se nedivím, že byla bankovní krize.....:-/

8 0
možnosti

Pane autore, tyhle učesané povídky o podvodech Babiše vám snad psalo PR oddělení Agrofertu. Je to ve stylu "No nějaké pochybnosti se vyskytly, ale to jsou jen takové drobnosti - ale ve srovnání s tím jsou zločiny ostatních protivníků zločiny hrdelními".

Ne pane autore, jestliže Rath si prý nahrabal celkem kolem 50 mil. a teď v tom lítá, tak okradení EU a čs. státu miliardářem o jednu dotaci ve výši 50 milionů je stejná krádež, stejný podvod rafinovaně připravený a do něj bylo zapojena skupina podřizených.

Dále např. odposlechy s novinářem - co vám na nich chybí? Proboha, vždyť i na těch dle vás sestříhaných částech pan Babiš jednoznačně zadává svému podřízenému úkoly k diskreditaci protivníků v tisku! Atd. atd.

Podle všeho nejste ani tak zamilovaným a slepým voličem Ano, jako spíše někdo ze skupiny Agrofertu......

19 1
možnosti

J72a31n 64B14u82r93i94a74n

17. 10. 2017 6:53

Nevážený Svědku Babišův,

kbelík 1) - Babiš dodnes nevysvětlil, že si ty korunové akcie své firmy opravdu koupil za své peníze - čili jestli ten nákup nebyl jen fingovaný s jediným úmyslem - krátit daně. Babiš je v podezření, že na ten nákup neměl peníze, tak slíbil, že na své příjmy nechá udělat audit - ukázal ale jen papír, na kterém auditorská firma posčítala Babišem dodaná čísla a na kterém je přímo uvedeno, že to není audit. Babiš ale nikdy už neřešil své výdaje.

kbelík 2) - ono se nejednalo o pomluvy - ono se jednalo o to, že Babiš se svým novinářem koordinoval zveřejňování informací dle toho, až se mu to bude politicky hodit. A ty informace byly takového charakteru, že je měl oznámit policii ČR. A všimněte si snad toho nejpodstatnějšího - Babiš v podstatě věcně nerozporuje obsah nahrávek. Jediné, co má snahu řešit je to, jak ty nahrávky vznikly.

kbelík 3) - Čapí hnízdo že bylo legální? Babiš to snad nemyslíte vážně! Babiš zneužil dotaci, která byla účelově pro malé podnikatele. Ano, postavil za ni opravdu něco, co funguje. Jenže je to podobné, jako kdyby obec dostala dotaci na výstavbu školky (to je ten účel dotace) a obec místo toho postavila hospodu! Taky pak mohou přece tvrdit, že postavili něco, co funguje a že se ty peníze neztratily.

Děkuji za pozornost a jestli můj příspěvek nesmažete, tak se Vám za poněkud hanlivější oslovení v úvodu omluvím.

18 0
možnosti

J65a11n 80B68u44r84i58a81n

17. 10. 2017 8:19

Tímto se tedy za to oslovení omlouvám a vážím si Vás za to, že jste můj příspěvek nesmázl.

0 0
možnosti

P93e60t78r 77N91ě73m29e29c

17. 10. 2017 6:41

S stbákem na věčné časy a nikdy jinak !

11 0
možnosti

Vy jste jeden kyblíček vylil sám sobě na hlavu.;-D

10 0
možnosti
Foto

Ještě vám tam chybí ten kyblíček, kterým Agrofert /Babiš/ poléval pesticidem pole sedlákovi.

17 0
možnosti

Veleúspěšná vláda strhla závit šroubu a podložka praská. Místo digitalizace státní správy - jede postaru. Na pracovním trhu tak chybějí lidé, kteří s dalšími papíry vymýšlejí jak jej vylepšit. Tlak způsobuje protitlak - EET + byrokracie je živnou půdou pro sdílenou ekonomiku. Narovnávání prostředí, "Jako u bláznů". Tedy nutno řešit - Přijetím dalších úředníků a výmyslem dalších papírů ! Pak to půjde líp ! ... :-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1502x
Ekonom, bankéř, důchodce. Ročník 1944.

Seznam rubrik