Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dnes musí mít každý výrobek povinně uvedené složení. Dále expiraci. To nemluvím o HACCP, na jehož dodržování dohlíží Státní potr. a zemed.inspekce. To by me tedy moc zajímalo, jak je to v tomto případě. Každý prodejce musi mít zdravotní průkaz a nesmí dovolit ostatním bez tohoto průkazu manipulovat se zbozim. Kolik lidí-zákazníků bez zdravotního průkazu defacto ochmatavaji lahve, prskaji na zboží atd. ?

0 0
možnosti
JF

J11i18ř70í 27F24o56g84e53l

17. 10. 2017 7:49

Chybí mi tam otázka na výši dotací.....

Asi, dle tv reklam, byly vysoké....Rv

0 0
možnosti
Foto

Prodej bez obalu není ani ekologičtější ani ekonomičtější.

1 0
možnosti
Foto

K84a45r19e49l 21M18á27d40l16e

17. 10. 2017 7:20

Nějak mi uniká smysl. Snad módní záležitost pro hipstery a zelené, ale jinak zbytečnost. Kilo mouky v supermarketu přece musí být i s obalem levnější, než kilo mouky v pidikrámku, kde mi mouku nasypou do doneseného obalu. Protože v tom bezobalovém krámu bude obsluha logicky tak pomalá, že bude mít ceny nastavené výš, aby si vydělala na nájem.

Protože když třeba budu chtít suroviny na nějaký koláč, tak strávím mládí čekáním na navážení mouky, cukru, rozinek, prášku do pečiva, vanilkového cukru.... A pro Heru si pak stejně budu muset zajít do normálního krámu, nebo mi ji odnípnou z nějakého velkého špalku?

1 0
možnosti
DT

Ať žije plíseň a tenhle "počin" alespoň do příští návštěvy hygienika. Paní sama přiznala, že k ní zákazníci musí extra jezdit autem. A prý tak snižují uhlíkovou stopu. :-)

4 0
možnosti
ZJ

Je to hloupé psát ale takto se prodávalo již za našich babiček v minulém tak často kritizovaném režimu. balilo se do papíru a plastové lahve neexistovali. Ovšem v roce 1989 se řeklo, že je to zaostalost a že musíme dohnat západ???

0 0
možnosti
LH

Souhlasím s Vámi, nic nového pod sluncem. Také jsem chodívala s bandaskou pro mléko a se džbánkem pro pivo tatínkovi.

0 0
možnosti
JB

RvProdal bych vám půl kila syrečků, "komsomolci".

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com