Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Hozák by se měl informovat u svých kolegů, jak je to s tou xenofobií ve vztahu k odmítání imigrantů: http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/cyril-hoschl-vedci-dokazali-ze-ti-kteri-uprchliky-nechteji-nejsou-xenofobove--1757401

0 0
možnosti
JL

Tohle má být článek?

2 1
možnosti
Foto

Proč by ne? Lepší než milion blábolů které si někdo vytáhnul z prdstavivosti.

3 1
možnosti
Foto

J97a34n 30H45a30v78e81l70k54a

16. 10. 2017 11:31

Hezké čtivé shrnutí.

4 1
možnosti
JR

J26a47r30a 75R16a46n77k

18. 10. 2017 5:15

Zase tak dobre ten clanek neni napsany, autor si neuvedomuje, co se deje ve svete, zije ze Sputniku, zerohedge, infowar a aeronet - to diky vsem bohum uz dnes nikdo necteRv

0 5
možnosti
SM

Xenofóbia je chorobný, či neodôvodnený strach z cudzieho, alebo neznámeho. Odmietanie islamu z tohto hľadiska môže byť všeličím, len nie xenofóbiou.

9 0
možnosti
JZ

No nevím. Od svých dvaceti, kdy jsem začal vyjíždět na dovolenou na hory do Rumunska, Albánie, na Ukrajinu a jinde, jsem okamžitě po oznámení destinace slýchával, že se odtamtud patrně nevrátím živ. Jeden kamarád odmítl jet se mnou na dovolenou do Izraele, protože "tam je ale nějaké to náboženství ne?". Jiní by se mnou rozhodně nejeli do Íránu, z podobných důvodů. Má matka na dovolené v Římě odmítla můj návrh zajít si pro něco na zub do večerky, kterou tam vedli černoši. Babička by zase nikdy nekoupila pečivo ve vietnamské večerce. To jsou jen některé okamžiky, na kterou si vybavuji v souvislosti s xenofobií. K tomu samozřejmě patří nekonecné množství podobných názorů vyslechnutých za ta léta v hospodě od kamarádů.

Nechci dělat obecný závěr na všechny Ćechy, ale musím říci, že já sám pocházím ze silně xenofobního prostředí, jak je patrné z výše uvedeného.

7 1
možnosti
PS

Ten blog byl primárně o xenofobii, tedy uměle vyvolaném problému který neexistuje. Zde není strach z neznámého, ale z něčeho o čem si mohou lidé přečíst každý den. Ukrajina také není neznámá, spíše ten Izrael, ale to je o vzdělání dotyčného kamaráda. Vietnamským večerkám se vyloženě daří, tedy nějaký strach tam nakupovat opravdu nepozoruji. Ale u babičky se to dá asi pochopit, moje babička koupila koženou bundu od Itala který potřeboval peníze na cestu domů.

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS