Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K98a91r59e71l 86C71a72c32h

15. 10. 2017 20:30

Ti co tu pláčou, že autor nenakydal špínu také na ANO, tak nechť si přečtou úvodní odstavce. Autor mluví o tradičních stranách, proto nezmiňoval novější uskupení. Protože ale stejným procesem prochází každá strana, která se dostane k vládní odpovědnosti, zřejmě to ANO čeká také. Přisají se na ni konjunkturalisté, kterým jde pouze o odklánění části státních penězovodů. Ubránit se tomu je těžké. Navíc v systému, kdy se musí uzavírat koalice, není možné plnit žádný volební program kvůli nutným kompromisům. Takže zákonitě každá strana, která vyhraje volby, nakonec ztratí část voličů, protože z volebních slibů toho mnoho nemůže splnit. Autor však dobře zhodnotil, jak vidí tradiční politické strany pendlující voliči. Tedy ne ti skalní, ale ti kdo volí toho, kdo je ještě nenas..l. Proto dávám karmu.

6 1
možnosti
JZ

ANO je již tradiční strana, je tu již 6 let, což není sice moc, ale ani málo. Přesto se provalilo několik lumpáren - tedy hlavně u jejich náčelníka. Podle mého názoru do této party patří taky.

4 1
možnosti

A stejně tak ANO, že?

0 0
možnosti
ZD

Autor jenom docela obyčejně nezapomíná. Naprosto s ním souhlasím. Kromě letitých průšvihů si jmenované strany ve svých útrobách sekretariátů nebo dokonce na svých tribunách opečovávaní více méně stejné obličeje - spojené se jmenovanými průšvihy. Tady pomůže jen pořádný průvan, který zasloužilé aparátčíky srazí na kolena. Současně donutí mladé lidi a ty nepohodlné ve stranách k sebezáchovnému převzetí moci. Nezbývá než se rozhlédnout kdo by takový průvan uměl zařídit.

2 1
možnosti
JK

Autore, nejsem nějak příznivec ČSSD, ale aspoň zrušila poplatky ve zdravotnictví a každý rok navyšuje min. mzdu. To by pravice nikdy neudělala.

1 11
možnosti
VD

To není hanění této strany, ale konstatování současné bídy na politické scéně (slušná sociálně orientovaná strana samozřejmě chybí).

To, co uvádíte, se v duchu jejich "malých domů" jeví zase jako uplácení, ale v tomto případě voličů, aby je nevymetli a zase volili.

Na zvyšování mezd a pod. jsou přece odbory, o kterých není vůbec slyšet, asi proto, že odbory a ČSSD jedno jest.

Tato strana úplně ztratila jakoukoliv státutvornost a smysl pro hospodárnost, efektivnost. Za třicet stříbrných je schopna prodat cokoliv a komukoliv. Jen tahají peníze ze státního rozpočtu a populisticky rozdávají bez jakékoliv efektu, viz např školství v jejich režii. No, a ty jejich hospodářské kauzy, které dnes rezonují společností .... ???

10 0
možnosti
KB

K66a43r27e38l 23B34o98k

15. 10. 2017 19:04

Hloupé názory Babišova voliče.

8 14
možnosti
ZD

Který by jste prosím označil konkrétně za hloupý, nebo vylhaný? Nebo dokonce za nepravdivý?

0 0
možnosti
PK

Dobrý článek, reaguje přesně na současný stav no a nenechte se odradit negativními ohlasy:-)

12 6
možnosti
MK

Na základě vašeho výčtu mě napadá jediná otázka:

Nestačilo by namísto mnoha slov napsat "Miluji Babiše" ?

11 9
možnosti
PK

Typická ukázka reakce Antibabiš fronta......ten pán může klidně milovat SPD, nebo starosty...ale tato posedlost této fronty žene AB k vítezství:-P

5 3
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik