Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P24e16t25r 65N39o73v81á30k

16. 10. 2017 13:35

Další blog kobliháře, kolik se jich tu ještě před volbama vyrojí?

4 4
možnosti

Dlouho jsem nečetl tak selektivně zjednodušující článek, který by se snažil charakterizovat (analyzovat je příliš honestující slovo) jednotlivé strany.

5 1
možnosti

Litium je strašbńě nafouklá kauza. Dobrý sioupis stavu věci je zde https://technet.idnes.cz/tezba-lithia-v-cr-krusne-hory-cinovec-australane-f60-/tec_technika.aspx?c=A171015_122041_tec_technika_mla

PS: Opravdu se má psát litium mimo chemické pojednání.

1 0
možnosti

Tak jako se mi nelíbila Antibabiš fronta,tak se mi nepozdává honička socialistů kvůli Lithiu

2 2
možnosti
Foto

Hodně hloupé hodnocení:"ODS a KDU-ČSL jsou pořád stejné, jen je nepostihly skandály. ANO je mnohem lepší, jen ho postihly skandály" 8-o;-D

Jinak sešup ČSSD nepřišel nějak rychle, spíše naopak. Ta měla dopadnou jako ODS ve stejnou dobu, protože v tom jely společně. Na druhou stranu, na co si volič ČSSD může stěžovat? Sobotka pro ně udělal maximum a teď už se budou mít jenom hůře. (Ti voliči) Jsem volič pravice.

3 0
možnosti

ODS postihlo mj. to že vládu řídila účetní ........o dalších jsem jen zaslechl ale to že ODS je strana kmotrů a pracuje pro vyšší vrstvy se nedá pochybovat...inu proč né každá třída má mýt v parlamentu své zástupce..

1 0
možnosti

Popsal jste to perfektně. ČSSD je letos nevolitelná !

7 2
možnosti

Osobně se domnívám, že ta taškařice, které se Sobotka dopustil na jaře, je součástí nějaké neveřejné dohody s ostatními stranami, protože jejich hlavní společný cíl byl jasný, zbavit se Babiše, který jim škodí všem. Co za to dostal slíbeno se zřejmě dozvíme po volbách. Třeba je součástí i to lithium. Mít ve vládě zadluženou, tedy vydíratelnou stranu je průšvih, to bylo jasné od samého počátku.

4 0
možnosti

Ačkoliv jsem vždy volil pravici, letos vážně uvažuji o ČSSD.

3 7
možnosti

To vám došlo dost pozdě, že ČSSD je dlouhodobě sociální pouze názvem, ve skutečnosti například protlačila velmi výhodné zdanění podnikatelům a přesunula tak daňovou zátěž na zaměstnance.

4 0
možnosti

CSSD byla nekdy volitelna?

2 0
možnosti

Ukázkovým na této diskusi je ten projev netolerance některých k názorům druhých, když se zrovna neshodují a snaha dotyčné ihned nějak handlivě onálepkovat a zařadit.

Jinou variantou může být, že to tak musí, protože je to jejich úkolem v rámci předvolebního boje v barvách někoho a nebo proti někomu.

Kdo chce fandit ať si fandí. Ale kdo chce přemýšlet, tak mu to neberme a je dobré to zkoušet také.

:-)

0 1
možnosti

Pokud někdo mluví o přemýšlení, neměl by tu vytahovat kauzu lithium. Zatím je prokázané pouze to, že stát prodal v roce 2008 tisíce tun lithia za 866 000 Kč.

https://technet.idnes.cz/tezba-lithia-v-cr-krusne-hory-cinovec-australane-f60-/tec_technika.aspx?c=A171015_122041_tec_technika_mla

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik