Diskuse

Výzva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J41i34ř12í 10R27o24d

15. 10. 2017 18:25

V Bruselu Vás nikdo nenutí vyhodit starý vysavač a nahradit jej novým. Toto je typická demagogie "Svobodných", okamurovců i velebovců...

1 0
možnosti

Pane Rode, to byste se divil, kolik nesmyslných regulací Brusel vymýšlí - zkuste zapátrat na internetu a polije Vás studený pot. Protože letos EU zakázala vyrábět vysavače s vyšším příkonem, myslím, že nad 900 W. A víte proč, protože my neumíme myslet a takto EU chce nám ušetřit spotřebu el. energie. Co na to asi říkají podnikatelé a já když si chci vybrat vysavač, který chci já a zaplatím si ho. A ne ten, který chce Brusel. Určitě vnímáte také to omezení svobody výběru.

0 0
možnosti
Foto

To je tedy opravdu "konkrétní" představení stranického programu a záměrů po volbách. Jen to potvrzuje, co jsem před chvílí napsal o Svobodných.

0 0
možnosti

Pane Macháček, díky za připomínku, netušila jsem, že text dají do politické arény, proto jsem ani nenapsal, že se jedná o Stranu svobodných občanů (Svobodní( a ekonoma Petra Macha. Samozřejmě, že nejn pro seniory, ale i pro ostatní náš program je přínosem - např. sjenocením DPH na 14% + snížení dalších daní, zůstane seniorům více peněz v penežence a mohou se zvednout ze sociální dna a popřát si, podle toho po čem touží. Významným úsilím Svobodných je zachování české koruny, aby se nám vedlo dobře minimálně jako nyní - jak píše níže pan Leiner.

0 0
možnosti

Dosud se nám nikdy nevedlo tak dobře jako nyní. Nevidím žádný rozumný důvod proč bychom to měli měnit.

A vede se nám tak dobře právě proto, že jsme tam, kde jsme. Co by zato jiní dali.

4 0
možnosti
Foto

Pominu -li léta válečná a léta těsně poválečná, tak vaše první věta platila v jakékoliv době. I v době hluboké totality.

0 0
možnosti

Jsem senior, proto

- vím, že ve sněmovně vůbec, ale vůbec nejsou ti nejlepší z nás

- budu volit stranu s reálným programem, tou Svobodní v žádném případě nejsou

2 0
možnosti

Pane Hrubý, my nejsme žádní snílci, to by Svobodné nevedl ekonom, stojící pevně na zemi, ale nějaký idealista, zakotvený v říši pohádek. Myslím, že jenom toto stačí na to, že náš program je reálný pro všechny. Určitě jste se při vyřizování svých záležitostí setkal např. s přílišnou byrokraciía měl pocit, že zbytečných úřadů je dost. Svobodní o tomto faktu ví a mají seznam zbytečných úřadů, jejich existenci by nikdo nepostrádal. Snad jen jejich zaměstnanci, ale ti při nedostatku zaměstnanců např. v soukromé sféře by se o svoji existenci nemuseli bát. Je známo, že Češi si umí poradit v každé situaci a jsou flexibilní a tvořiví.

0 0
možnosti

Ve Vaší výzvě postrádám informaci o tom, kteří osvícení, nezkorumpovaní politici nás dovedou do vysněného ráje, v němž nebudeme úpět pod knutou EU, když i v době ekonomické stability se na hlavy politiků snáší vlna kritiky? Kde tedy k čertu ti i ideální politici jsou?

O co opíráte svou jistotu, že nám bude lépe na periferii Evropy, než jako součást velkého celku, který může obstát ve světové konkurenci lépe, než nevýznamný státeček, který svou nečitelností a hodnověrností ztrácí každým dnem svou kredibilitu? Kde chcete vzít finance na obranu a důstojné důchody, když ekonomové odhadují, že odchod z EU by znamenal 40% propad životní úrovně?

Opravdu si myslíte, že v tak složité době nás spasí poslanci nacházející se v osmém decenniu života? Voliči ve vašem kraji si to zřejmě nemysleli už v roce 2013, kdy jste v parlamentních volbách získala všehovšudy 74 hlasů.

1 0
možnosti

Paní Blahová, přečtěte si knihu od předsedy naší Strany svobodných občanů "Jak vystoupit z EU". Je to také ekonom a sama víte, že doktor není jako doktor a toto se dá vztáhnout i na ekonomy. Možná Vás překvapí, ale já jsem žádné kroužky pro sebe neočekávala. Docela si mi takové manýry příčí. Na rozdíl od jiných stran, u nás jsou voleni lídři všemi straníky a další místa na KL jsou navržená a schválená Krajskými předsednictvy a následně se k nim vyjadřuje Republikový výbor a předsednictvo. Tudíž je tento demokratický postup respektuji a myslím, že většina volí stranu jako takovou. Ale Vaše úvaha o osmém decenniu možná někoho také napadla. Třeba Vás někdy napadlo, že Váš fyzický věk neodpovídá stavu, ve kterém se nacházíte a docela Vás to potěšilo.

0 0
možnosti

Jsem váš vrstevník, vše z toho, co popisujete z historie jsem prožil, ale ponaučení jsem si vzal zřejmě jiné. Ale co mě ohromuje je vaše lhaní, másla si mohu koupit, kolik chci a za poloviční cenu oproti roku 89, když srovnám nominální výši tehdejšího výdělku a současného. My senioři máme totiž také svůj mozek a umíme ho používat a nenechat se oblbovat vašimi výmysly...

8 0
možnosti

Jsme příliš malá země, abychom mohli v dnešním globalizovaném světě zůstat sólo.

2 0
možnosti

Mnohem menší země jsou solo. A nejen my máme za sebou totalitní zkušenost, takže socialistické manýry EU se příčí více lidem, nejenom nám. A možná, že i těm, kteří v komunismu nežili, ale jejich životní úroveň klesá.

0 0
možnosti

Ano, nedostatek másla z důvodu EU regulace výroby mléka. Platí zemědělcům za to, že neprodukují mléko. Podporovat někoho, že nevyrábí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 741x
Od podzimu roku 2019 členka Hnutí Trikolora a snad i inspirace, nejen pro generační vrstevníky.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy