Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dekuju , Bohunko, za čtení. Hezky večer:)

0 0
možnosti
FF

..nedávno jsem zhlédl film Ostravák Ostravski a moc se mi líbila scéna, kdy v autobuse sličná děva nastaví zadeček k pohlazení...připadlo mi to kupodivu takové milé...:-)

2 0
možnosti
Foto

:-);-Dto je, hezký to je:-) děkuju a moc zdravím, Františku

1 0
možnosti
PL

Zajímavě pojatéR^

1 0
možnosti
Foto

H63a71n44a 72V89l64k59o72v61á

17. 10. 2017 14:54

R^:-)zrovna budeme zapíjet čtvrté dítě mé pětačtyřicetileté kamarádky...

1 0
možnosti
Foto

děkuju, Hanko, myslím si, že i to strašení věkem je špatně... a řada dětí se zbytečně nenarodí, Tak to je fajn a doufám, že to dobře zapijete. Děkuju Vám za čtení i palec:-)

0 0
možnosti
JH

J29o19s72e86f 85H32e12j30n87a

16. 10. 2017 17:11

Čtu to trochu opožděně a chápu trochu nechápavě?V Ale jo!!!!!!

1 0
možnosti
MJ

Raduško, koukám, jak Ti ty vztahy, touhy a sex pěkně jdou... zatímco já se popelím s toulavými kočkami, ty máš taková krásná témata. Hodí se k Tobě.:-)R^ Jen nezapomínej na obrázky. Já se na ně vždycky těším a často nic....

2 0
možnosti
Foto

Děkuju... nevím , co napsat... pěkně mi asi nejde nic.))) touha , ta jo:)) toužim si s tebou dát zase kafe:-) děkuju za čtení. Magdomilá

0 0
možnosti
Foto

:-) báječný týden přeju a děkuju Ti, Alžběto za nakouknutí i palec.

1 0
možnosti
PL
Foto

zase se nemusim bát domů, uf:-) děkuju a hezký týden, Pavle

0 0
možnosti
DP

Paní Radko, výborný článekR^, i když mám pocit, že ženy jsou v něm tak trochu "na druhé koleji". V zemi, kde žiji, byl před několika měsíci článek ve vlivných novinách o tom, že i starší lidé, a dokonce i po důchodovém věku, což u nás je 67, se mají oprostit od dřívějších tabu ve smyslu" lidé po šedesátce věnující se sexu jsou úchylové" a hlavně ženy v letech se mají oprostit od dnes už dávno přežitého, ale někde stále ještě skomírajícího v 19 století sociokulturně vzniklého potlačení ženské sexuality (viz "rady" vdaným ženám, kupodivu jinými ženami v království českém z konce 19 století). Ženy na souostroví Okinawa (Japonsko) se v průměru dožívají nejdelšího věku na světě a netají se s tím, že se snaží "užívat si" až do vysokého věku, údajně je na těch ostrovech velká spotřeba jak intimních lubrikantů, tak Viagry.8-oJak se to řešilo dříve nevím, já na Okinawě byl naposledy v roce 1986 a tehdy ještě Viagra nebyla, že by tam ty starší paní tehdy nějak lákaly mladší milence?;-D Ale mohu potvrdit, že i tehdy na rozdíl od ostatních oblastí Japonska, na Okinawě byly ženy všech věků takové "otevřené a konvenčně nespoutané":-)

0 0
možnosti
Foto

Dane, děkuju moc za komentář, ráda jsem si početla a děkuju za Vaše čtení a palec a hezký týden přeju:-)

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuju za nákuk i za příspěvek:-) hezký večer

0 0
možnosti
  • Počet článků 483
  • Celková karma 12,88
  • Průměrná čtenost 825x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik