Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J85i90r71i 67V82r61a79b13e14c

13. 10. 2017 13:03

Komunistická pakáž je to poslední co hájí česká práva.Ti by nás nejradši připojili k RF. Tu sebranku nevolit a jako zločineckou organizaci zakázat.

7 1
možnosti
VV

Bohuzel, v roce 1990 to jeste neslo a pozdeji zu soudruzi rozseli sve jedovate podhoubi po cele zemi.

2 0
možnosti
ZM

paní Konečná.... vždycky, když slyším o Benešových dekretech, napadne mě, proč nebyli také vyhnáni Slováci za svévolné vyhlášení Slovenského štátu (byla to vlastizrada?)... vzápětí si vzpomenu na vyhnání Čechů ze Sudet před válkou, připomněl to někdo někdy Němcům?? Dokázal bych se Němcům omluvit za excesy při odsunu, pokud by se někdo z nich dokázal omluvit za excesy v době valky.... tím chci říct, že by se měl najít někdo, kdo bude jednat z pozice já pán, ty pán.... křičet na sebe jakoby přes plot nic nevyřeší...

5 0
možnosti
VK

Nejsem zastáncem Okamury, podle mě to křivák. Nicméně vzhledem k lídru kandidátky v Praze a to soudružky Semelové, je tento text těžce pokrytecký.

5 0
možnosti
MK

Soudružka Semelová je velice zajímavá osoba. Žena, která by nejraději ostatní stavěla ke zdi a má opovržení k zavražděným jejich stranou

3 1
možnosti
Foto

Žádný stát není povinen na svém území s pietou uchovávat občany cizího státu, zvláště toho, když hrozilo, že se opět stanou příčinou nové války, zvláště toho, s nímž nebyla uzavřena mírová smlouva a Smlouva o hranicích, a také zvláště pokud brali německé potravinové lístky. Pokud se kvůli tomu přihlásili k občanům Třetí Říše někteří Češi, tak byli také odsunuti.

O žádném národnostním kritériu nemůže být ani řeč.

0 1
možnosti
VV

Vyborne pane docente.

Tak mne napada, ze bychom ty pravymi vlastenci opevovane rudoarmejce co padli v petactyricatem na uzemi tohoto statu meli vykopat a vyvezt pryc.

Jejich mohyly srovnat se zemi a jiste by se nasel nejaky developer, co by tam pak postavil nakupni raj.

1 0
možnosti
AM

A35d16a65m 75M50a78l92ý

13. 10. 2017 11:59

Komunistka prolhaná :-/

8 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik