Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan "Anoale" Nožička opět perlí :-\:-D

5 5
možnosti
JN

Víte paní Jandová, mně ta přezdívka "anoale" nijak nevadí. :-)

Já totiž na rozdíl od některých jiných opravdu nemám ve zvyku psát všechny blogy "černobíle".

10 2
možnosti
Foto

A97l72e72š 10P41r80a96g91e65r

11. 10. 2017 17:34

za blog velké Rv je to stejné, jako se ptát, A neměl Hitler nebo Stalin také i v něčem pravdu? Rozdíl mezi Havlem a emanem je v tom, že Havel neměl ve všem pravdu, v nynějším obyvateli hradu naopak je hledáno, zda-li náhodou v něčem nemá pravdu. Myslím si autore, že jste ten, co například nikdy tak úplně nepochopí třeba Věru Čáslavskou a její odkaz, co napsala svým životem.

10 4
možnosti
MD

Kdyby tam Rusove nemeli vojenskou zakladnu, kdyby tam z toho duvodu nebyl douhodoby pronajem, kdyby nebyl predMajdan a Majdan v rezii USA, dalo by se s M. Zemanem a Vami nesouhlasit. Za uvedenych okolnosti to vsak nelze.

6 0
možnosti
JS

A já si pořád myslel, že to bylo v režii EU. Tak kdo to vlastně režíroval?

0 0
možnosti
Foto

Představte si, že si postavíte domeček s krásnou zahradou kolem a jednoho dne Vám tu zahtŕadu někdo sprachsprostě ukradne (postaví plot, zamezí vám na ni vstup a pohrozí, že Vás zastřelí, když na ni vstoupíte) a následně se od policie či soudů dozvíte, že si máte zít 35Kč za metr čtverečný jako kompenzaci a bude vše OK.

Taky si budete myslet, že mají pravdu?.

4 5
možnosti
Foto

Pozor! Soud Vám žádnou kompenzaci nepřizná.

Buď kořistník vydržel nebo nevydržel, přičemž vítěz sporu bere vše. Takže když prohrajete, reálně tomu, kdo Váš majetek (který jste řádně koupil od předchozího majitele) s posvěcením soudu de facto ukradl, ještě zaplatíte soudní výlohy.

1 2
možnosti

J72a65n 97Č17i42n88č77u51r80a

11. 10. 2017 17:11

Zeman dal Ukrajincům skvělou příležitost požadovat za Krym aspoň miliardy, když už je jasné, že se jim Krym nikdy nevrátí. To, že toho ti blbci nevyužili, ale ještě mu za tuto službičku nadávají, to je jejich hloupost a nepochopení příležitosti. No tak holt nebudou mít ani Krym ani prachy

2 10
možnosti
RC

Blbci? To, co prohlasil Zeman v podstate legalizuje obsazeni jakehokoliv uzemi, tedy anexi. K tomu se jako hlasite? Takze Mnichov schvalujete?

7 1
možnosti

Ty uvozovky v nadpisu blogu jsou nadbytečné.

4 1
možnosti
RC

Odvolavat se na referendum, pane Nozicko, je hloupe, velmi hloupe. Dobre vime, za jakych podminek bylo referendum provedeno.

Co kdybych ja si doma udelal referendum a vyclenil tak svoje uzemi z CR? Neplatil bych dane a podle Vas by to bylo Ok.

6 5
možnosti
JN

Pane Caho, v článku vcelku jasně píši, že referendum skutečně proběhlo za poněkud nestandardních podmínek. Ovšem i když si to někteří lidé nepřipustí, i kdyby při tom referendu nebyli na Krymu přítomni žádní ruští vojáci a dohlíželi na něj mezinárodní pozorovatelé, nejspíš by rovněž dopadlo ve prospěch Ruska.

A to vaše srovnání ohledně toho, že byste si sám udělal referendum, mi přijde ještě více nesmyslné (nebudu tak jako vy psát hloupé...) než ten příklad pana Kroupy s možným odtržením Jarova.

6 5
možnosti
Foto

I Hitler měl i v něčem pravdu. Jenže to nijak nesnižuje jeho zrůdnost. To platí o všech parazitech.

13 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik