Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem paní premiérce Nagyové už taky odpustil.

4 0
možnosti
Foto

Skutečně to bylo tak špatné? Nevěřím, že už jsme ve fázi "přistižení při činu".

0 1
možnosti
Foto

A96l77e66š 86P58r20a14g35e51r

11. 10. 2017 22:41

hmmm, to ma hloubku?

3 0
možnosti
Foto

jsem velmi rozpačitá z vašeho vyznání.,.....

2 2
možnosti
KN

Když tedy autorka blogu veřejně generalizuje a útočí na skupinu obyvatel ČR,

bylo by možná poctivé říci, že někdo Babišovi svou bezohledností a nekompetentnosti HODNĚ, ale HODNĚ nahrál na volební smeč.

A ironická mantra přátel starých pořádku, že "za všechno přece může Kalousek“, poukazuje na hodně nízkou úroveň sebereflexe.

6 0
možnosti
JH

J49a79n 83H19l31e16d64í24k

11. 10. 2017 21:51

máte báječně vyvinutou fabulaci, sestra bratří Grimmů, štrejchnutá Němcovou, placená Hamáčkem. Političtí hrabivci, kteří se učešou jednou za 4 roky, aby mohli před hrstkou posluchačů excelovat slibem, že určitě tentokrát tu rozhlednu, obchvat, domov šťastného stáří skutečně postaví a všem zvednou sociální dávky a zajistí výstavbu tisíců sociálních bytů pro nepracující. Také bude nutné přijmout nějaké ty muslímské architekty, lékaře, jinak nám Brusel nepošle už nikdy žádný úplatek.---- Nechápete, že většina národa už nenávidí politiky pro jejich lhaní, loupežení a žvanění. Babiš je jediným politikem, který nebere plat a úplatky, kritizuje své loupeživé kolegy, kterým vidí do karet. Proto tak hluboce nelidská nenávist !!

8 5
možnosti
ZH

Babiš samozřejmě úplatky bere - jen jiným způsobem. Je chorobně závislý na dotacích. Takže počítejte s tím, že jakmile se stane reálnou hrozba, že bez přijímaní uprchlíků nebudou dotace, Babiš v tom okamžiku otočí o 180°. Babiš sice kritizuje, ale za 4 roky reálně proti nim neudělal nic. Jen lže, lže a zase lže.

4 2
možnosti
MK

No, slohově určitě dobré; i forma se dá pochválit, ale u profesionálky je to nošení dříví do lesa.

Té generální radě však chybí závěr. Nebo je to lobing ke staré osvědčené mafii?

Tu Babiš celkem slušně rozboural; jiná otázka je, kolik si přitom nahrabal. Ten člověk není moje volba, ale sypou mu na hlavu snad i odpovědnost za pokálený obraz mušincema císaře z Vídně!! (Švejku, neculte se tak hloupě!;-);-D)

8 2
možnosti
DB

jen velmi jednoduchý člověk se nechá tak snadno ohloupnout...jako to udělal Hitler s Němci před cca 90 lety.bohužel dnes jsou metody podstatně vylepšené a manipulace, démonizace a dehonestace jisté osoby či skupiny lidí je velmi jednoduchá, protože perfektně psychologicky propracovaná..a tak i velká většina poměrně inteligentních lidí si na tuto dehonestační vlnu sedne a věří tomu..tak jako Němci věřili Hitlerovi.....tak jako Britové věřili nesmyslnému , emočnímu a manipulativnímu sloganu FARAGE na jeho stranickém autobuse a hlasovali pro Brexit.........

Velmi se to podobá filmu WAVE, kde kantor americké střednií školy názorně studentům předvedl jak to tenkrát Hitler s Němci udělal............film podle skutečné události na jedné US highschool.........a přesně tyto metody zde zavedla jistá PR agentura, která má za úkol nacpat lidem do hlavy, že Babiš je špatenka..a jak je vidět, je to skvělá agentura....umí to a pracuje na této ničemné akci již několik let.........

Jde o to nenávist proti dané osob imprintovat do mozku lidí opakováním a začít velmi nenápadně a pak psychický tlak stupňovat a lidé si nevšimnou, protože si pamatují vždy jen to poslední konkrétně a vše ostatní jen emočně........a o to jde..dostat lidi do emocí pro nebo proti někomu....a u nás funguje mnohem lépe, proti někomu.....

a pak přijdou takovéto články od těch super přesvědčených stoupenců jistého hnutí..tedy hnutí antibabiš za každou cenu.........

Je mi líto milá autorko, ale mýlíte se obrovsky........

12 5
možnosti
DB

zde je ten film

https://www.youtube.com/watch?v=ICng-KRxXJ8

a přesně tuto manipulaci dělá jistá PR agentura s celým českým národem..no a někdo si na to naletí...........

1 0
možnosti
PK

Zastávám názor (možná mylný), že nám už "leze na mozek" až přehnaný ateismu... a místo Boha hledáme nové modly... Ty se sice časem mění - jednou to byli Beatles, podruhé pan Babiš, ale mnozí se chováme stejně jako ti, kteří věří v pravdu jen toho jediného... A lidé, kteří věří v jedinečnost své modly vždy odmítali jakýkoliv jiný názor ať je podložen jakkoliv.

Děkuji za Váš článek a karma...

5 2
možnosti
Foto

To je na potlesk a karmu.

Podle mne jste naprosto přesně a výstužně definovala podivný paradox, kdy někoho prakticky nikdo nevolí (podle osobních vyjádření), ale přesto má "nevolený" výrazné úspěchy.

V závěru jste popsala i můj názor na tuto záležitost - zhrzení voliči sice už vědí, že ulítli, ale nechtějí to přiznat ani sobě, natož pak okolí.

Je v tom velmi výrazná podobnost a analogie se situací kolem Klause a ODS, kdy už i zaslepení věděli, že to je průšvih, ale odklon jim trval velmi a velmi dlouho.

Snad nebudou zaslepeně a zatvrzele lpět na svém omylu i v těchto volbách.

8 3
možnosti

Prusvih je v tom, ze lide voli mensi zlo, ne sveho favorita. Nemyslim si, ze by az tolik lidi melo Burese rado

4 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/