Děkujeme za pochopení.
J26a79r41o33s44l51a27v 54C13h20u78d87á64č85e30k
Jezdil jsem kdysi často do Francie. Francouzští labužníci jedí dobrý sýr zpravidla s bílou vekou, bagetou, která nepotlačí vůni a chuť sýra. Veku si máslem nemažou, také máslo by potlačilo vůni a chuť sýra. Máslo k sýru prý používají pouze Pařížané a proto na francouzském venkově říkají, dobré sýry si necháme pro sebe a jiný venkov. Špatné sýry prodáme v Paříži, tam si k sýrům veky a bagety mažou máslem.
Tím pochopitelně nechci říci, že pravé máslo není dobrá a zdravá věc, ale k dobrému sýru se skutečně nehodí. Například dobrý český chleba s dobrým máslem je lahůdka, ale ani s touto lahůdkou se to nesmí přehánět. Strava má být všestranná.
M13i96r66o98s60l26a93v 44G78r59u70n96e11r
Já si opravdu dám radši slušný sýr než neslušné máslo
J31i79ř90í 40H20e88r32m53á33n35e41k
Reakce na perex: Kilo kvalitního francouzské sýra, v místním, asi dost drahém konzumu, jen 180,- Kč? To přidejte na ceně nebo naopak uberte na kvalitě.
- Počet článků 44
- Celková karma 38,50
- Průměrná čtenost 5159x